- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Canım bende yarın çorba detoksuna başlıyorum tevafuk olduYarın corba detoxsu yapicam. Areser ile birlikte hatta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende yarın çorba detoksuna başlıyorum tevafuk olduYarın corba detoxsu yapicam. Areser ile birlikte hatta.
Canım bende yarın çorba detoksuna başlıyorum tevafuk oldu
Evett çorbalarımızzz hazırrrr.....Yarın corba detoxsu yapicam. Areser ile birlikte hatta.
Ahhh ne güzel 4 saat spor maşallah menünden gayet iyi tatlım...Bugünki menüm kahvaltıda 2 kase çorba ve 2 dilim peynir 4 saat spor yaptım salonda hoca program değiştirdi sonra arkadaşımda yedim fırında mantar ve salata
Ne güzel bak vermişsin biz onu da veremedik aslında hafta içi - dim haftasonu bozunca basa döndüm...Selamn kizlar galiba bn sonuncu oldym :) 500ram vermisim okdar diyete karsi
gecen hafta64.0
bu hafta 63.5
giden 500
Senin de menün güzel canım spor da varSabah
1 kepekli tost (lor peynirli domates)
1 bardak süt
Öglen
1 küçük kase kisir (bol sebzeli)
1 bardak ayran
Aksam
Firinda balik
1 kase marol salatasi
Ara öğün
1 yesil elma
Su 2litre
Spor
1 saat yürüyüş
Mekik
Ay ne bilim koca bi haftada sadece 500 gram vermem moralimi bozdu ama yinede ya alsaydim iyiki vermişim azim yap belki haftaya birinci sen olursun bn vereyim gazi daha motive olursunNe güzel bak vermişsin biz onu da veremedik aslında hafta içi - dim haftasonu bozunca basa döndüm...
Hadi bakalım inşallah olurum....Ay ne bilim koca bi haftada sadece 500 gram vermem moralimi bozdu ama yinede ya alsaydim iyiki vermişim azim yap belki haftaya birinci sen olursun bn vereyim gazi daha motive olursun
Senin çorba tarifin nasıl canım?Canım bende yarın çorba detoksuna başlıyorum tevafuk oldu
Hehe o zaman birinci sen ol ikincide bn olayimHadi bakalım inşallah olurum....
Teşekkür ederim Canım benimAhhh ne güzel 4 saat spor maşallah menünden gayet iyi tatlım...
Her hangi bi çorba yapcam sebzeli öyle özel bi tarif yokSenin çorba tarifin nasıl canım?
Senin de menün güzel canım spor da var
Evet canım 1500 kalı asmayim en özel anda 2000 sınırı koydum :) sen yapiyomusun
Ay kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya
Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülmeAy kizlar regl den dolayi sislik de var bi kac gune yada yarina olcam ama moralim bozuldu biraz o kdr spor yaptim duzenli beslendim bir kilo gitmis sadece neyse bunada sukur diyelim ekstradan bisi yapsam bu hafta napsam ki kizlarrr yaa leslie flan pc im olmadigi icin smdilik yapamiyorum amaa ip mi atlasam aksamlari yogurt limon pulbiber karisimi ise yarar mi deneyen var mi kizlar ya
Bende kalori diyeti yapiyorum tatlimmm 1000 1500 arasi besleniyorum beraber yardimlasalim ozaman nedersin hangi siteden bakiyosun kaloriye canim
Bence gayet iyi canım sağlıklı beslenip spor yaparak verdiğin için kalıcı da olur. Regl den dolayi da vardır fazlalık böyle devam etsen sağlıklı ve kalıcı vermiş olursun üzülme
O nasıl oluyor canım bende merak ediyorum nerden bakabilirim :)
Bende kalori diyeti yapiyorum tatlimmm 1000 1500 arasi besleniyorum beraber yardimlasalim ozaman nedersin hangi siteden bakiyosun kaloriye canim