Canim bende bu aralar kilo almaya basladim sende ne yediğini yaz hem ne kadar yediğini görürsün canim bende gün içinde neleri fazla yedigimi kestiremiyorum aslinda bana da söyleyinArkadaslar bir kac gun oldu yememek dikkat etmeme ragmen 69.6 dan dusemiyorum.gun boyun ça artik bende mi ne yedigimi yazsam fazla yersem soyle yin lutfen
Bayan baloncuk. Canim bende bu aralar kilo aldim daha doğrusu çok fazla dikkat etmiyorum sanki gücüm kalmadi gel beraber verelim bu 14 günde bakalim ne kadar verebiliyorum birbirimize destek olalim belki sayende hedefime ulasirim
Arkadaslar bir kac gun oldu yememek dikkat etmeme ragmen 69.6 dan dusemiyorum.gun boyun ça artik bende mi ne yedigimi yazsam fazla yersem soyle yin lutfen
Aynen canim bende oyleyim bogazimi tutamiyorum ne yapcazBenim aksam ki menum etsiz turlu patetes haric 1 kase yogurt bide dayanamayip 3 tane kizarmis tavuk yedim pismanimIkindi ara ogundede kahve ve meyve li yogurt ve elma valla ben cok yiyom.cok pis bir midem var
ben fazla birsey göremedim ortafda neye bu kadar uzulduunuz anlamadimBenim aksam ki menum etsiz turlu patetes haric 1 kase yogurt bide dayanamayip 3 tane kizarmis tavuk yedim pismanimIkindi ara ogundede kahve ve meyve li yogurt ve elma valla ben cok yiyom.cok pis bir midem var
normalde saliydi ama esra ne diyor bilmiyorumYa arkadaşlar hangi gün Tarti gunuydu
1.64Ayse canim senin boyun kaç
Yagda kizarmis tavugu yedim normalde az yemeye dikkat etmeme calisiyorum onun icin pisman oldumben fazla birsey göremedim ortafda neye bu kadar uzulduunuz anlamadim
Öyle devam eder herhalde yani yarin terti gununormalde saliydi ama esra ne diyor bilmiyorum
Haftada mi tartiliyorsunuzYa arkadaşlar hangi gün Tarti gunuydu
Gunaydin evet haftada bir tartilip buraya yaziyoruz AC karinaHaftada mi tartiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?