- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Çok üzüldüm tatlım ben 800 gram vermiştim ama başkaları 1,5-2,0 kilo falan veren var bir dene bakalım o bitince hangi diyeti yapacaksın ?
ya aslında cok abartmadım ama liste dısı yediğim için bozmuş sayılırım... zaten isveç bana yaramadı halbuki daha önce yaptıgımda 4.5 kilo ve rmiştim demekki beklemek lazım 3 ay tekrar yapabilmek için 2 gün bi yapayım bakalım şimdilik karar vermedim tatlım yaa zaten 2 gün yokum annemde kalacagım carsamba dönerim giremem nete orda en geç persembe kilomu bildiririm bitanem
Tamam canım ozaman ben İsveç'e devam yarın dönünce yazarsın gene :))
tamam tatlım artık cok canım sıkılıyo kilo vermedikçe yemege veriyom kendimi şu detoksu yapayım bakalım bi sen cok güzel gidiyon bozma sakın sonra konusuruz gene ben yatıyorum canım perşembe görüşürüz iyi geceler
ablacım ben 40 kilodan geldim ve hayatım boyunca en fazla 48 kiloyu gördüm o da kaç sene önceydi o yuzden şimdi bu kilolar bana fazla geliyor önceydiolsun tatlım özür dileyecek bişi yok bende yattım zaten senden sonra.. bu arada senin boy kilo gayet yerinde niye kendine eziyet eziyorsun ki diyet yaparak cok merak ettim
bir iki hafta veremez sonra 2 3 kilo birden verirsin sakın birakma lütfentamam tatlım artık cok canım sıkılıyo kilo vermedikçe yemege veriyom kendimi şu detoksu yapayım bakalım bi sen cok güzel gidiyon bozma sakın sonra konusuruz gene ben yatıyorum canım perşembe görüşürüz iyi geceler
tamam tatlım artık cok canım sıkılıyo kilo vermedikçe yemege veriyom kendimi şu detoksu yapayım bakalım bi sen cok güzel gidiyon bozma sakın sonra konusuruz gene ben yatıyorum canım perşembe görüşürüz iyi geceler
mrb diyete başlayan arkadaşlar sanırım bugün kilo bildirim günü ben 59 olmuşum.. 5 gün boyunca aşağıda yazdığım listeyi hiç bozmadan tam uyguladım. Bu listeyi tv de Ayça KAYA açıklamıştı.Bir hafta daha uygulayıp ondan sonra başka bir diyete geçeceğim.
sabah 2 dilim kepek ekmeği-
1 dilim peynir veya 1 adet yumurta (ben dönüşümlü kullanıdım)
4 adet zeytin-
Bol yeşillik ve şekersiz çay
ara 1 çay bardağı süt (isteğe bağlı 1 çay kaşığı kahve konulabilir)
öğle Balık-Tavuk,ızgara - 1 dilim ekmek - 1 bardak ayran
ara 2 kaşık yulaf ezmesi -1 kase yoğurt -1 portakal
akşam 1 kase çorba-4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ( çoğu zaman bol salatayı tercih ettim)- 1 kase yoğurt-1 portakal
Bol su
Merhaba tatlım bu diyetle kaç kilo verdin acaba 5 günde yazmamışsın merak ettim ?
Ayça Kaya günde yarım kg verirsiniz demişti tabi herkezin metabolizması farklı çalışıyor bende 5 günde 1 kg olarak gitti.1 hafta daha yapıp sonra farklı bir diyete geçmeyi düşünüyorum.Kısa sürede çok hızlı kilo verme taraftarı değilim.
bugün spor yapamadımbi de adet oldum karnım ağrıyor, günüm de pek iyi geçmedi okuldan izin alasım geldi o derece!!
2 gündür tartılıyorum hep 69.6 buna da canım sıkıldı . oooofff offf !benim adet dönemlerim de öyle şişkinlik de olmaz ama niye bi değişiklik olmuyorsa
akşama misafirim gelecek bi dilim kek yerim herhalde kendimi tutabileceğimi sanmıyorum. öpüyorum hepinizi sizin gününüz iyi geçmiş olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?