Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zmandir diyettesiniz? bir de basladiginizdan beri ne kadarverdiniz. ben 2 bardaktan fazlasini tavsiye etmem ki 1 bardak ictigimde bile beni hirpaliyorBu arada günde iki kez de yoğurt kürü yapıyorum ama hiç Bi değişiklik yok
Diyete Bugün. Tam. Anlamıyla başladım ama kürü. 2 gündür yapıyorum sizde ne. Gibi sıkıntı olmuştune zmandir diyettesiniz? bir de basladiginizdan beri ne kadarverdiniz. ben 2 bardaktan fazlasini tavsiye etmem ki 1 bardak ictigimde bile beni hirpaliyor
yesil cay cok fazla su atiyor vucuttan onu demek istedim.Çok d
Diyete Bugün. Tam. Anlamıyla başladım ama kürü. 2 gündür yapıyorum sizde ne. Gibi sıkıntı olmuştu
Canim hosgeldin yogurt kuru demissin hangisini yiyosunAslında haklısın 10 gün tartıya uzak durmak gerek ama yoğurt kürü nü kullanan ilk gün 1-2 kilo kadar verebiliyormuş neyse umudum var gelecekten :)
O bunyeden bunyeye degisirAslında haklısın 10 gün tartıya uzak durmak gerek ama yoğurt kürü nü kullanan ilk gün 1-2 kilo kadar verebiliyormuş neyse umudum var gelecekten :)
Canim hosgeldin yogurt kuru demissin hangisini yiyosun
Aynen öyleO bunyeden bunyeye degisir
İnsaallah hedefine ulasirsin bende 3 kasik yarim yagli yogurt 1 cay k.zencefil 1 c.k.zerdecal,1 c.k.zeytinyagi,1 c.k. tarcin i dene bu daha iyi ac karina. baya bi etkili ben zerdecal yerine isot koyuyorum bu kurun faydasini goremezsen bunu deneyebilirsin ama tercih senin 10 gibi yemen gec degil mi sence. ara ogun olarak kuru yesen saat 10 daHoşbuldum Can'ım 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce bide saat 10 gibi ara öğünde yiyorum bununla ayda 5 kilo veriliyormuş be direk göbek bölgesini etkiliyormuş umarım faydasını görürüz :)
Ben bunu daha once denedim bende ise yaramadi cok fazlaHoşbuldum Can'ım 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce bide saat 10 gibi ara öğünde yiyorum bununla ayda 5 kilo veriliyormuş be direk göbek bölgesini etkiliyormuş umarım faydasını görürüz :)
Ya benim tartiyla problemimvar iki tarti var biri digital digeri normal iki si de ayni tartmiyo