• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Sogan bol olunca evdeki kokuyu bilin artık. Ay inş oglumla eşim etkilenmez:)

Ne güzel bak vermişsin biz onu da veremedik aslında hafta içi - dim haftasonu bozunca basa döndüm...
Ay ne bilim koca bi haftada sadece 500 gram vermem moralimi bozdu ama yinede ya alsaydim iyiki vermişim;) azim yap belki haftaya birinci sen olursun bn vereyim gaziEn Büyük KK daha motive olursun:21:

Ay kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya :(

Ay kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya :KK43:

Bende yoğurt kurunu yapicam kesinlikle gobek eritiyor kuzenim duzenli yaptı bide mekik cekti sonuç cok guzel bende bi yaptim iki yaptim biraktim artık birakmicam bende baslicam canım
canim buarada regli insan en az 1 kilo fazla cikiyor bence sen haftaya reglinde biticek cok - gorursun;)

Ay kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya :KK43:
Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülme :KK200:
Bende kalori diyeti yapiyorum tatlimmm 1000 1500 arasi besleniyorum beraber yardimlasalim ozaman nedersin hangi siteden bakiyosun kaloriye canim:KK54:

O nasıl oluyor canım bende merak ediyorum nerden bakabilirim :)

Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülme :KK200:

O nasıl oluyor canım bende merak ediyorum nerden bakabilirim :)

Kuzum bi fat secret bide önerebilecegim fitwell var onlardan takip ediyorum gercekten kalori hesabi yapmak eglenceli öneririm ;)

Bende kalori diyeti yapiyorum tatlimmm 1000 1500 arasi besleniyorum beraber yardimlasalim ozaman nedersin hangi siteden bakiyosun kaloriye canim:KK54:

Fat secret ten bakıyorum birde diyetkolik den bakıyorum söyleyelim birbirimize kalorilerimizi :KK200:

Back