1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Hoşgeldin canım özledim valla seni :)

valla bende sizi özledim yaaa bağımlılık yaptınız bende neden bozdun bitanem yaaa cok iyi gidiyordun pazartesi limonata detoksu yapalımmı bi arastır hosuna giderse ben pazartesi baslıyorum

valla bende sizi özledim yaaa bağımlılık yaptınız bende neden bozdun bitanem yaaa cok iyi gidiyordun pazartesi limonata detoksu yapalımmı bi arastır hosuna giderse ben pazartesi baslıyorum

Ya aslında Cumartesi sabah 79,0 pazar günü ara verdim okadar yememe dikkat ettim Pazartesi sabah tartıda 81 görünce İsveç devam etmekten vazgeçtim verdiğim kilolar geri gelmiş sandım ama öyle değilmiş salı adet olunca anladım o 2 kilo şişkinlikmiş yani boşuna bozmuşum ama yarın başlamayı dünüyorum :)))

Canım sen ayran detoxu mu yapıyorsun ama o 2 gün üstüste yapılıyor ve ayda 2 kere sen daha fazlamı yapıcaksın ?

bencede adetin şişkinliğidir o hemen geri gelmez pazar günü yediklerin su tutmuş da olabilir hemen... neyse 7 . günden devam et artık canım yaaa bende ayran detoksunu 1 hafta olarak yapacagım bugün 3. gün bakalım tartılmaktan korkuyorum en iyisi pazartesiye kadar beklemek motivasyonum sıfır yani resmen kendimi 100 kilo hissediyorum suan kilo vermem durdugu için

Gidecek bu kilolar canım sen hiç merak etme bende ayran detoxu mu yapsam acaba ? Ne yapacağımı şaşırdım offf ya nolcak bizim bu kilolar yaz geldi

Gidecek bu kilolar canım sen hiç merak etme bende ayran detoxu mu yapsam acaba ? Ne yapacağımı şaşırdım offf ya nolcak bizim bu kilolar yaz geldi

canım kusura bakma cocuk uyandı cvp veremedim evet yaz geldi ve ben hala şişkoyum offfff bakalım ayran detoksu ne olcak ayrıca yanına elmalı kür hazırladım onuda içeceğim pazartesi 69 u görmem lazım artık cok sıkıldım valla sende isveçi 7. günden devam et bitir bence ilerki zamanlarda gene yaparım isveçi ben

süreyya ne yapıon tatlım sende bırakmışsın diyeti adet döneminde bol su iç ödemi atman lazım bitince daha cok verirsin hiç sıkma canını bitanem yaa kadınların bu özel halleri ne olcak hiç bilmiyom valla

ayyy gerçekten mi ya daha çok mu verilir? inanmak istiyorummm :) ama bugün benden hayır yok yarına Allah kerim

ayyy gerçekten mi ya daha çok mu verilir? inanmak istiyorummm :) ama bugün benden hayır yok yarına Allah kerim

tabiki canım ya bosuna bozmuşsun diyetini bol su iç ama önemli olan adet döneminde su miktarını artırmak benim hep adet dönemine yakın kilo vermem dururdu ama pes etmezdim bitince daha cok verdiğimi görürdüm yarın basla hemen bence sen birkaç günlük şok diyet yap sonra kaldıgın yerden devam et bence ödemini atarsın hem motivasyonun geri gelsin bak slaana bi tarif vereyim sogan suyundan tiksindim artık şimdi bunu yapıyorum
1.5 litre su
1 elma kabuguyla
1 limon kabuguyla
6-7 tane karanfil
6-7 tane top karabiber
1 kabuk tarcın
hepsini dogra düdüklüye koy kaynayınca 5 dk daha beklet altını kapat yarım saat dursun öle sonra süz suyunu iç tadı cok güzel her yemekten sonra 2 brd iç ender saraçın tarifi bu

Canım bende butarifi denemek istiyorum ama o 6-7 top karabiberi nerden aldın ?

