- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bizim 35 oldu başlarda 28 di çok sevinmiştimBizim 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 35 oldu başlarda 28 di çok sevinmiştimBizim 26
Biz i ‘ye geçtikK harfi işleri bozdu. Kelimeler çoğaldı. Karıştırmaya başladı kızım. Sizde durumlar nasıl?
Yine çok değil diye düşünüyorum ama tabi sımıf büyüklüğü sıra sayısı da önemliBizim 35 oldu başlarda 28 di çok sevinmiştim
Yavaşlığı için süreli etkinliklerle pekiştirin hızlanır ben okul öncesi öğretmeniyim yavaşları öyle hızlandırıyorumBizim kız sınıfın en yavaş yazanıymış kızlar. Ne yapayım ya çalıştırmak lazım mı? Ödevleri zor yapıyoruz
Süreli etkinlik derken mesela ne yapayım ya biraz örnek verir misinizYavaşlığı için süreli etkinliklerle pekiştirin hızlanır ben okul öncesi öğretmeniyim yavaşları öyle hızlandırıyorum
Benim kızım da çok yavaş yazıyor, öğretmeniyle hep iletişim halindeyiz.Ama çok sorun etmiyorum. Elbet hızlanacak hep böyle yazacak değil.Bizim kız sınıfın en yavaş yazanıymış kızlar. Ne yapayım ya çalıştırmak lazım mı? Ödevleri zor yapıyoruz
Ya öğretmenle ne görüşüyorsunuz genel olarak mesela hep iletişimdeyiz diyorsunuz ya? Bana da azıcık tüyolar verin çok acemiyim ben bu konularda.Benim kızım da çok yavaş yazıyor, öğretmeniyle hep iletişim halindeyiz.Ama çok sorun etmiyorum. Elbet hızlanacak hep böyle yazacak değil.
Mesela bi resim verin dakika tutun şu kadar sürede bitirebileceğini söyleyin her seferinde azaltın süreyi 5-10 sn şeklinde azaltın..Süreli etkinlik derken mesela ne yapayım ya biraz örnek verir misiniz
Biz n sesine geçeriz bu hafta sınıf genel olarak iyi seçmeceBizimkiler de k bitecek haftaya i ye anca geçerler sanırm. Ödevleri zorla yapıyoruz ya kendi kendine yaptığı günler ne zaman gelecek?
Hıımm tamam anladım şimdi, evet biraz sever böyle mücadele olayını. Deneyeyim bunu ben. Çok teşekkür ederimmMesela bi resim verin dakika tutun şu kadar sürede bitirebileceğini söyleyin her seferinde azaltın süreyi 5-10 sn şeklinde azaltın..
Sonra ödevlerde yapın..
Mesela biz ailelerin gelmesine yakın boyama ya da çizgi çalışması yapıyoruz yavaş olanlar yapmıyordu götüremiyordu eve artık alıştılar hızlandılar yapıp götürüyorlar..
Ben de ilk defa 1.sınıf annesiyim ama arada gidince soruyorumBen gerçekten böyle şeylerde aşırı acemiyim kızlar
Mesela hoca aylık arama yapıyor. Sormak istediğiniz bir şey var mı diyor. Yok gelmiyor aklıma. Neler sorayım ya? Deneyimli anneler neler soruyorsunuz hocalara, neler konuşuyorsunuz? Nelere dikkat edeyim. Biraz taktik alabilirim.
İkisi aynı sınıftalar mı kızların yoksa ayrı ayrı mı yazdırdınız ikizleri merak ettimBen de ilk defa 1.sınıf annesiyim ama arada gidince soruyorum
Nasıllar ilerlemeleri normal mi normalin altındaysa ek kaynak alalım mı ya da fazladan bir çalışma önerir misiniz ? Falan..
Milli eğitim ders kitapları yetersiz olabiliyor set almıştık sınıf için mesela..
Buaralar bir kızım çok tedirgin öğretmen arada bağırıyormuş korkuyorum dedi bunu söyledim mesela..
Diğer kızım sınıftaki kaynaştırma öğrencisinden korkuyor (saldırgan tavırları varmış) onu konuştuk nasıl korkuyu yenebilir diye.. falan.
Çocuğunuzla konuşun sınıfta sevdiği sevmediği tedirgin olduğu şeyleri öğrenin..
Tedirginlikleri korkuları en aza indirebilmek için çabalar derslerine odaklanmalarını sağlar belki yapacağınız bir konuşma..
K harfi gelince karıştırmaya başlasın bazen L yi k diye pkuyordu ..yavaş yavaş düzelttik şükürK harfi işleri bozdu. Kelimeler çoğaldı. Karıştırmaya başladı kızım. Sizde durumlar nasıl?
Biraz geride galiba sizin sinifBiz daha dün A ile tanıştık
Sizde çok hızlısınız maşallahKızlar biz o harfine geçtik oglum mantığını kavradi hepsini birlestirebiliyor artık
Ortancanin ödevlerine 2-3 senedir yardım etmiyorum soru cozemezse getiriyor onu bende çözemiyorumBizimkiler de k bitecek haftaya i ye anca geçerler sanırm. Ödevleri zorla yapıyoruz ya kendi kendine yaptığı günler ne zaman gelecek?
İnşallah zorlanmiyordur çocuklarEvet ogretmen çok hızlı ilerliyor
Evet nakillerin bitmesini bekledilerK harfi gelince karıştırmaya başlasın bazen L yi k diye pkuyordu ..yavaş yavaş düzelttik şükür
Biraz geride galiba sizin sinif
Sizde çok hızlısınız maşallah
Ortancanin ödevlerine 2-3 senedir yardım etmiyorum soru cozemezse getiriyor onu bende çözemiyorum