1 kasımda bırakmıstım. 8 gun sonra 4 tANE ıctım
ama hıc bısey anlamadım........tat almadım ve ertesı gun bogazlarım hemen gıcık yapmaya basladı
suna ınanıyorum azaltmak kesınlıkle ıse yarıyor .. vucudun nokotınsızlıge dayanma gucu artıyorhelekı azaltan arkadaslar gunde 3 taneye ındırmeyı basarabılırsenız sızın ıcın buyuk sans..
sonra zaten ıstenılınce oyle guzel bırakılyıorkı Bol sans hepımıze benım tekrardan 2. gunum artık fazla aramıyorum aralarda yakmasam tam olcak ama sunu anlyıorum nıkotını aramıyorum ARTIK
Sanırım bende kenıdmı 1 ocaga hazırlıyorum o gun keısnlıkle bıtmıs olmalııııı olmalı olmalııııııı
sımdı pılates yapacagım opuldunuz sıgarasız gunler..
dün itibarıyla 4 haftayı bitirdim. 29. günüm bugün...çok mutluyum
dün itibarıyla 4 haftayı bitirdim. 29. günüm bugün...çok mutluyum
BEBEKKAFA kesınlıkle azaltarak bırakılırsa bıraz uzun bır surecte bırakılıyor ama omrumuz boyunca ıcmemıs olacagız.. yanı bedenı arındırıyoruz yavas yavas.. burada olmamız buraya yazmamız bıle gercekten bbırakmayı ıstıyor oldugumuzu gosterır..ben anlamıyorum sıgarayı cooook severek ıcenlerı ..hayatta bırakamam atın olumu arpadan olsun dıyenlerı anlamıyorum! demesınler oyle .. benım kayınvalıdem baypass oldu cevremde sıgaranın zararlarını goren o kadar cok ınsan goruyorum kı artık sıgarayı ıcmek benı cok korkutuyor.. kabus gıbı gelıyor .. paramız cebte kalıyorya ınaın para ıcın deıl ..yanlıs anlamayın sıgaraya fazla fazla yetıcek param var ama ılerde saglıgımı gerı alabılecek kadar yok..saglık satın aınmıyor Allahım yardım et hepımıze
bugün 48.günüm..kelebek,benim krizlerde ara ara oluyodu taa 3 4 gün öncesine kadar fakat artık olmuyor desem olur..yani artık daha iyiyim aklıma gelmiyor.sadece kafam kazan gibi oda diyettenmi yoksa sigarasızlıktanmı bilemiyorum..
aygün nasıl diyet yapıyorsun. gerçi kilo almadım ben hiç ama bazen karnımda felaket şişlik oluyor. o zaman da kendimi kocaman hissediyorum.
aygün iradene,sabrına hayran kaldım
48 günnn...ahhh ahh bende bi gün bunu söyleyebilecekmiyim acaba...sigarayı bırakalı 48 gün oldu,6 ay oldu,yıllaar oldu falan diye.....:97:
sigarayı bıraktığımda herşeyin tadının,hayatın bile tadının daha güzel olacağını biliyorum...çünkü azaltınca bile farkedilebiliyor bu.....
şu an 2.ciyi içiyorum....dün saymadım ama yine 6-7 tane içtim sanırım....offf bi 5e düşürebilsem...
içmek istiyorum. onunla da olmuyor onsuz da...zaten canım fena sıkkın.
benimde son zamanlarda canım çok sıkkın.....
bi 10 gün öncesine kadar gayet iyiydim hatta kendime şaşırıyordum....sigarayı azaltmıştım,bırakma yolunda emin adımlarla gidiyordum,evde yemekler yapıyordum,kitap okuyordum,içimde bi sevinç bi coşku vardı ama son zamanlarda yaşadığım bi sağlık problemi canımı çok sıktı,bi anda çöktüm...şimdi içimde nedenini bilemediğim bi sıkıntı var....bu yüzdende sigarayı yine bilinçsizce içmeye başladım...isteyerk mi,hayıırrr aslaa....iğrenerek içiyorum ama bu sıkıntı bu huzursuzluk şuursuzca içiriyor bana...kendimden nefret ediyorum içtikçee
sağlık problemi dediğin allerjik olanmı?yoksa başka bişeymi var Allah korusun..beterinden korusun inşallah..:26:
35. günüm. bu sefer olacak gibi. ama hala canım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?