1 ocak 2016 fit girelim

cnm sürekli yap inan çok işe yarıyo ama tabi bende başta öle demiştim ama doğru yapmak önemliymiş doğru yapınca gerçekten işe yarıyoo çok kısa zamanda 15 günde etkisini görürüsün
doğru yap derken tam olarak açıklarmısın yada güzel anlatan biyer varsa link at ordan bakayım

bayanbaloncuk bayanbaloncuk ya aslında bırakmamın sebebi fazla kilolarımdı kk da bir üye bana önce kilo ver sonra squat yap dedi diye bıraktım yoksa alışmıştım yani nede güzel yapıyodum başlasam mıki arada kaldım şimdi:KK64::confused:
Ya bi bakima dogru demisler basta kiloyu diyetle verip ardindan bunye alisip kilo vermemeye baslayinca spor yapmak lazim ama bilemiycegim tabi :KK70:

gelmisken kahvaltimi da yazayim bari :) hafta sonu kahvaltisi yaptim yine

Kahvalti 12

1 çökelekli gözlemenin 3 te 1 i
1simitin 3 te 1 i
Yarim kk ezine
1 salatalik
2 yesil zeytin
2 yk tahin pekmez
Yarim sahanda yumurta hatta yarimdan da az

Sabah bir barsak sut biraz kraker
Ara bir mandalin 3 kare bitter % 80 kakaolu olanindan
Ara bir portakal bir armut yarim elma
Saat 3 te bir tabak bamya 5,6kasik bulgur pilavi saat 4 gibi 3 cizi biskuvi
Aksam bir dilim ekmege surulmus tahonez ogluma yaptim yemedi sinirlendim ben yedim yoksa bisey yemicektim

Sabah bir barsak sut biraz kraker
Ara bir mandalin 3 kare bitter % 80 kakaolu olanindan
Ara bir portakal bir armut yarim elma
Saat 3 te bir tabak bamya 5,6kasik bulgur pilavi saat 4 gibi 3 cizi biskuvi
Aksam bir dilim ekmege surulmus tahonez ogluma yaptim yemedi sinirlendim ben yedim yoksa bisey yemicektim

KIYAMAM SANA YA OĞLUN A SİNİRLENMİŞŞ :):KK60::KK60: bu anneler varya bu anneler :)

Kahvalti 12

1 çökelekli gözlemenin 3 te 1 i
1simitin 3 te 1 i
Yarim kk ezine
1 salatalik
2 yesil zeytin
2 yk tahin pekmez
Yarim sahanda yumurta hatta yarimdan da az

Aksam 19
5 yk mantarli tavuk sote
Salata

Bugun squat ve mekigin 20. Günü bughn dinlenme gunu :) aksama 300 ip atlama yaparim sadece. Bu arada her aksam 1 fincan sekersiz turk kahvesi 1 bardak da yesil cay iciyorum acikmalarima boyle çare buldum kizlar :)

Tahonez ne ki?
Bir de daha iyi kahvalti yapmalisin
Tahonez tahin den yapilmis cikolata kivaminda bir kahvaltilik
Kahvaltiyida yapacaktim ama regl oldum bu sabah cok kotu karnim agiriyordu canim istemedi meyve yedim hastalanmim diye havalar soguk tasinicam bide hastalikla ugrasmim

Tahonez tahin den yapilmis cikolata kivaminda bir kahvaltilik
Kahvaltiyida yapacaktim ama regl oldum bu sabah cok kotu karnim agiriyordu canim istemedi meyve yedim hastalanmim diye havalar soguk tasinicam bide hastalikla ugrasmim
Gcmis olsun tahin pekmez benim bebegkm ya kaşık kaşık yiyebilirim ben ekmeksiz :KK70:
Geçmis olsun bu arada

X