• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

teşekkür ederim :) en iyi şekilde yapmaya çalışcam diyetimi ve buraya hergün yediğimi yazıcam birde insan buraya yazarken utaniyor resmen kaçamak yapınca :)dün çok fena kaçırdım lahmacunlar lokumlar ama bugun az yedim sporumu da yaptım yarın kıyamam gibi geliyor :) haftaya kuzenim gelecek 4 gün o gelince gezdircem buraları bu arada istanbuldayım :) o zaman minik kaçamaklarım olacaktır hakkımı o günlere saklayım :)

menün çok güzel ablacım belli bir diyeto yapiyorsun? bende bu şekilde yiyebilsem keşke kahvalti da bir dilim ekmek yemeyince ki kahvaltım domates salatalık bir dilim ekmektir genelde , basım dönuyor çok acıkıyorum sizde öyle olmuyor mu

bu arada ben suan isveç diyeti yapıyorum tatlım yazmayı unutmuşum

canım aslında en güzeli senin yaptıgın kahvaltı bence kahvaltını eksik etme akşam yemeğinden kıs... utanacak bişi yok kaçamak yapınca söle bence en azından bi daha ki sefer yapmaya cekiniyo insan burda herkes dürüstce anlatıyor kendini sonuçta birbirimizi tanımıyoruz hiç çekinme sakın ayıp değil yaaa... yarında devam et o zaman basladıysan bırakma... acıkınca su iç elma ye bence bol bol bitki çayı içmeye calış günlük en az 2 litre suyuda mutlaka iç bitanem allah hepimizin yardımcısı olsun ne kadar erken yaşta kilo verirsen o kadar iyi cocuk sahibi olduktan sonra ve yaş geçince gercekten zor oluyor kilo vermek
haklısın ablacım kesinlikle her yediğimi dürüstce yazıcam buraya netice de insan kendini biliyor ..çok şükür suyla aram çok iyi meyve ve sebzelerle aşk yasiyoruz :) ama yemeklerimi kendim yaptıgım icin sıkılıyorum ve aman abur cubur ye geç diyorum ki zaten hep bu yüzden aldim kiloları ..gecen sene bu gunlerde 38 39 kiloydum hiçkimse demezdi bu kız kilo alır diye ama son 7 ayda 9 kilo aldım öncesi de vardı zaten şimdi elbiselerime giremiyorum :/

haklısın ablacım kesinlikle her yediğimi dürüstce yazıcam buraya netice de insan kendini biliyor ..çok şükür suyla aram çok iyi meyve ve sebzelerle aşk yasiyoruz :) ama yemeklerimi kendim yaptıgım icin sıkılıyorum ve aman abur cubur ye geç diyorum ki zaten hep bu yüzden aldim kiloları ..gecen sene bu gunlerde 38 39 kiloydum hiçkimse demezdi bu kız kilo alır diye ama son 7 ayda 9 kilo aldım öncesi de vardı zaten şimdi elbiselerime giremiyorum :/

zaten kilonun sebebi o abur cuburlar bende öle kilo aldım bide doğum yaptım derken şimdi cebelleşiyom işte... isveç diyeti güzel bi diyet fakat agır biraz cok kilon yoksa bence daha saglıklı seyler yap derim ben... içinde bolca et var malesef

zaten kilonun sebebi o abur cuburlar bende öle kilo aldım bide doğum yaptım derken şimdi cebelleşiyom işte... isveç diyeti güzel bi diyet fakat agır biraz cok kilon yoksa bence daha saglıklı seyler yap derim ben... içinde bolca et var malesef
ablacım okudum çok zararlı diyor sonda bir kişi daha sonra metabolizmahızı çok düşüyormus 700 800lere zararlı olmasın sonra

ablacım okudum çok zararlı diyor sonda bir kişi daha sonra metabolizmahızı çok düşüyormus 700 800lere zararlı olmasın sonra

evet canım zararlı bi diyet aslında ama biran önce kilo vermek isteyenler yapıyo yani bennnn.... senin için zararlı olabilir yasın küçük daha bence sen daha sağlıklı beslen zaten onu yapmanı tavsiye etmem sonucta öğrencisin...

