1 ocak 2016 fit girelim

Digital iki Uc sefer de cikiyorum ayni tartmiyo 69,3 69.6 oynuyo digeri 70 gosteriyo ku sur yok séance ne yapiyim

Digital iki Uc sefer de cikiyorum ayni tartmiyo 69,3 69.6 oynuyo digeri 70 gosteriyo ku sur yok séance ne yapiyim

digital olandan tartıl tekinden . diğerinden hiç tartılma ama şöle bişeyde var tartı yeri oynadıkça bazen farklı tartabiliyo düz bir zeminde olması lazım . digitallll olandan tartıl bence .

bu arada bayanbaloncuk hareketlerin faydasını görüyor musun dün arkadaşlarımla bluştum bana aaa popon kalkmış dediler squat yapıyorum dedim :) mutlu oldum yani o an için :)
birşey sorcam bana önce kilo ver sonra squat yap dediler ne güzel 140 lara gelmiştim bende bıraktım devam etsem mi acaba ne dersin?bide ben bi 15 gün yaptım ama tabi faydası olmadı daha sen ne kadar zamandır yapıyosun?yani faydasını ne zaman görmeye başlarım sence?

esraas benide alırmısın grubuna ne lazımsa söyle yazıyım sanada, zaten elim alıştı hep aynı rakamları yazıp duruyorum bi değişme yok

esraas benide alırmısın grubuna ne lazımsa söyle yazıyım sanada, zaten elim alıştı hep aynı rakamları yazıp duruyorum bi değişme yok
ben biliyorum seninkileri :) bu arada bayanbaloncuk ğa sorduğun soruyu cevaplıyım gerçi onda ayrıdır mutlaka ama ben çok kilo verdim popom düzleşti herkes dalga geçiyodu benle yapıyorum şimdi arkdaşlarım kalktı biraz falan diyo .

ben onu aslında sana sormuştum canım, arkadaşların popon kalkmış diye sana demedimi ben mi yanlış anladımhani sen ne kadar zamanda etkisini gördün diye sormak istemiştim, ben 140.sayıda bıraktım da yaklaşık 15 gün yaptım ama etkisi olmamıştı tabi

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim :) Pc m bozuldu telden takip edicem artok o yüzden birsey sorcaginiz zaman bana alıntılayın yada etiketleyin beni

esraas simdi okudum yazilanlari, bugunku kilomuzu mu yazicaz ben anlamadim sali degil miydi bildirim gunu? Cumartesiye mi cektik? Hedef kilo derken haftayaki hedef kilo mi olmak istedigimiz kilo mu? Ona gore yazayim bilgileri :). Etkiketleyip yada alintilayip cevap yaz pc bozuk telden giriyorum yoksa gormeyebilirim :)

Aslinda birakmasaydin iyi olurdu ben de bi ara yapiyp 20. Gunde mi ne birakmistim ama onda bile az da olsa fark olmustu. Oyle hemen 1 ayda ay tamam oldu dencek birsey degil ama dun mesela bi arkadasim gordu beno ki daha oncede bu kilolardayken gormusti beni cok zayiflamissin naptin dedi halbuki 2 kilo falan verdim beni en son gordugunden beri. Baya etki ediyo o hareketler anliycagin :) hadi yeniden basla bugun

bayanbaloncuk ya aslında bırakmamın sebebi fazla kilolarımdı kk da bir üye bana önce kilo ver sonra squat yap dedi diye bıraktım yoksa alışmıştım yani nede güzel yapıyodum başlasam mıki arada kaldım şimdi

cnm sürekli yap inan çok işe yarıyo ama tabi bende başta öle demiştim ama doğru yapmak önemliymiş doğru yapınca gerçekten işe yarıyoo çok kısa zamanda 15 günde etkisini görürüsün

yok cnm salı günü değişiklik yok . ulaşmak istediğimiz kilo :)) çabuk düzelir inşallah pc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…