ayy gecmis olsun nedeeninanılmaz başım dönüyo bugün 73,5ten cnm yanlış yazmışım çok kötüyüm ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ocak 2016 fit girelim
- Konu Sahibi esraas
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- herkese bol şans
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ayy gecmis olsun nedeen
inan bilmiyorum eve gidip hemen uyucm .
inan bilmiyorum eve gidip hemen uyucm .
Hayirli aksamlar
Kahvaltim :2 dilim t.b ekmeği,hafif yağda kizartilmis sebze,5 er,badem findik 3 gün kurusu 1 hurma
2 top çikolata,
Saat 3.5 gibi 1 dilim ekmekle kizartilmis sebzeler 5 kasik makarna bir kucuk kase yogurt,bir saat sonrasında çocuklara mercimek çorbası verdim bende küçük kase yedim
Aksam yine çocuklara verdim ve yine benyedim yarim nar amma çok şey yemisim yazmakta zorlaniyorum haaa bide bidesi var yarim havuç ve bir kare çikolata yasa ben çocuklara vereyim derken kendinde yiyorum napcam ben çok pis bogazim
Kahvaltim :2 dilim t.b ekmeği,hafif yağda kizartilmis sebze,5 er,badem findik 3 gün kurusu 1 hurma
2 top çikolata,
Saat 3.5 gibi 1 dilim ekmekle kizartilmis sebzeler 5 kasik makarna bir kucuk kase yogurt,bir saat sonrasında çocuklara mercimek çorbası verdim bende küçük kase yedim
Aksam yine çocuklara verdim ve yine benyedim yarim nar amma çok şey yemisim yazmakta zorlaniyorum haaa bide bidesi var yarim havuç ve bir kare çikolata yasa ben çocuklara vereyim derken kendinde yiyorum napcam ben çok pis bogazim
Tesekkur ederim. Benim önce daha kötüydü doğum yaptigim zamanlar dediğin gibiydi canim. Simdi öncesine gore daha iyiyim aci iyi geliyor ve hurma rahatlatiyor beni ilgin için sagolakşamları yatmadan yarım saat önce yapp . sık kendinii o durumu biliyorum inan bana . çok acılar çektim çok kanamalrım oldu bu lavabo konusunda biraz iğrençleşiyorum kusura bakma ama . olan bu o yüzden bence durum henüz böylekynn kendi kendine tedavi şekilleri üret
Benim yediklerimin yaninda hic benceArkadaslar bugunku menum
Sabah:1 kase yogurt ve icine 1 kasik yulaf ,birazcik da cekirdeksiz kuru uzum
Oglen:yarim yufka ekmeği ile bir kibrit kutusu peynir,yine 1 kase yogurt,1 domates,yarim salatalik 1 yemek kasigi harissa bu gun biraz cok yedim herhalde
Aksama da yaprak sarmasi yaptim cocuklara belki bende yerim az yemeye calisacam (ama cok séviyorum sarmayi)
cocuklara yedirirken sen de su ic onlarla yememis olursun :) mesela biz arkadaslarla hep bi yerlere gideriz pturmaya falan onlar mutlaka bir sey yer ben hic yemem kahve falan icerim baktim cok acim öyle yerimHayirli aksamlar
2 top çikolata,
Doğrudur bazen artar yemekleri ziyan olmasin diye bazen canim ceker öyle yerim ama genelde canim ceker ne yemememiz gerekiyorsa onu canim istercocuklara yedirirken sen de su ic onlarla yememis olursun :) mesela biz arkadaslarla hep bi yerlere gideriz pturmaya falan onlar mutlaka bir sey yer ben hic yemem kahve falan icerim baktim cok acim öyle yerim
keşke yufka yemeseydin cnmm çok olmş evet ama sorun değil artık olan olmş akşamda bence 5 tane ye yanında yoğurt salata söğüşte olabilir ayse MM [/QUOTE
malesef 8 tane yaprak 2 tane de biber ve 4 kepcede tarhana çorbası ictim. Kendimi disari attim .alisverise gittim 4 saat dolastim valla isallah yediklerimi yakmisimdir simdi de aciktim elma yiycem.
Valla ben bugun abarttim biraz ama yufka yi burada kendimiz yapiyoruz kepekli insan dayanamiyo sarma da vazgecilmezlerimden.boyle yemeylede kilo verilmez5Benim yediklerimin yaninda hic bence
Esraaaaa s'en hakliydin mafoldum dun sabah 69.3 idem. Ve simdiiii tam 70 geldim ne yyapcam simdiayşeeeeeeeeeeee :))) napmışsınn yaaa :) neyse sağlık olsun artık midende bak şöle düşün nasıl olsa tadını biliyorum :) zayıflayıncada bol bol yerim yemekten önce 2 bardak su iç durucağın yeri biliyosun tekrar su iç o seni baya tutar
sağlık olsun sıkma canını . ben68 den 73e çıktım 100 kilodan zor düşmüşken . inan bana sıktığınn andan kendini o kiloyu sabitliyosun merak etme aşıcaz hepsini yeter ki inan ve aynanın karşısına geçip kendine gerçektenn sözzz verEsraaaaa s'en hakliydin mafoldum dun sabah 69.3 idem. Ve simdiiii tam 70 geldim ne yyapcam simdi
Arkadaşlar bende artidayim 100 gr bu gün basliyorum yeter artik yediğim yoğurt kurune, maydanoz suyu ve lahana suyuna baslicam inşaallah
bence şöle bişey yap sabah dilediğin gibi bir kahvaltı yap kızartmadan ik çatal falan öle bir kahvaltı yani öğlen protein ye akşam çorba ve salata sadece 1 hafta böle yap hiç tartılma en az 1 kilo verirsin .
Canim oyle yapsam hizli kilo veririm doğru ama cabuk almaktan korkuyorumbence şöle bişey yap sabah dilediğin gibi bir kahvaltı yap kızartmadan ik çatal falan öle bir kahvaltı yani öğlen protein ye akşam çorba ve salata sadece 1 hafta böle yap hiç tartılma en az 1 kilo verirsin .
Bende yapacambence şöle bişey yap sabah dilediğin gibi bir kahvaltı yap kızartmadan ik çatal falan öle bir kahvaltı yani öğlen protein ye akşam çorba ve salata sadece 1 hafta böle yap hiç tartılma en az 1 kilo verirsin .
Herşeyden yiyince kilo verilmiyo sadece kilonu sabit tutuyo benceHerşeyden yemek daha iyi gibime geliyor