1 ocak 2016 fit girelim

Bu gunku menum
Sabah:1 fincan kahve,yarim avuc kuru uzum (cekirdeksiz),4 tane ceviz,ceyrek elma
Ogle: 1 fincan kahve ,sucuklu yumurta (1 yumurta ince 5 dilim ince sucuk),1 kase yogurt,1 domates,yarim salatalik, birazcik beyaz peynir.
Arkasina da 1 fincan bitki cayi

ben geldim :)

kahvalti 11:20
3/4 nar, ceyrek elma, 4 ceviz ve 1 yk tahinle salata yaptim

saat 15:45
kahve

saat 17
1 bardak ayran

aksam 19:05
1 tabak makarna (1 yk cökelekli)
2 yk yogurt

100 mekik, 155 squat, 300 ip atlama yapicam aksam, 18. günü tamamlamis olucam :)

Sabah 3 er badem findik gun kurusu
Kahvalti bir parca ev yufkasiyla hafif yagda kizartilmis sebze, 3 kozlenmis aci biber
Bir kare cikolata inceydi
Aksam bir hatay doner, bir ayran
Azonce bitter bir kare

Ara ogun de 1 kase yogurt bir avuc uzum
Aksam:bisey yemeyecem misafirim gelecek cay icmeye yaninda bi seyler yerim artik az yemeye calisacam

Sabah 3 er badem findik gun kurusu
Kahvalti bir parca ev yufkasiyla hafif yagda kizartilmis sebze, 3 kozlenmis aci biber
Bir kare cikolata inceydi
Aksam bir hatay doner, bir ayran
Azonce bitter bir kare
Valla benim de doner canim cekiyo regl yaklasti ya ondan:(

regli oldum ben sanirim bugun, erken oldum ya :( daha yeni olmustum sanki. canim deli tatli istiyor o yüzden az önce 2 hurmayla yarim avuctan daha az kuru üzüm yedim, yesil cay iciyorum simdide.

Benimde reglime azkaldi benim canim donerden ziyade daha cok tatli cekiyor
Ve simdi esim meyve getirdi 2 mandalin bi dilim elma yedim hasta olmiyim diye yedim dun gece cok usuyordum hasta olmaktan korkuyorum

Benimde reglime azkaldi benim canim donerden ziyade daha cok tatli cekiyor
Ve simdi esim meyve getirdi 2 mandalin bi dilim elma yedim hasta olmiyim diye yedim dun gece cok usuyordum hasta olmaktan korkuyorum
havalar bi garip ya soguk diye kalin giyiniyoruz sicaklasiyo, sicak diye ince giyiniyoruz bu seferde soguyo. meyve sebze bol bol yemek lazim

kızlar slm bu aralar bu hafta nedense tansiyon problemi yaşıyorum anlamadığım bi sebepten ötürü 9/5 sürekli .. ve başım dönüyo çok giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyorum . her gün tartılmayı bıraktınız umarım

Gunaydin
Kahvaltim 1 er mandalin ve kucuk elma 6 kraker yedim
Dun bir kacamagim oldu hemde buyuk bir kacamak bir kase asure :oops::oops:

Selam kızlar bende bugün itibariyle başlıyorum diyete ve 1 ocak ta hedefim büyük boyum1.63 kilom 63.5 hedefim olan 50 ye kadar sıkı diyet içindeyim gün gün buradayım inşallah başarabilirim eskisi gibi incecik olmak istiyorum 30 bedene geri dönmk istiyorum desteğe ihtiyacım var :) diyet listemde resimdeki gibi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 46
Selam kızlar bende bugün itibariyle başlıyorum diyete ve 1 ocak ta hedefim büyük boyum1.63 kilom 63.5 hedefim olan 50 ye kadar sıkı diyet içindeyim gün gün buradayım inşallah başarabilirim eskisi gibi incecik olmak istiyorum 30 bedene geri dönmk istiyorum desteğe ihtiyacım var :) diyet listemde resimdeki gibi
sselam hos geldiniz, oncelikle listenize baktim simdi bu diyetle cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz güzel bir diyet ama 1 ocaga kadar 13.5 kg verebilceginizi sanmiyorum bu diyetle, 7 veya 8 kilo garanti verirsiniz ama. birde günde 4 5 bardak yesil cay bana cok cok fazla geldi, böbrekler zarar görmesin

eveet gelelim bügünkü menüme :)

kahvalti 10:30
2 az pismis haslaanmis yumurta
1 cig havuc
yarim kk ezine
2 ceviz
1.5 yk tahin pekmez
1 kuru kayisi
1 hurma

aksam 19
2 lahmacun

kahvaltimi iyi ettigim icin bir sey yemek istemedim toktum hep,
sporumun 19. günü 75 mekik, 160 squat, 300 ip atlama yapicam aksam insallah bugunu böyle kapatirim. dolapta tatli var :KK51:

sselam hos geldiniz, oncelikle listenize baktim simdi bu diyetle cok saglikli bir sekilde kilo veirsiniz güzel bir diyet ama 1 ocaga kadar 13.5 kg verebilceginizi sanmiyorum bu diyetle, 7 veya 8 kilo garanti verirsiniz ama. birde günde 4 5 bardak yesil cay bana cok cok fazla geldi, böbrekler zarar görmesin
Evet bende biraz abarttım gibi geldi ama araştırmam sonucu 5 bardağa kadar sorun olmadığını öğrendim ama yinede 3 bardam ideal mi olur acaba bilemedim şimdi bu ara da bende gram oynama yok tartıda acaba nerde hata yapıyorum :(

Back
Yukarı