• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.sınıf Öğretmen seçimi..

konu sahibi bence bunu tecrübe ederek göreceksiniz.

benim kardeşim ilkokul boyunca ben okumucam anne olucam derdi, nefret ederdi okuldan.
annem babam da öğretmenini sevmiyor ama alışacak diye düşündüler sanıyorum, zaten tek sınıf var o dönem, sınıf değiştirmek mümkün değil. 5 yıl öyle geçti. sonra ortokul zamanı, kardeşime bir okuma aşkı geldi şaşarsınız, şimdi kendisi idealist öğretmenlerden biri. Bence öğretmen insanın yaşamını çok etkiliyor, sadece iyi kötü öğretmen olarak bakmamak lazım, çocukla arasındaki kimya da önemli.

Benim oğlumdan da örnek vereyim, yüzme kursuna gidiyordu, kadın ve erkek iki öğretmen vardı. Kadın öğretmen denk geldiğinde bizimki havuza bile girmiyordu. Ki ben de dersi izliyorum yani, kadın öğretmen kesinlikle çok iyi yaklaşıyor, şakalaşıyor, baya zaman ayırıyor falan. Ama bir şekilde benim sıpa ile kimyası uyuşmadı bir türlü. Biz kursu bırakmak zorunda kaldık.
Kesinlikle katılıyorum.
Okula başladığında göreceğim.umarım beni şaşırtır...
Off Goha...çok sıkıntılıyım...:KK43:
Öğretmeninden şikayet almaktan çekiniyorum.bunuda derken. Sadece hareketli ve çok konuşmasını demek istedim.
Kızım normalde çok sevecen cok canayakın ve arkadaşlarına hiç zarar vermeyen biri.
Oğlak burcu olmasındanmıdır nedir bazen çok inatlaşıyor :)

Back