Digital iki Uc sefer de cikiyorum ayni tartmiyo 69,3 69.6 oynuyo digeri 70 gosteriyo ku sur yok séance ne yapiyim
Hedef 58hedef ne canım
birşey sorcam bana önce kilo ver sonra squat yap dediler ne güzel 140 lara gelmiştim bende bıraktım devam etsem mi acaba ne dersin?bide ben bi 15 gün yaptım ama tabi faydası olmadı daha sen ne kadar zamandır yapıyosun?yani faydasını ne zaman görmeye başlarım sence?bu aradabayanbaloncuk hareketlerin faydasını görüyor musun dün arkadaşlarımla bluştum bana aaa popon kalkmış dediler squat yapıyorum dedim :) mutlu oldum yani o an için :)
Dunku kilon neydu dunde baskulun boylemiydiTabiki digeri inde kusurlerini gormuyoruz
Digital ama 3 4 sefer cikiyom ayni tartmiyo sorun o
esraas benide alırmısın grubuna ne lazımsa söyle yazıyım sanada, zaten elim alıştı hep aynı rakamları yazıp duruyorum bi değişme yok
ben biliyorum seninkileri :) bu aradaesraas benide alırmısın grubuna ne lazımsa söyle yazıyım sanada, zaten elim alıştı hep aynı rakamları yazıp duruyorum bi değişme yok
Okhım skıntı büyük desene :) o zaman şöle yap . hafta bir bi eczane yakınsa orda tartıl sonra ggit birde evde tartıl diğeriyle tahmin yürütürsünn
Evet digital 69 ile 69,7 arasi oynadi.degeri tam 70 gosteriyoDunku kilon neydu dunde baskulun boylemiydi
ben onu aslında sana sormuştum canım, arkadaşların popon kalkmış diye sana demedimi ben mi yanlış anladımben biliyorum seninkileri :) bu aradabayanbaloncuk ğa sorduğun soruyu cevaplıyım gerçi onda ayrıdır mutlaka ama ben çok kilo verdim popom düzleşti herkes dalga geçiyodu benle yapıyorum şimdi arkdaşlarım kalktı biraz falan diyo .
Aslinda birakmasaydin iyi olurdu ben de bi ara yapiyp 20. Gunde mi ne birakmistim ama onda bile az da olsa fark olmustu. Oyle hemen 1 ayda ay tamam oldu dencek birsey degil ama dun mesela bi arkadasim gordu beno ki daha oncede bu kilolardayken gormusti beni cok zayiflamissin naptin dedi halbuki 2 kilo falan verdim beni en son gordugunden beri. Baya etki ediyo o hareketler anliycagin :) hadi yeniden basla bugunben onu aslında sana sormuştum canım, arkadaşların popon kalkmış diye sana demedimi ben mi yanlış anladımhani sen ne kadar zamanda etkisini gördün diye sormak istemiştim, ben 140.sayıda bıraktım da yaklaşık 15 gün yaptım ama etkisi olmamıştı tabi
ben onu aslında sana sormuştum canım, arkadaşların popon kalkmış diye sana demedimi ben mi yanlış anladımhani sen ne kadar zamanda etkisini gördün diye sormak istemiştim, ben 140.sayıda bıraktım da yaklaşık 15 gün yaptım ama etkisi olmamıştı tabi
esraas simdi okudum yazilanlari, bugunku kilomuzu mu yazicaz ben anlamadim sali degil miydi bildirim gunu? Cumartesiye mi cektik? Hedef kilo derken haftayaki hedef kilo mi olmak istedigimiz kilo mu? Ona gore yazayim bilgileri :). Etkiketleyip yada alintilayip cevap yaz pc bozuk telden giriyorum yoksa gormeyebilirim :)