1 ocak 2016 fit girelim

Bu arada günde iki kez de yoğurt kürü yapıyorum ama hiç Bi değişiklik yok

Çok d
ne zmandir diyettesiniz? bir de basladiginizdan beri ne kadarverdiniz. ben 2 bardaktan fazlasini tavsiye etmem ki 1 bardak ictigimde bile beni hirpaliyor
Diyete Bugün. Tam. Anlamıyla başladım ama kürü. 2 gündür yapıyorum sizde ne. Gibi sıkıntı olmuştu

Çok d

Diyete Bugün. Tam. Anlamıyla başladım ama kürü. 2 gündür yapıyorum sizde ne. Gibi sıkıntı olmuştu
yesil cay cok fazla su atiyor vucuttan onu demek istedim.
1 günde hic birseyden sonuc alamazsiniz cok acele ediyorsunuz 1 hafta 10 gün tartilmayin

Aslında haklısın 10 gün tartıya uzak durmak gerek ama yoğurt kürü nü kullanan ilk gün 1-2 kilo kadar verebiliyormuş neyse umudum var gelecekten :)

Ogle
5 t.kasik asure cryrek doner bir ayran bir mandalina
Aksam 3 k.bulgur pilavi 3k.eti bamya bol salata
Cay yarim avuc kaar antep fistik 5 badem 2,3 tane findik

Canim hosgeldin yogurt kuru demissin hangisini yiyosun

Hoşbuldum Can'ım 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce bide saat 10 gibi ara öğünde yiyorum bununla ayda 5 kilo veriliyormuş be direk göbek bölgesini etkiliyormuş umarım faydasını görürüz :)

Hoşbuldum Can'ım 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce bide saat 10 gibi ara öğünde yiyorum bununla ayda 5 kilo veriliyormuş be direk göbek bölgesini etkiliyormuş umarım faydasını görürüz :)
İnsaallah hedefine ulasirsin bende 3 kasik yarim yagli yogurt 1 cay k.zencefil 1 c.k.zerdecal,1 c.k.zeytinyagi,1 c.k. tarcin i dene bu daha iyi ac karina. baya bi etkili ben zerdecal yerine isot koyuyorum bu kurun faydasini goremezsen bunu deneyebilirsin ama tercih senin 10 gibi yemen gec degil mi sence. ara ogun olarak kuru yesen saat 10 da

Ben bunu daha once denedim bende ise yaramadi cok fazla

kızlar tartı gününde herkesten kilo bidirimi bekliyorum bu hafta başım inanılmaz dönüyodu tansiyon falan fena ama . bayanbaloncuk bayanbaloncuk bi şablon hazırlıyıcam ama hazırlıyamıyorum acaba birinden mi çalsam :)
herkes squat ve mekik her gün çekicek hedef kilolar ve şuan mevcut kilolar yazılsın lütfen bu hafta boşladım biraz ama böle olmıyıcak bu :) herkes saldı bakıyorum her akşam yediklerini kontrol edicem neyin fazla olduğunu sölerim ben iyi gidiyorum maşallah . he bu arada günde 2 bardaktan fazla yeşilçay kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum E Ebe06 yoğurt kürüne devam et ve her gün tartılmayı bırak inan ben çok faydasını görüyorum her gün yaptığım bişey ama yeşilçay konusunda kesinlikle ve kesinlikle çevrimdışıyım .. :stop::stop:2 taneden fazla hayırr .
evet kızlar beni etiketlerseniz @ yazıp şablonu oluşturucam her hafta birinci seçilince daha bi hırsla yaparız diye düşünüyorum ama ben 1.ciliği kesinlikle kaptırmıyıcam :KK70::p

Ya benim tartiyla problemimvar iki tarti var biri digital digeri normal iki si de ayni tartmiyo:KK43:

X