1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

İyi akşamlar kızlar ben yarın sabah ayran detoxuna başlıyorum katılmak isteyen varsa daha iyi olur birbirimize destek oluruz:)

Canım o limonata detoxu nasıl merak ettim hem sen İsveç'e başlamıycaktınmı ?

canım o limonata detoxu nasıl merak ettim hem sen isveç'e başlamıycaktınmı ?

canım akcaağaç şurubuyla yapılıyor ayrıntıları nete yazınca cıkıyo şimdi uzun anlatmayayım. Isveçi bu bitince yapacagım artık... Dedim ya ben heran karar değiştiririm bana bakmayın siz

ELMA SİRKESİ TARİFİ
5 adet büyükçe yeşil ekşi elma
2 adet kesme şeker
8- 10 adet nohut
2 dilim bayat ekmek içi
1 çay kaşığının ucuyla kaya veya deniz tuzu
3 buçuk litre içme suyu

YAPILIŞI:
Sirkenin yapımından bir gün önce su kaynatılır ve soğutulur. Çok derin olarak soyulmuş elma kabukları, bayat ekmek içleri, şeker ve nohut büyükçe bir kavanoza konur. Üzerine bir gün önce kaynatılmış ve soğutulmuş olan su eklenir.

Tuzu ilave edilir. Kavanozun ağzı çok sıkı bir şekilde kapatılır. Karanlık, kuytu bir yerde 25 gün bekletilir. Bu sürenin sonunda sirke büyükçe bir tencereye süzülür. Kavanoz temizlenir. Süzülmüş olan su tekrar kavanoza boşaltılır.

İçine iki kaşık üzüm sirkesi konur. Kavanozun ağzı tekrar sıkıca kapatılır. En az 1 ay yine karanlık, kuytu bir yerde bekletilir. Sirke ne kadar uzun süre beklerse o kadar lezzetli olacaktır.

Megan Fox Diyeti 5 Kilo Verdi

Ünlü oyuncunun haftada 5 kilo verdiren sırrı ortaya çıktı... Megan Fox, '5 faktör diyetiyle' zayıflıyor!

Güzel oyuncuya 1 haftada 5 kilo verdiren en büyük sır ise elma sirkesi!

Aralarında Megan Fox'un da bulunduğu birçok Hollywood yıldızı, Harley Pasternak tarafından hazırlanan '5 faktör diyeti' ile zayıfıyor.

diyet; günde 5 öğün yemek, her yemekte 5 kriteri izlemek, yemeklerde 5 malzeme kullanmak, günde 5 dakikadan haftalık 25 dakika egzersiz yapmak ve bir gün istenilen şekilde beslenmeye dayanıyor. Bu diyette elma sirkesinin mucizesine de sığınan Fox, '5 faktör diyeti' ile haftada 5 kilo verdi.

BUNLARI YİYEBİLİRSİNİZ

KAHVALTI
Tahıllar, lifler, yumurta, taze meyve, beyaz peynir ve yoğurt

ARA ÖĞÜN
Sarısı az beyazı fazla hazırlanmış omlet, elma, tarçın vb. zenginleştirilmiş tahıl gevreği

ÖĞLEN
Yoğurtlu yulaf ezmesi, salata, esmer ekmekle hazırlanmış sandviçler, pizza ya da pilav

iKiNDi
Çorbalar, salatalar

AKŞAM
Tavuk, kırmızı et, sebze, pirinç, patates, brokoli, ıspanak ve karnıbahar gibi sebzeler

ELMA SİRKESİ MUCİZESİ
Uzmanlara göre elma sirkesi, cilt rahatsızlıkları, yaralanma, güneş yanığı, baş ağrısı, mide rahatsızlığı, kadın hastalıkları ve soğuk algınlığı ve ateşli hastalıkların tedavisinde kullanılır. Sabahları kahvaltıda, içine 1-2 kaşık elma sirkesi ve 1 kaşık bal karıştırılmış bir bardak su, uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında sindirim sistemine yardım ederek kilo kaybetmenizi sağlar.

1 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ
SABAH:
1 yumurtanın beyazı, peynir ve salam.

