sabahlari uyanir uyanmaz ac karnina ayilmak icin sigara icen insanlara anlam veremeyen ben ,, geceleri øzelliklede bu saate nikotiin ve sigara sevdasina kapilmaktan kendimi ali koyamiyorum,, keske sabahki gibi yasasam tum gunumu
dayanin kizlar
pfffffffffffffffff simdi birtanecik cekip cekip ufleseydimkizlar 3. gun zormus be ama icmiycegim Allahim yardim
Canım işte budur tebrik ederim
Böyle devam edersen 1 ocak olmadan bırakırsın inşallah..
4 tane çok iyi iradeli kızmışsın demekki :13:
İnşallah bu mücadelende hepimiz hem destek olucaz hemde bırakmaya çalışanlarla hep beraber bizde katılıcaz..
Haydi hayırlısı bakalım..
Çok çok öpüyorum bugün 4 tane iç yinee hatta 3 ü zorla bir bakalım neler oluyor
:81::81: gizemli çok iyi gidiyorsun bravoo...3 gün durabildin yani...devam devamm harikasınn....
yazının iyi gelmesine sevindim...banada iyi geliyor o yazı...faydası olabilecek şeyleri paylaşalım burdan....
duqiimm dün gece 6 ile kapadım geceyi
4dü ama 2 tane daha içtim malesef.....ama 8 den 6 ya düşürdüm...yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum...kendimiz zorlamadan,kasmadan.....
iradeli kızmışsın demen bile gaz verdi bana:)))
bugün mesela 12 de kalktım..1 tane içtim henüz...bugünde 5 ya da 6 tane içebilsem gerçekten başarı benim için..çünkü ben 15 den aşağı içmezdim....
bi süre böyle devam edicem...5-6 doz nikotine alıştırıcam bünyeyi:86:
ne biliyim 1 hafta mesela....
sonra 3e 4 e düşürücem.....off inanın zor ama...evde içen olunca ve geren şeyler olunca....:97:
sonuna dek destekçiyim ama kendim için değil nişanlım için bırakacak bizde böyle konuştuk,
2011 başlangıcı diye bakalım Allah yardımcımız olsun
kizlar dun bir an sigara iciceigimi dusunsdum ama asla dedim benim icin øldu artik"!!!!!
dun cok kotuydu cok zordu ki nikotin sakizida cigniyordum
bugun harikayim 4.. gunum ve sigara icen bir arkadasimla karsilikli kahve ictik bir gram canim cekmedi allahim hep boyle olurum ins VEEEEE HIIICCCC NIKOTIN SAKIZI ALMADIMMMMMM !!!!!!!! bravo bana
basacracagim insallah .. normal fresh sakiz cignedim aromatik sakizlar v.s cok iyi ya mis gibiyim yupiiii
hadiyin kizlar hersey inatta bitiyor ve 3. gun biraz sikintili oluor sonra krizler kesiliyor inanin
ilk 3.4. unler zaten cok zor kolay gelsin hanimlar .. insallah burdaki herkes basarir ben inaniyorum size kizlar dayanin YASASIN DUMANSIZ HAVA SAHASI---------
arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim....çünkü bu illeti içtiğim için kendimden nefret ediyorm....tütüneson isimli üründen alacağım yarın...ama gerçekten faydası oluyomu bilemiyorum...bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
yarın tam 40 gün olacak bırakalı.arkadaşlar başarabilirsiniz.inatla içmeyiniz..[/COLOR]
kızlar, 20. günde bitiyor. krizler daha güçlü sanki. şu anda eşim mutfakta içiyor ve kokusu geliyor. çok zorlanıyorum...
yarın tam 40 gün olacak bırakalı.arkadaşlar başarabilirsiniz.inatla içmeyiniz..[/COLOR][/B]
kızlar zyban kullanıyorum bugün 4 günüm sigara içtiğim zaman ağzımda inanılmaz bir tat oluşuyor, zehir oluyor resmenn daha önce farketmediğim içime çektiğim zehri tam olarak ağzımda hissediyorum inanılmaz rahatsız oluyorum kendime bi gün belirledim o güne kadar içicem ama etkisini görmeye başladım mesela dün akşam 1 sigaram vardı onu da saat 8 gibi içtim gece 12 de yattım o saate kadar çoktan en az 3 tane içmiş olurdum ama aklıma gelmedi bile bu sabah 7 de kalktım hazırlandım işe geldimm ve iş yerine gelince yine jeton düştü sigara içmemiştim iş yerinde çook içtiğim için direk çağrışım oldu vee içtimm bakalım bundan sonra neler olucakk ama inşallah hepimiz bu yolda başarırız :)
kızlar zyban kullanıyorum bugün 4 günüm sigara içtiğim zaman ağzımda inanılmaz bir tat oluşuyor, zehir oluyor resmenn daha önce farketmediğim içime çektiğim zehri tam olarak ağzımda hissediyorum inanılmaz rahatsız oluyorum kendime bi gün belirledim o güne kadar içicem ama etkisini görmeye başladım mesela dün akşam 1 sigaram vardı onu da saat 8 gibi içtim gece 12 de yattım o saate kadar çoktan en az 3 tane içmiş olurdum ama aklıma gelmedi bile bu sabah 7 de kalktım hazırlandım işe geldimm ve iş yerine gelince yine jeton düştü sigara içmemiştim iş yerinde çook içtiğim için direk çağrışım oldu vee içtimm bakalım bundan sonra neler olucakk ama inşallah hepimiz bu yolda başarırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?