Tamam tatlım senin dediğini yaptım ve bugün 7 günden başladım senin sayende bir motivasyona ihtiyacım vardı iyiki döndün aramıza :)

Canım bende butarifi denemek istiyorum ama o 6-7 top karabiberi nerden aldın ?
canım aktardan aldım 1-2 liralık falan al epey oluyor içinde minik minik zaten ben bunada basladım şimdilik iyi bakalım şişkinliğim gitti pazartesiyi bekliyorum artık sabırsızlıkla
Tamam tatlım senin dediğini yaptım ve bugün 7 günden başladım senin sayende bir motivasyona ihtiyacım vardı iyiki döndün aramıza :)

tamam tatlım en dogrusu bu bence bitir diyetini cünkü cok güzel gidiyordun teşekkür ederim bitanem bende sizin sayenizde motivasyonuma kavustum gene hele bugün bambaşka biriyim uyuşukluğum falanda gitti iyiyim yani

Çok sevindim iyi olmana bende adetten dolayı baya şişkinlik var ama 2,3 güne geçer.Ben Almanya'da yaşıyorum tatlım burda aktar yok ama bulmaya çalışırım :)

Çok sevindim iyi olmana bende adetten dolayı baya şişkinlik var ama 2,3 güne geçer.Ben Almanya'da yaşıyorum tatlım burda aktar yok ama bulmaya çalışırım :)

canım marketlerde de bulunuyor belki bulırsun bak bakalım... şişkinliğin gidince kilo vermen baslıcak gene sakın bırakma diyeti bak ne güzel kilo veriyoz var mı bundan daha güzeli düşünsene yazın incecik oldugumuzu ohhhh düşüncesi bile heveslendirdi beni... kıyafet alcam ama şimdilik erteliyorum 65e düşünce aalışveriş yapıcam

Tamam bugün alışverişe çıkarım bi bakıyım belki bulurum ...bende en az bi 10 kilo daha vereyim ondan sonra alırım kendime kıyafet :)) ah bi zayıflasak bizde herkes gibi zayıfcacık olsak ne güzel olur eşim bile benden zayıf

ben bi kaç tane almıştım 75 kiloya düşünce ama fazla almadım allahtan mecbur kalmıştım çünkü eskiler hep büyüktü kıyafetsiz kalmıştım... 10 kilo rahat verirsin canım ondan sonrası zor oluyo ama imkansız değil tabi yavaş yavaş oluyo artık ilk 10 kilomu ben 1.5-2 aya yakın sürede vermiştim... eşim benden zayıftı ama artık o kilolu 81 kilo kendisi... artık ben dalga geçiyom onla o hep benle dalga geçerdi eee allah büyük işte diyom heppp ona gülüyo

Benim eşinde 75 kilo malesef ama o kilo hiç takmaz banada kendine eziyet edip durma Canın istiyorsa ye ben seni herhalinle seviyorum diyor ama bende herkes gibi zayıf olmak istiyorum, keşke anneme çekseydim 44 yaşında annem ve 48 kilo en fazla 52 çıkıyor ah ahhh ben 65 olsam başka bişey istemiyorum (((

saolsun benim eşimde takmıyor kiloyu ama sağlıgım için zayıflamamın dogru oldugunu sölerdi hep ara sıra da şakasına takılırdı bana ama ben cok üzülürdüm... şimdi ben zayıflaadıkca daha cok hosuna gidiyor kendi kıyafet beğeniyo bana ve cok destek oldu saolsun onun destegi olmasa yapamazdım vaatleri oldu mesela 75 e düşünce bilezik aldı 70e düşünce araba aalcam demişti ama ben düşmeden aldı gene saolsun... o sözünü tuttu bende onun için 65e düşeceğim sonrada 60 şimdilik 65 yeter gerisini yavas yavas veririm artık yani demek istediğim ne kadar her halinle seviyorum deselerde zayıf olmamızı istiyolar canım

istediğin meyve
1 yemek kasıgı keçiboynuzu tozu
1 tatlı kasıgı tarçın
1 tatlı kaşıgı vanilya
meyveyi kalın kalın dogra diğer malzemeleri bi tabakta karıştır meyveyi bu karışıma batırıp ye... (ananas ve muzla yaptılar onlar)
afiyet olsun kızlarrr bu sabah doktorum programından öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…