Canım benimki yarın çıkacak evet sılık görünüyor inşallah güzel sonuçlar alırsınTabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
İlk iki kaset test dün yaptım pozitif awox negatif bu sabahki testi yine pozitifTabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
Bu sabahki daha net haliTabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
Aslında daha netlerde buraya yükleyince cozunurlügü gidiyorBu sabahki daha net hali
Haber edin muhakkakSürekli e nabızı yeniliyorum.. henüz cıkmadı
Canım bi tane testin bence bozukİlk iki kaset test dün yaptım pozitif awox negatif bu sabahki testi yine pozitif
Dün ilk yaptığım sanırım fazla damlatmışımCanım bi tane testin bence bozuk
Sonucunuz ne olduBenimde aynıydı doktora gittim ultrason temiz dedi kan aldı bende bir pozitif bir negaftif gördüm sonucun çıkmasını bekliyorum
Canım benim de adetim 6 gündür geçiyor evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kusuyorm da kaşık ağrım var test acaba doğru mu bilemedim yaTabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
Negatif çıktı canımSonucunuz ne oldu
Yaaa adetinize ne kadar var daha kiNegatif çıktı canım
Kuzum bunu bilemeyiz benim adet öncesi 2.5 iken 2 günlük kısa sancılı bir kanama geçirdim sonra 3 gün sonra lekelenmem oldu pozitif gördüm idrar testinde sma kanda negatif çıktı o yüzden en mantıklısı adet geçince kan vermekCanım benim de adetim 6 gündür geçiyor evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kusuyorm da kaşık ağrım var test acaba doğru mu bilemedim ya
Ben sancılı kanama yaşadıktan sonra yaptım canım pozitif gördüm fakat kanda negatif düşük yapmış olabilirimYaaa adetinize ne kadar var daha ki
Âdetim 6 gündür geçti kan vermedm test yaptım çıkmadıKuzum bunu bilemeyiz benim adet öncesi 2.5 iken 2 günlük kısa sancılı bir kanama geçirdim sonra 3 gün sonra lekelenmem oldu pozitif gördüm idrar testinde sma kanda negatif çıktı o yüzden en mantıklısı adet geçince kan vermek
Yaaa hayırlısı en kısa zamanda olur inşallahNegatif çıktı canım
Sonuç çıktımıKızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Canım senin testin markası neydiNegatif çıktı canım
Ben sancılı kanama yaşadıktan sonra yaprım cabım pozitif gördüm fakat kanda negatifYaaa adetinize ne kadar var daha ki
B-good kaset teat daysdoctor erken gebelik ikiside silik çıkardı canım ama laboquick negatif çıkardıCanım senin testin markası neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?