tatlım iyi geceler ben yatıyorum artık sıkma canını verirsin sen yasın küçük ve fazla kilon yok

merhaba geldim evime, ama haftasonu pek iyi geçmedi diyet açısından. dün fena değildi yediklerimi yürüyüşle yaktım galiba ama bugün hep hamur işi oldu:( özür dilerimmmmm:(( soğan suyuna ara verdim 1-2 gün. su da çok içemedim. yarın yine yeniden yola devam ama iyice de koyvermiyorum kendimiiiii yarıyolda bırakmam . annem de babamda fark etti kilo vermişin dediler:))

merhaba geldim evime, ama haftasonu pek iyi geçmedi diyet açısından. dün fena değildi yediklerimi yürüyüşle yaktım galiba ama bugün hep hamur işi oldu:( özür dilerimmmmm:(( soğan suyuna ara verdim 1-2 gün. su da çok içemedim. yarın yine yeniden yola devam ama iyice de koyvermiyorum kendimiiiii yarıyolda bırakmam . annem de babamda fark etti kilo vermişin dediler:))
olsun canım bu da senin aran olur hem bunyeyi şaşırtmak gerek metabolizman hızlanır öyle düşünelim :) çok sevindim kilonun farkedilmesine insanı motivasyon olarak çok güzel etkiler ne kadar zamanda kaç kilo verdin peki :)

olsun canım bu da senin aran olur hem bunyeyi şaşırtmak gerek metabolizman hızlanır öyle düşünelim :) çok sevindim kilonun farkedilmesine insanı motivasyon olarak çok güzel etkiler ne kadar zamanda kaç kilo verdin peki :)

inşallah hızlanır bakalım nolcak:) evlenmeden önce 62-63 falandı kilom sonra 1 yıl içinde 12-13 kilo aldım nasıl oldu hiiiç fark etmedim oldu bi kere. 3 yıldır da hep 7374 arası geziyorudm. şubatta 2 hafta dukan yaptım 2 kilo verdim ama devam edemedim ona, 1 ay yine hiç kilo almadan durdum 1 nisan da yine başladım 2 kilo verdim bu hafta kilomda değişiklik olmadı sanırım 2 kilo verince rahatladım birden:) yarın daha dikkatli bi şekilde devam edicem
ama 2 kiloyu bile fark edio işte, iyi motive oluo insan

inşallah hızlanır bakalım nolcak:) evlenmeden önce 62-63 falandı kilom sonra 1 yıl içinde 12-13 kilo aldım nasıl oldu hiiiç fark etmedim oldu bi kere. 3 yıldır da hep 7374 arası geziyorudm. şubatta 2 hafta dukan yaptım 2 kilo verdim ama devam edemedim ona, 1 ay yine hiç kilo almadan durdum 1 nisan da yine başladım 2 kilo verdim bu hafta kilomda değişiklik olmadı sanırım 2 kilo verince rahatladım birden:) yarın daha dikkatli bi şekilde devam edicem
ama 2 kiloyu bile fark edio işte, iyi motive oluo insan
evet canım kesinlikle iki kilo bile farkediyor motivasyon olarakta insanı heveslendiriyor :) kaç kilo daha vermek.istiyorsun

bugünki menüm :)
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık havuç
1 yumurta
2.5 yemek kaşığı yoğurt
yarım elma

ara
sade kahve
1 elma 1 armut ( tarçınlı )

akşam
1 havuçla yapılmış limonlu havuç rendesi
yoğurtlu kereviz salatası ( yogurt light )
marul
tek kaçamağım 2 tanecik cips :)

Maviboncukcuk nasıl gidiyo senın diyet? Ben yarın başlamayı düşünüyorum yine ama 7 gündenmi yoksa 1 gündenmi başlasam ?

sorma canım ya bizimde bugün piknik vardı aslında yemeyecektim kararlıydım ama cok ısrar ettiler işte anlarsınız yani bende tabi mis kokulara dayanamadım bugünlük bozdum zaten isveç diyetiylede kilo vermedim baska diyete geçiyorum yarın 2 günlük detoks yapacagım önce bugünki yediklerimi telafi etmem lazım (isveç 3 ay ara verilmesi gereken bi diyet yazıyordu galiba ondan veremedim) ben 1.5 ay önce yapmıştım 1.5 ay daha bekleyim bari yani anlayacagınız benim diyet rahmetli oldu:1::1::1:

Maviboncukcuk nasıl gidiyo senın diyet? Ben yarın başlamayı düşünüyorum yine ama 7 gündenmi yoksa 1 gündenmi başlasam ?

canım ben bozdum bugün diyeti isveçi bırakıyorrum 3 ay ara verilmezse kilo verme duruyormuş ben 1.5 ay olmustu yapalı yani 1.5 ay daha bekleyeceğim yarın 2 günlük ayran detoksu yapacagım sen onla kaç kilo vermiştin canım yaa bu arada sen 7. günden devam et

canım ben bozdum bugün diyeti isveçi bırakıyorrum 3 ay ara verilmezse kilo verme duruyormuş ben 1.5 ay olmustu yapalı yani 1.5 ay daha bekleyeceğim yarın 2 günlük ayran detoksu yapacagım sen onla kaç kilo vermiştin canım yaa bu arada sen 7. günden devam et

Çok üzüldüm tatlım ben 800 gram vermiştim ama başkaları 1,5-2,0 kilo falan veren var bir dene bakalım o bitince hangi diyeti yapacaksın ?

Back