• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın kızlar ... corbam hazır.
Evde ne sebze varsa koydum.
Biraz dan tartılıp yicem.
Yanında peynir yumurta belki yaparm

IMG-20160209-WA0004.jpeg

Işte Mis corbam

dilara koçak detoks diyeti

Beslenme uzmanı dilara koçak’ın kabak çorbası ve 3 günlük detoks tarifi burada.

kötü beslendiğinizi düşündüğünüzde ertesi gün kendinizi rahatlatmak için ve bedeninizi temizlemek açısından aşağıdaki dilara koçak tarifini uygulayın kendinizi daha rahat ve sağlıklı hissedeceksiniz

Malzemeler
2 kabak(düşük kalorili lif ve su oranı yüksek bir sebze)
2 yemek kaşığı bulgur(tam tahıl olduğu için lif ve bitkisel protein içerir üstelik tok tutar)
2 soğan(iyi bir antioksidandır)
2 domates(içerdiği likopen önemlidir)
2-3 diş sarımsak(bağışıklık sistemini güçlendirir,kalp için faydalıdır)
birer demet, nane, maydanoz, dereotu
limonsuyu(c vitamini)
1 çorbakaşığı zeytinyağı(kalp dostudur)
2-3 bardak su ve az tuz

Hazırlanması ve Uygulanması
hepsi beraber pişirilir,blandırdan geçirilir.aşağıdaki 3günlük diyetle birlikte 3 gün boyunca uygulanır çorbanın etkisi böylelikle daha çok artırılır. 3 günlük diyet sayesinde detos yaparak vücudunuzu temizleye bilirsiniz.
Bayıldım bu çorbaya kabağım yok hemen alıp yapıcam teşekkürler paylaşım için

Merhaba iremcim,
Ben de yakın zamanda aynı siteden bir şok diyet denedim ve bir haftada 3 kilo verdim. Öncelikle siteyi herkese tavsiye ediyorum. Diyetler oldukça özenli hazırlanıyor gerçekten. Sorularıma da hep karşılık aldım. Şimdi de yine geçenki gibi önemli bir yemeğe katılacağım ve hızlı bir incelme yaşamak istiyorum. Bu yüzden de kendime diyet arayayım dedim kendimi burda buldum :KK70: Aynı diyeti yine uygulayacam heralde. Ben uzun süreli diyetlerde zorlanıyorum, benim favorilerim şok diyetler.
İnşallah sizlerde istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız.
Kızlar azmedin, uygulayın, abur cuburu unutun, gerisi kolay. siz bile farkına varamayacaksınız nasıl eridiğinize.
Yeni bebeklilerin de bebelerini Allah analı babalı büyütsün.

Canım çok teşekkür ederim. Ben de dukan diyeti öncesinde bir kaç deneme yapmıştım fakat şok diyetler bana oldukça ağır geldiler. Ama bir arkadaşım var hayatı şok diyet :KK70: Hiç de sıkıntı yaşadığını görmedim canancım.

Bunları deneyebilirsin şok diyet yapıyorsan.
İnşallah istediğin kilolara ulaşırsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabak corbamı yaptım içiyorum, 3 kabak, bir kırmızi biber, 3 soğan, 3 diş sarımsak, 3 kaşık bulgur, maydanoz, et suyu mis gibi oldu:)

Back
X