İnsaallah olmaz ama dedigin gibi goz hakkigöz hakkı denen bişey var :) bir sonrakine olmasınn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaallah olmaz ama dedigin gibi goz hakkigöz hakkı denen bişey var :) bir sonrakine olmasınn :)
Dogru soyluyorsun canim ya ama boyle yapmazsam onunu alamiyorum sonra cok yiyiyorumabartmayin ya herseyden yiyin bir sey olmaz tabiki oturup yemegin yaninda 2 lahmacun yememissiniz öyle her yedigimden kilo alir miyim acabaa diye kafaya takarsaniz stres olursunuz
Valla benim de doner canim cekiyo regl yaklasti ya ondanSabah 3 er badem findik gun kurusu
Kahvalti bir parca ev yufkasiyla hafif yagda kizartilmis sebze, 3 kozlenmis aci biber
Bir kare cikolata inceydi
Aksam bir hatay doner, bir ayran
Azonce bitter bir kare
havalar bi garip ya soguk diye kalin giyiniyoruz sicaklasiyo, sicak diye ince giyiniyoruz bu seferde soguyo. meyve sebze bol bol yemek lazimBenimde reglime azkaldi benim canim donerden ziyade daha cok tatli cekiyor
Ve simdi esim meyve getirdi 2 mandalin bi dilim elma yedim hasta olmiyim diye yedim dun gece cok usuyordum hasta olmaktan korkuyorum
sselam hos geldiniz, oncelikle listenize baktim simdi bu diyetle cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz güzel bir diyet ama 1 ocaga kadar 13.5 kg verebilceginizi sanmiyorum bu diyetle, 7 veya 8 kilo garanti verirsiniz ama. birde günde 4 5 bardak yesil cay bana cok cok fazla geldi, böbrekler zarar görmesinSelam kızlar bende bugün itibariyle başlıyorum diyete ve 1 ocak ta hedefim büyük boyum1.63 kilom 63.5 hedefim olan 50 ye kadar sıkı diyet içindeyim gün gün buradayım inşallah başarabilirim eskisi gibi incecik olmak istiyorum 30 bedene geri dönmk istiyorum desteğe ihtiyacım var :) diyet listemde resimdeki gibi
Evet bende biraz abarttım gibi geldi ama araştırmam sonucu 5 bardağa kadar sorun olmadığını öğrendim ama yinede 3 bardam ideal mi olur acaba bilemedim şimdi bu ara da bende gram oynama yok tartıda acaba nerde hata yapıyorumsselam hos geldiniz, oncelikle listenize baktim simdi bu diyetle cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz güzel bir diyet ama 1 ocaga kadar 13.5 kg verebilceginizi sanmiyorum bu diyetle, 7 veya 8 kilo garanti verirsiniz ama. birde günde 4 5 bardak yesil cay bana cok cok fazla geldi, böbrekler zarar görmesin