1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Çok üzüldüm tatlım ben 800 gram vermiştim ama başkaları 1,5-2,0 kilo falan veren var bir dene bakalım o bitince hangi diyeti yapacaksın ?

ya aslında cok abartmadım ama liste dısı yediğim için bozmuş sayılırım... zaten isveç bana yaramadı halbuki daha önce yaptıgımda 4.5 kilo ve rmiştim demekki beklemek lazım 3 ay tekrar yapabilmek için 2 gün bi yapayım bakalım şimdilik karar vermedim tatlım yaa zaten 2 gün yokum annemde kalacagım carsamba dönerim giremem nete orda en geç persembe kilomu bildiririm bitanem

Tamam canım ozaman ben İsveç'e devam yarın dönünce yazarsın gene :))

Tamam canım ozaman ben İsveç'e devam yarın dönünce yazarsın gene :))

tamam tatlım artık cok canım sıkılıyo kilo vermedikçe yemege veriyom kendimi şu detoksu yapayım bakalım bi sen cok güzel gidiyon bozma sakın sonra konusuruz gene ben yatıyorum canım perşembe görüşürüz iyi geceler

Sanada iyi geceler tatlım... Ben bugün baya bi bozdum diyeti ama neyse vazgeçmek yok yarın devam Perşembe ye kadar iyi bak kendine öptüm :)))

olsun tatlım özür dileyecek bişi yok bende yattım zaten senden sonra.. bu arada senin boy kilo gayet yerinde niye kendine eziyet eziyorsun ki diyet yaparak cok merak ettim
ablacım ben 40 kilodan geldim ve hayatım boyunca en fazla 48 kiloyu gördüm o da kaç sene önceydi o yuzden şimdi bu kilolar bana fazla geliyor önceydi bir iki hafta veremez sonra 2 3 kilo birden verirsin sakın birakma lütfen

merhaba ablalarım eğer bugün kilo bildirimi yapiyorsak 51.7 gibi birşey gördüm tartıda ( dijital değil tahminen ) üstelik küçük bir parça armut ve biraz su içmişken çok motive oldum :) okula gittiğim için şimdi yazdım biraz erken ama iyi günler :)

mrb diyete başlayan arkadaşlar sanırım bugün kilo bildirim günü ben 59 olmuşum.. 5 gün boyunca aşağıda yazdığım listeyi hiç bozmadan tam uyguladım. Bu listeyi tv de Ayça KAYA açıklamıştı.Bir hafta daha uygulayıp ondan sonra başka bir diyete geçeceğim.

sabah 2 dilim kepek ekmeği-
1 dilim peynir veya 1 adet yumurta (ben dönüşümlü kullanıdım)
4 adet zeytin-
Bol yeşillik ve şekersiz çay

ara 1 çay bardağı süt (isteğe bağlı 1 çay kaşığı kahve konulabilir)

öğle Balık-Tavuk,ızgara - 1 dilim ekmek - 1 bardak ayran

ara 2 kaşık yulaf ezmesi -1 kase yoğurt -1 portakal

akşam 1 kase çorba-4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ( çoğu zaman bol salatayı tercih ettim)- 1 kase yoğurt-1 portakal
Bol su

Merhaba tatlım bu diyetle kaç kilo verdin acaba 5 günde yazmamışsın merak ettim ?

boy başlangıç kilo hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg /// 69.6 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52 cm 58 kg 50 kg
ebyar - 1.67 cm 57 kg 54 kg
biblodeniz - 1.60 cm 68 kg 58 kg
shena87 - 1.66 cm 81.9 kg 65 kg
sng- 1.57 cm 60 kg 55 kg /// 59 kg
buseirem - 51.7 kg

geçen hafta çok dikkat edemedim o yüzden 200gr. almışım ama Allahtan 70leri görmedim çok şükür ondan korkuyordum. bu hafta soğan suyuna ara verdim onun yerine tarçın-bal kürü yapıcam 5 gün. metabolizmayı hızlandırıyormuş okuduğum yorumlara göre. bunun dışında yine bol su ve spora devam edeceğim ve azzz yemekle inşallahhh!

sabah: 1 bardak tarçın kürü - bir avuçtan az kuru incir
öğle: 1 bardak ayran - 1 paket eti form çubuk
ara: 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase tarhana çorbası - salata - az bezelye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. + 3 lt su

birazdan spor yapmayı düşünüyorum biraz dinleneyim. BU hafta bir de bitki çaylarına ağırlık vereceğim.

