Burda cok belli olmamıs ama normalde daha çok gözüküyorKan testi ver de netlessin, testlere belli olmaz hayırlısı olsun inşallah
Görüyorum bende, sen kan verde zaten varsa da beta takibi yaparsın düzenli artış var.mi bakarsınBurda cok belli olmamıs ama normalde daha çok gözüküyor
Canim bat ne zamanKızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Yarın olmam gerekiyor normaldeCanim bat ne zaman
Benim de belirti var mı adet ağrısıYarın olmam gerekiyor normalde
Yani kasıklarımda bazen ağrı oluyor ama adet zamanındaki gibi çok sancılı degil anlamadım bendeBenim de belirti var mı adet ağrısı
Valla şöyle deyim yarım saat arayla test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı ertesi gün kan verdim değerim 138 çıktı. Yani yalancı pozitif de olabilir yalancı negatif de olabilir en doğrusu kan vermeniz. Bi de doğru sonuç vermesi için idrarınızı en az 2 saat tutmanız lazım hemen su içip de beklemeden yapılan testler negatif çıkıyor bilginiz olsun. İdrara hormonun karışması için biraz bi beklemesi gerekiyor. Regl ağrısı hamileyseniz de olurKızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Sabah 9.30a randevu aldım.. umarım hamilelik vardırValla şöyle deyim yarım saat arayla test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı ertesi gün kan verdim değerim 138 çıktı. Yani yalancı pozitif de olabilir yalancı negatif de olabilir en doğrusu kan vermeniz. Bi de doğru sonuç vermesi için idrarınızı en az 2 saat tutmanız lazım hemen su içip de beklemeden yapılan testler negatif çıkıyor bilginiz olsun. İdrara hormonun karışması için biraz bi beklemesi gerekiyor. Regl ağrısı hamileyseniz de olur
Ben o first markayla kimyasal gebeligimi öğrendim silikti. Yalancı çıkardığını pek sanmıyorum ama belli de olmaz kaset testler erken gebelik testlerine göre bence daha güvenliKızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Sonucunuz ne olduSabah 9.30a randevu aldım.. umarım hamilelik vardır
Sürekli e nabızı yeniliyorum.. henüz cıkmadıSonucunuz ne oldu
sonucunuz çıktımıSürekli e nabızı yeniliyorum.. henüz cıkmadı
Benimde aynıydı doktora gittim ultrason temiz dedi kan aldı bende bir pozitif bir negaftif gördüm sonucun çıkmasını bekliyorumSürekli e nabızı yeniliyorum.. henüz cıkmadı
Canım aynı şey benim başıma geldi dün test yaptım bebe time pozitif ti Awox yaptım negatif tekrar Bebetime yaptım pozitif bu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç eve gelirken tekrar aynı marka aldım pozitif senin sonucu merak ettim şimdiKızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Sonucunu bildirirmisiniz aynı şeyleri yaşıyoruzBenimde aynıydı doktora gittim ultrason temiz dedi kan aldı bende bir pozitif bir negaftif gördüm sonucun çıkmasını bekliyorum
Tabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığımSonucunu bildirirmisiniz aynı şeyleri yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?