az evvel bir yığın video izledim çok korkunçtu nasıl bulaştık biz bu pisliğe son 3 sigaram kaldı bende katılıyorum bugün aranıza hayırlısı ile biliyorum bırakmakta kolay değil ama o yaşanan hastalıklar ızdıraplar daha mı kolay bunu hiç akıldan çıkarmamak gerek.Ben aslında çokta evhamlı biriyim ve sigaranın etkilerini fena hissediyorum 2 gündür hastayım vucudum düştü resmen allah beterinden korusun.Gözlerim kanlanıyor.Yok bu işin şakası kalmadı ben de aranızdayım allahın izniyle
seni cok iyi anlyiorum yaa off(((
aynisini valla yasadim yaaa offf kivvrandimm cirpindim oturdum anladim yani oyle bir andiki 3 kere filan boyle olmusumdur
ama hayattan kesiliyorsunuz resmen sacmaligin icerisinde hissediyor insan bol seytanli bir dunyada oluyorsun
bizim yapmamiz onlara uymamak off icmiyeceksin buna inaniyorum ama zorlanmalar bunnlar iste
allahtan surekli yada guyandigimizda yada gun boyunca boyle degiliz
her ne varsa bu aksamlarda yatilmadan oncelerde var bu zikkimin tesiri:S
ama bitigec gidicek canimmmm bu cirpinmalard aguzel inada devammmmmmm
yani yazini ilk okudum gulsemmi aglasammi cok ktou bisi ya:) yani yasamayan bunu anlayamaaazzz
cok zooordur o annnn
ama asicaksin sen vede diger arkadaslar
canım ya dün akşama kadar bende öyleydim çok kötü yaşadıklarını cok iyi anlıyorum
allah kahretsin nerden basladık ki bu illete valla ben şimdiye kadar herkes gibi çok denedim bırakmayı ama en fazla yarım gün durmusumdur şimdi bu kadar bekledikten sonra hiç içmeyi düşünmüyorum çünkü bırakamak çok zor bi iş ve ben tekrar bu günleri yasayamam herhalde bu yüzden tekrar asla içmem
herkes 3 günden sonra bi şey kalmaz diyo ama senin bi hafta oldu hala istiyorum diyosun kişiden kişiye dğişiyo herhalde
bizim arkadaslarda bıraktı demiştimm ya onlar arada bi nefes cekmişler akşamları 1 tane içmişler onların öyle yaptığını duyunca sevindim kendi kendime ohh be ben hiç içmedim bırakcam bu gidişle felan diyorum
bu arada bende bi öksürük başladı sizde de var mı??
az evvel bir yığın video izledim çok korkunçtu nasıl bulaştık biz bu pisliğe son 3 sigaram kaldı bende katılıyorum bugün aranıza hayırlısı ile biliyorum bırakmakta kolay değil ama o yaşanan hastalıklar ızdıraplar daha mı kolay bunu hiç akıldan çıkarmamak gerek.Ben aslında çokta evhamlı biriyim ve sigaranın etkilerini fena hissediyorum 2 gündür hastayım vucudum düştü resmen allah beterinden korusun.Gözlerim kanlanıyor.Yok bu işin şakası kalmadı ben de aranızdayım allahın izniyle
BEBEKKAFA
Canım kıyamam sana ya...
Yaşamayan bilemez sanırım o krizi...
Benim malum dönemlerde çikolata kutusuna düşmek istemem gibi bişey mi acaba o duygu :26:
Ama taktir ettim canım seni, maşallahın var...
