• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ocak 2016 fit girelim

Arkadaslar bir kac gun oldu yememek dikkat etmeme ragmen 69.6 dan dusemiyorum.gun boyun ça artik bende mi ne yedigimi yazsam fazla yersem soyle yin lutfen

Bugun ku menum.
Sabah:1 fincan kahve yarim avuc kuru uzum,3 tane kuru kayisi
Oglen:yumurtasiz menemen 1 kase yogurt (ev yogurdu) 1 bardak light cola ve kaysili form cayi
Aksam à daha kararlar vermedim

Arkadaslar bir kac gun oldu yememek dikkat etmeme ragmen 69.6 dan dusemiyorum.gun boyun ça artik bende mi ne yedigimi yazsam fazla yersem soyle yin lutfen
Canim bende bu aralar kilo almaya basladim sende ne yediğini yaz hem ne kadar yediğini görürsün canim bende gün içinde neleri fazla yedigimi kestiremiyorum aslinda bana da söyleyin

Kahvalti- 2 dilim tbekmegi, 3 zeytin, domates salatik,labne,salcali yumurta,7 findik,7 badem 5 gün kurusu
Ara 5 petibor bisküvi
Aksam saat 4.5 :ekmeği fazla yedim 2 parca tavuk izgara,2 közlenmiş biber,az salata ve3 lokma karisik sebzelerden kizartilmis turlu aksam acikirsam meyve yerim 1 tane inş.

Bugün hali yikadim çok Yoruldum ve aciktim o yüzden ekmek fazla kacti hem sporunu yapmis oldum

Bayan baloncuk. Canim bende bu aralar kilo aldim daha doğrusu çok fazla dikkat etmiyorum sanki gücüm kalmadi gel beraber verelim bu 14 günde bakalim ne kadar verebiliyorum birbirimize destek olalim belki sayende hedefime ulasirim

bende bu hafta kilo aldim ya baya üzüldüm ama durmak yok yola devam ediceeem

kahvalti 11:30
1 sahanda yumurta
yarim kk ezine
4 cig badem
2 ceviz
yarim cig havuc
1 kuru kayisi
1 hurma
6 tane kuru üzüm

saat 15:30
yarim fincan vanilyali cappucino

aksam 19:15
2 acili lahmacun
1 bardak ayran

bu hafta kilo aldim kizlar :KK43:
bugun squat ve mekigin 15. günü mekik dinlenme günü, 140 squat cekicem, 300 de ip atlama hareketi yaparim aksam, 2 gecedir bir bardak kefir iciyorum yatmadan onu yazmiyorum ama sabit o

Benim aksam ki menum etsiz turlu patetes haric 1 kase yogurt bide dayanamayip 3 tane kizarmis tavuk yedim pismanim:( Ikindi ara ogundede kahve ve meyve li yogurt ve elma valla ben cok yiyom.cok pis bir midem var:(

Benim aksam ki menum etsiz turlu patetes haric 1 kase yogurt bide dayanamayip 3 tane kizarmis tavuk yedim pismanim:KK43: Ikindi ara ogundede kahve ve meyve li yogurt ve elma valla ben cok yiyom.cok pis bir midem var:KK43:
Aynen canim bende oyleyim bogazimi tutamiyorum ne yapcaz

Benim aksam ki menum etsiz turlu patetes haric 1 kase yogurt bide dayanamayip 3 tane kizarmis tavuk yedim pismanim:KK43: Ikindi ara ogundede kahve ve meyve li yogurt ve elma valla ben cok yiyom.cok pis bir midem var:KK43:
ben fazla birsey göremedim ortafda neye bu kadar uzulduunuz anlamadim

günaydin, kilo bildirimimi yapayim
gecen hafta: 65.3
güncel: 65.5
fark: + 200 gr :anneadayı::KK51:

bu arada ben sabah ac karnina kiyafetlerimle tartiliyorum bir de benim wc sorunum var hergün cikamiyorum, zaten kalkar kalkmaz da gidemiyorum. :63:

Bildirim
Gecen hafta61.500
Bu hafta:61.900 fark:400 aslında kilom sürekli degisiyor benim de WC sorunum var ne yapcaz bilmiyorum

Back
X