3 SAAT SONRA:
Yağsız peynir ve 1 adet meyve.

ÖĞLE:
Ton balığı, domates ve salatalıkla hazırlanmış salata. (Zeytinyağı ve elma sirkesi kullanılacak)

AKŞAMÜSTÜ:
Hindi eti, yağsız krem peynir domates ve marulla hazırlanmış esmer ekmekten sandviç

AKŞAM:
Izgara tavuk göğsü, patates püresi ve meyve. (Pazarları diyet kurallarına uygun sevilen her şey 5 öğün halinde tüketilecek)

tünaydın kızlar bahar temizliğine baslıcam ama havalara güvenemiyom bi açık bi kapalı yağmur yağarsa camlar batacak gene en iyisi haftaya bırakayım bari su ara cok üşengeç oldum ben açlıktan galiba

bugün evdeyim pek hareketsiz geçti.
sabah: 1 bardak soğan suyu- bir bardak süt- 2 ceviz-1 salatalık- 17 zeytin:) tutamadım kendimi çerez gibi geldi.

öğle- 1 kase ketenli yoğurt - 1 tabak ıspanak yemeği

akşam- soğan suyu + cacık yapmayı düşünüyorum sadece, galiba evde olduğumdan acıkmadım bugün, yemek yapasım da yok zaten iyi oldu.
bugün de 3 lt su içerim herhalde, bi de egzersiz yapcam 30dk kadar. ekstra belki nescafe içebilirm

slm ben geldim ama diyet psikolojim henüz bana gelmedi

hoşgeldinnn, ben de senin gibiydim kilo vermek istiyordum ama bi türlü başlayamamıştım o yüzden tam başlamadan önce bayağı bi araştırdım, buradaki kürleri falan okudum hangisni yapabilirm diye, sonra kendimi gaza getirip yola koyuldum iyi de oldu . sen de yapabilirsin tatlım

kızlar bugün ben diyet dısına cıktım. misafirlerim geldi kek sigara böreği yaptım. 1 dilim kek-6 tane börek yedim kendime engel olmadım bugünü tarihten cıkarıyorumyarın tam gaz devamm

İyi akşamlar kızlar ben yarın sabah ayran detoxuna başlıyorum katılmak isteyen varsa daha iyi olur birbirimize destek oluruz:)

yarın sabah bende onu yapacagım canım 2 günlük salıda limonata detoxuna geçiş yapayım gitsin gari kilolar yapıstım kaldım 72 yeee 69 u görsem ahhh ahhhhhhh

yarın sabah bende onu yapacagım canım 2 günlük salıda limonata detoxuna geçiş yapayım gitsin gari kilolar yapıstım kaldım 72 yeee 69 u görsem ahhh ahhhhhhh

Bügünü kaçamaksız tamamladım valla misafirim vardı akşam yemeğine onlara hazırlık yaptım ama çok ısrar etiler sende ye bişey olmaz birkereden diye ama yemedim,onlar yemek yerken bende çorbamı içtim afiyetle yarında aynen devam inşallah :) keşke sende bügün başlasaydın canım beraber yapardık negüzel :) börekleride baya abartmışsın canım ama neyse olan olmuş artık :)

imrendim sana valla ben böyle değilim aslında cok iredeliyimdir. yaptıgım yemeklerin tadına bile bakmazdım ama işte su sigarayı bırakma olayı yüzünden kendime hakim olamıyorum evde yogurt kalmamış ayranı yapamayacagım. aksama kadar sadece bitki çayı ve su içecegim karnım hala şiş yani aksamki börekler yüzünden bugün benim ceza günüm yemek yok bana

Kişisel yağ eritme karışımı

arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz

kızlar bunu deneyeceğim faydalı gibi bende duymustum bunu ender beyden

diyet tatlı dr ayça kaya'nın verdiği tarif... haftada 2-3 kere yenebilir...

malzemeler:

1 lt süt
10-12 yk pirinç unu
3 muz ya da kuru meyveler
tercihe göre 2 yk bal

kızlar pirinç ununu sütle pişiriyoruz, sonra üstüne muzu ya da tercihe göre kuru meyve ekliyoruz. sonra blendırdan geçiriyoruz. eğer çok tatlı seviyosak hazırladıktan sonra içine 2 yk bal koyuyoruz. balı pişerken koymayın, besin değeri ölüyomuş...

günaydın günaydın günaydınnnn bugün kocam nöbetçi yanlızım dostlarımmmm

kızlar ben kararımı verdim kesin bu seferrr yarın isveçe baslıyorum yorumları cok olumlu yapmak isteyen varsa beraber yapalım destek oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…