Tam gaz devam
bebekkafa harika birsey soylemissin
eskiden içerken yani,yataktan kalkınca mesela bakardım hava güzel,kahvaltı yapayım dışraı çıkayım gezeyim erdim,kahvaltıdan sonra 1 sigara içerdim,amaaannn balyozz indirmişler gibi olurdum kafama,vücudum ağırlaşırdı,keyfim kaçardı,amaan şimdi kim çıkacak dışarı olurdum ve otururdum evde....bu size bişey ifade ediyor mu?
sigara bizi hayattan koparıyor aslında......
ay resmen beni anlatmissin ,, cok dogru ya bunu bizzat surekli yasamisimdir o an cok kootu olur insan resmen vucut agirlasiyor dedigin gibi varolan tum guzel hisler aslind abir anda ucuyor
bu pislik boyle birsey iste .icerken iyi sondurdukten sonra keyfim kacardi
yani guzel birsey degil bu pislik .. kurtulduk kurtulucaz kizlar yola devam
bebekkafa seni gönülden tebrik ediyorum. ilk günlerde sigaranın oynadığı oyunlardan biri de bu. gündüz saatlerinde pek uğramıyor. ama akşamları delirtiyor resmen insanı. benim de ilk günlerimde özellkile akşamları çok zor geçiyordu. kendimi biryerlere atasım geliyordu. ama ben erken yatmada çareyi bulmuştum. bazen 22:30 falan yatıyordum sabah kalkınca da misler gibi. herşey geçmiş gitmiş...allah hepinizin yardımcısı olsun. bu ayın 16 sında 3 ayım bitecek. rüya gibi.
merhaba bebekkafa;
benim eşim ve işyerimdeki bütün arkadaşlarım içiyor. o nedenle benim için başlarda dayanabilmek çok zordu. şimdilerde ise artık daha rahatım. geçenlerde bir gün yine canım istedi ama o ilk krizler gibi değil tabi ki. yani arada aklıma geliyor fakat ah bir nefes bir tanecik içsem demiyorum. daha çok bunca sene bu kadar sigarayı nasıl içmişim diyorum. kaç gün oldu bilmiyorum ama 80 diyelim. günde 1 paket içiyordum. 80*20=1600 sigara. düşünsene ne kadar çok. 80*5,5=440 lirada cebimde. mis gibi kokuyorum. cüzdanımdaki akrepten kurtuldum. bebeğime misler gibi kokuyor, korkmadan yaklaşıyorum. amaaaa eşim iğrenç kokuyor. sabahları ağzımdaki o pis tat yok. sürekli sigara içmek için fırsat kovalamk yok. ay sigaram bitiyor paniği yok. cildim düzeldi. ama ilk günler çok kötüydü. çok rahatım çok. yıllarca kendime eziyet etmişim, allahın verdiği vücudumu hor kullanmışım. şimdi sadece yazın tatilde deniz kenarında içmek istersem yada yaz akşamlarında canım çekerse diye korkuyorum. darısı burada emek veren herksein başına. ben de aygünü merak ediyorum. o benden önce bırakmıştı. acaba onda ne gibi değişiklikler var.
çok öpüyorum. bol sabırlar...
Allahım benle beraber bırakmak isteyen herkesi kurtarsın bu illetten.5 saattir içmiyorum iniallah nice 24 saatler aylar yıllar nasip olsun hepimize.
Ben erken konuşmak istemiyorum ama karabaşotunu duymuşsundur ben ondan içiyorum.3 4 TANE KARABAŞOTUNU BİR BARDAK SUYLA DEMLEDİM ARA ARA YUDUMLUYORUM BİLMEM ETKİSİ NE OLUR AMA İÇTİĞİN ANDA FİKİR YOĞUNLUĞUN GİDİYOR SANKİ sen bireşyler kullanıyomusun bunun gibi
Gittim banyo yaptım.Arada hala çayımı yudumluyorum.Ben günde 25v civarı içen biriyim 7 saat oldu öyle yoğun bir içeyim duygusu yaşamadım daha aman maşallah diyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr acaba bu normal mi sizde ilk saatler nasıl geçmişti acaba bilir hatunlarım benim
yaaa millet nerdesiniz. içtiniz mi yoksa. bu saat oldu kimse tek kelime yazmamış. bugün nasılsınız neler hissediyorsunuz. yazın iki kelam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?