• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

kizlar ben hafta sonu bu detoxu yapmayi düsünüyorum pazarteside isvec diyetine basliycam insallah isteyen olursa birlikte yapariz :)

"diyetiniz durma noktasına geldiyse bu detoksu öneririm ben 3 kere yaptım hepsindede 1.5 1.8 kg falan verdim tavsiye ederim..

Ayranlı detoks(denenmiştir)

kilosu fazla olanlar 75 üstü kg da olanlar ayda 2 kez 2 gün üst üste ,kg su fazla olmayanlar ise ayda 1 kez 2 gün üst üste uygulamalı

2 günlük kürdür
yalnızca yagdan 1,5-2 kg verılmektedır bızzat denenmıstır)

1. Ve 2. Gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

Yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

Kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız" (alıntıdır)

bunu biliyordum fakat denemeye fırsatım olmadı pazartesi ve salı yapabilirim carsamba da isveçe gecerim nasıl olur?

Kızlar bugün hava cok güzel burda sogan suyumu kaynattım şimdi içecem.siz uyuyun bakalımm uykucular...:124::124::124::124::124:

Bende zaten hafta sonu yapıcam istersen beraber yaparız.
olur canım :) isvec diyetine de katılmak isterdim ama malesef et tavuk yiyemiyorum bu diyeti öğle yemeği hariç devam ettirebilirim ama :)
saol canım benim ama arada kaçamaklar oluyo su ara iştahım cok acık kendimi zor tutuyorum yaaaa
canım iştahınının açılmaması için tabii midenin büyüklüğü ile alakalı değilse , sakız cigneme özellikle naneli hemen açıktıriyor meyve yerken yada yoğurt üzerine tarçın çok iyi bir de açlık anında dişlerini fırçala o da etkili :) ben azcık biliyorum ama uygulamıyorum o ayrı :)

olur canım :) isvec diyetine de katılmak isterdim ama malesef et tavuk yiyemiyorum bu diyeti öğle yemeği hariç devam ettirebilirim ama :)
canım iştahınının açılmaması için tabii midenin büyüklüğü ile alakalı değilse , sakız cigneme özellikle naneli hemen açıktıriyor meyve yerken yada yoğurt üzerine tarçın çok iyi bir de açlık anında dişlerini fırçala o da etkili :) ben azcık biliyorum ama uygulamıyorum o ayrı :)

canım saol. Benim mide küçüldü aslında yiyemiyorum fazla.sadece yeme isteği oluyo. Sakız cok çiğniyorum belki ondandır. Bide sigarayı bırakmaya calışıyorum su ara büyük ihtimal sebebi odur...

Selam kızlar,bugun doktordaydım akne tedavisi görüyorum da... süt ve süt ürünlerinin fazlası bana zararmış :53::53: o yüzden 2 günlük ayran diyetimi sonlandırıyorum :43::43: ve yarın sabah isveçe baslıyorum :24::24: çünkü ben uzun zaman diyet yapamıyorum

öncelikle geçmiş olsun diyorum ama kısa sürede çözüme kavuşursun isveç diyetçilerinin artmasıda güzel oluyor yani:) bugün benim ikinci günüm

asyacım yazdığını okuyunca bi bakayım dedim jillian neymiş diye az önce yaptım ve bittim yani . ama iyi hareket ettiriyo insanı hem yoruldum hem enerjim yükseldi sanki. teşekkürlerr

bugün 3. gününü yaptım ben
dün akşam hareket edemiyodum:))
ama çok etkili olduğunu düşünüyorum

Kızlar bugün hava cok güzel burda sogan suyumu kaynattım şimdi içecem.siz uyuyun bakalımm uykucular...:124::124::124::124::124:

aaah ah uykuyu kim kaybetmiş de biz bulcaz? erken kalkıyorum ama nete girmeye fırsat bulamıyorum. bulsam da sabah sabah ne yapıyon nette diyen bi kocam var:) gerçi gözümü zor açıyom uyku düşkünü biri olarak. Ben Balıkesirliyim canım 28 yaşındayım öğretmenim. evliyim ama çocuk yok henüz düşünmüyorum

