- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Günaydın tatlımGünaydın kızlar herkese Mutlu bir gün dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlımGünaydın kızlar herkese Mutlu bir gün dilerim
Gerçekten o kür çok işe yarıyo canımBirde bu hafta zencefil zerdecal kürünü denicem baya gobegim cokmeye basladi..
Canım çok teşekkür ederimGunaydinnnnnnnn.
ebrarece49 tebrikler... darisi bize insallah.
Bol enerjik az kalorili bolllll keyifli bir gun dilegiyle
Bayıldım bu çorbaya kabağım yok hemen alıp yapıcam teşekkürler paylaşım içindilara koçak detoks diyeti
Beslenme uzmanı dilara koçak’ın kabak çorbası ve 3 günlük detoks tarifi burada.
kötü beslendiğinizi düşündüğünüzde ertesi gün kendinizi rahatlatmak için ve bedeninizi temizlemek açısından aşağıdaki dilara koçak tarifini uygulayın kendinizi daha rahat ve sağlıklı hissedeceksiniz
Malzemeler
2 kabak(düşük kalorili lif ve su oranı yüksek bir sebze)
2 yemek kaşığı bulgur(tam tahıl olduğu için lif ve bitkisel protein içerir üstelik tok tutar)
2 soğan(iyi bir antioksidandır)
2 domates(içerdiği likopen önemlidir)
2-3 diş sarımsak(bağışıklık sistemini güçlendirir,kalp için faydalıdır)
birer demet, nane, maydanoz, dereotu
limonsuyu(c vitamini)
1 çorbakaşığı zeytinyağı(kalp dostudur)
2-3 bardak su ve az tuz
Hazırlanması ve Uygulanması
hepsi beraber pişirilir,blandırdan geçirilir.aşağıdaki 3günlük diyetle birlikte 3 gün boyunca uygulanır çorbanın etkisi böylelikle daha çok artırılır. 3 günlük diyet sayesinde detos yaparak vücudunuzu temizleye bilirsiniz.
Çooook teşekkürler canımtebrikler ebrarece49 harikasın
Tebrikler canim. Darisi basimiza
Tamam canım teşekkür ederim bakayım hemenKuzum bi fat secret bide önerebilecegim fitwell var onlardan takip ediyorum gercekten kalori hesabi yapmak eglenceli öneririm
Merhaba iremcim,
Ben de yakın zamanda aynı siteden bir şok diyet denedim ve bir haftada 3 kilo verdim. Öncelikle siteyi herkese tavsiye ediyorum. Diyetler oldukça özenli hazırlanıyor gerçekten. Sorularıma da hep karşılık aldım. Şimdi de yine geçenki gibi önemli bir yemeğe katılacağım ve hızlı bir incelme yaşamak istiyorum. Bu yüzden de kendime diyet arayayım dedim kendimi burda buldum Aynı diyeti yine uygulayacam heralde. Ben uzun süreli diyetlerde zorlanıyorum, benim favorilerim şok diyetler.
İnşallah sizlerde istediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız.
Kızlar azmedin, uygulayın, abur cuburu unutun, gerisi kolay. siz bile farkına varamayacaksınız nasıl eridiğinize.
Yeni bebeklilerin de bebelerini Allah analı babalı büyütsün.
Bende facsecret üye oldum cok güzel bir uygulamaymış takip edelim birbirimizi ordan daKuzum bi fat secret bide önerebilecegim fitwell var onlardan takip ediyorum gercekten kalori hesabi yapmak eglenceli öneririm
İşte tam bir probiyotik tatlım bende kendi yoğurdumu kendim yaparım hatta kefir mayası aldım daha denemedim sen denedin mi
Gerçekten o kür çok işe yarıyo canım