Merhaba tatlım bu diyetle kaç kilo verdin acaba 5 günde yazmamışsın merak ettim ?

Ayça Kaya günde yarım kg verirsiniz demişti tabi herkezin metabolizması farklı çalışıyor bende 5 günde 1 kg olarak gitti.1 hafta daha yapıp sonra farklı bir diyete geçmeyi düşünüyorum.Kısa sürede çok hızlı kilo verme taraftarı değilim.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için zaten hızlı verilen kilolar geride alınıyor oyüzden en iyisi yavaş ama kalıcı kilo vermek :)

bugün niyeyse tüm gün aç gezdim anlamadim niye doymak bilmedim
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık az bir light peynir

öğle
1 kâseden az havuç çorbası
yarım tabak ( duz kucuk tabak ) patates puresi

ara
1 elma yarımdan biraz fazla armut
kahve

akşam
1 top kepek ekmeği , yağsız patlican yemeği ve yanında anca 5 kaşıklık light yoğurt
ve ve ve dayanamadım ekmek tazeydi Birde yeni aldım top şeklinde çok hoşuma gitti 1 top daha yedim

bugün spor yapamadım bi de adet oldum karnım ağrıyor, günüm de pek iyi geçmedi okuldan izin alasım geldi o derece!!
2 gündür tartılıyorum hep 69.6 buna da canım sıkıldı . oooofff offf ! benim adet dönemlerim de öyle şişkinlik de olmaz ama niye bi değişiklik olmuyorsa
akşama misafirim gelecek bi dilim kek yerim herhalde kendimi tutabileceğimi sanmıyorum. öpüyorum hepinizi sizin gününüz iyi geçmiş olsun bari

Valla benimkide çok kötü canım bende sen gibi adet oldum ya tabiki tatlıya saldırdım tutamadım kendimi napıyım zaten İsveç diyetinide bıraktım yarıda nolcak benim halim hiç bilmem valla ah o misafirler yokmu ne olursa onlardan oluyo zaten sen genede fazla kaçırma bitanem :)

burdayım tatlımm geldimm ama kötü haberlerle. benim ruh hali bi garip oldu. dün akşam da bugün de bayaaa yedim yani!! hala kilo verme hevesim var istiyorum ama bi tuhafım 2 gündür anlamadım gitti.
başka bir şeye başlamam lazım benim napcam bilmiyorum ama biraz araştırmam yapmam gerekio kendime uygun bi beslenme şekline ihtiyacım var yardım ediiiiiinnnnnnnn huuu

kızlar merhaba ben geldim suan ayran detoksu yapıyorum pazara kadar yapacagım tartımı eşime verdim kaldırdı pzartesiye kadar tartılmak yok bu hafta tartılmadım çünkü moralim bozulunca motivasyonum düşüyo en güzeli tartılamamak yani pazartesi bildircem artık kilomu siz neden bozdunuz diyetinizi cok güzel gidiyordunuz shena ve süreyya üzüldüm acıkcası adet döneminde kilo verimi dursa bile adet bitince daha cok verirsiniz ben bunu cok yasadım bence kaldıgınız yerden devam edin kızlar yaa yazık emeklerinize

shena napıyon tatlım niye cvp yazmıyon kızz diyetide bozmuşsun ben ayran detoksunu 1 haftalık yapacagım bakalım sonuç ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…