Herkese merhaba isveç diyeti 1 günümdeyim

Boyum 160

kilom 68 :30::30:

58-59 olmak istiyorum :26::26:

sabah- 1 çay bardağı soğan suyu - 1 bardak süt- az lor - 2 ceviz- 8 zeytin
öğle - 5 kaşık mantar yemeği - 1 bardak keten tohumlu ayran
akşama da ıspanak yemeği ve ayran düşünüyorum.
günlük en az 2 lt su içiyorum. bir de 30 dk egzersiz yapıyorum evde.

Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer

15 kg mı nası verdin bizimlede paylaşsan :) ben 2 ayda 5 kg zor verdim

canım bende lahana suyunu denedim içemedim... Sogan suyunu da zayıflamak için içiyorum ödem ve yağ sökücü.. Sabah ve aksam yemeklerinden yarım saat önce içiliyor. 1 tane orta boy soganı kabuguyla çöpüyle doğrayıp 2 brd soguk su koyuyorum kayanamaya baslayınca 5 dk daha kaynatıyorum ılıyınca içine limon sıkıp içiyorum gecen sene sadece sogan suyuyla ve az yiyerek 8 kilo verdim 2 ayda...tabi dikkat etmeyince geri aldım. şimdi gene basladım ayrıca yumurtalıklardaki sorunlara ve cocuk sahibi olmak isteyenlere öneriliyor..

dün akşam yemekten önce denedim soğan suyunu.sanki lahanaya göre daha iyi içimi limon sıkınca çok soğan kokusu,tadı almadım. teşekkürler canım

aaah ah uykuyu kim kaybetmiş de biz bulcaz? Erken kalkıyorum ama nete girmeye fırsat bulamıyorum. Bulsam da sabah sabah ne yapıyon nette diyen bi kocam var:) gerçi gözümü zor açıyom uyku düşkünü biri olarak. Ben balıkesirliyim canım 28 yaşındayım öğretmenim. Evliyim ama çocuk yok henüz düşünmüyorum

haklısın canım benimkide kızıyo bazen nete cok girince:) memnun oldum bu arada öğretmen olmak hayalimdi ama nasip olmadı güzel bi meslek

Herkese merhaba isveç diyeti 1 günümdeyim

Boyum 160

kilom 68 :30::30:

58-59 olmak istiyorum :26::26:
inşallah oluruz canım bende bir o kadar vermek istiyorum :)
dün akşam yemekten önce denedim soğan suyunu.sanki lahanaya göre daha iyi içimi limon sıkınca çok soğan kokusu,tadı almadım. teşekkürler canım
canım internette biraz araştırdım kokusu çok fena geçmiyor falan yazıyor kokmasın sonra buram buram soğan :)

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 72 kg 60 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
biblodeniz - 1.60cm 68kg 58kg

benim gibisi var mıdır acaba? egzersiz yapıyordum yoruldum biraz dinleneyim dedim ki uyuyakalmışım :1: yuhh bana!
az önce de akşam yemeğimi yedim biraz kaçırdım 2 tabak ıspanak yemeği :( ama çook acıkmıştım yaa. güzel tarafı ekmek yemedimmm tuttum kendimi. şöyle 1-2 saat geçsin yine egzersiz yapcam bu defa uyumadan!! ohhh eşim de yok 2 gün bekarımmm daha rahat olcam. çünkü ne zaman az yiyeceğim zayıflıcam desem 'evet evet yaparsın'' deyip dalga geçio benle. ben de bu yüzden ona söylemeden bir şeyler yapmaya çalışıyorum. haftasonu arkadaşlara falan da gitmeyip evde durursam daha iyi kontrol edebilirim kendimi.

Back