Gebeliğe Hazırlık 1 pozitif 1 negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ynbng

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
15
0
16
29
Kızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?

Kan testi ver de netlessin, testlere belli olmaz hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• 7e2dbb5e-8961-421a-9826-2c1b490c846f.webp
    7e2dbb5e-8961-421a-9826-2c1b490c846f.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Canim bat ne zaman

Valla şöyle deyim yarım saat arayla test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı ertesi gün kan verdim değerim 138 çıktı. Yani yalancı pozitif de olabilir yalancı negatif de olabilir en doğrusu kan vermeniz. Bi de doğru sonuç vermesi için idrarınızı en az 2 saat tutmanız lazım hemen su içip de beklemeden yapılan testler negatif çıkıyor bilginiz olsun. İdrara hormonun karışması için biraz bi beklemesi gerekiyor. Regl ağrısı hamileyseniz de olur

Valla şöyle deyim yarım saat arayla test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı ertesi gün kan verdim değerim 138 çıktı. Yani yalancı pozitif de olabilir yalancı negatif de olabilir en doğrusu kan vermeniz. Bi de doğru sonuç vermesi için idrarınızı en az 2 saat tutmanız lazım hemen su içip de beklemeden yapılan testler negatif çıkıyor bilginiz olsun. İdrara hormonun karışması için biraz bi beklemesi gerekiyor. Regl ağrısı hamileyseniz de olur
Sabah 9.30a randevu aldım.. umarım hamilelik vardır

Ben o first markayla kimyasal gebeligimi öğrendim silikti. Yalancı çıkardığını pek sanmıyorum ama belli de olmaz kaset testler erken gebelik testlerine göre bence daha güvenli

Canım aynı şey benim başıma geldi dün test yaptım bebe time pozitif ti Awox yaptım negatif tekrar Bebetime yaptım pozitif bu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç eve gelirken tekrar aynı marka aldım pozitif senin sonucu merak ettim şimdi

Sonucunu bildirirmisiniz aynı şeyleri yaşıyoruz
Tabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım

Eklentiler

• IMG_20250415_164042_791.webp
    IMG_20250415_164042_791.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20250414_095551_912.webp
    IMG_20250414_095551_912.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
Back
X