- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
kizlar ben hafta sonu bu detoxu yapmayi düsünüyorum pazarteside isvec diyetine basliycam insallah isteyen olursa birlikte yapariz :)
"diyetiniz durma noktasına geldiyse bu detoksu öneririm ben 3 kere yaptım hepsindede 1.5 1.8 kg falan verdim tavsiye ederim..
Ayranlı detoks(denenmiştir)
kilosu fazla olanlar 75 üstü kg da olanlar ayda 2 kez 2 gün üst üste ,kg su fazla olmayanlar ise ayda 1 kez 2 gün üst üste uygulamalı
2 günlük kürdür
yalnızca yagdan 1,5-2 kg verılmektedır bızzat denenmıstır)
1. Ve 2. Gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
Yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
Kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız" (alıntıdır)
bunu biliyordum fakat denemeye fırsatım olmadı pazartesi ve salı yapabilirim carsamba da isveçe gecerim nasıl olur?