• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Bugünkü menüm:
sabah- soğan suyu- 1 bardak süt- az lor ve 1 ceviz
öğle- bir tabak ıspanak yemeği ve keten tohumlu ayran
akşam da soğan suyu - ıspanak yemeği ve yoğurt olacak. ve 2lt su
yemekten 1-2 saat sonra da egzersiz yapmayı düşünüyorum + okulda bahçe nöbetçisiydim tenefüslerde yürüdüm hep onu da spordan sayarsak bugün de iyi geçmiş demektir.

anlayıslı olması iyi smdi genelde sehir hayatı oldugundan cocuklar yalnız buyuyor genelde ve kotu oluyor bu gec acılıyorlar hayata gec alısıyorlar

evet canım ya aslında cok sıkılıyor cocuk evde bulunduğumuz yer ilçe park falan da yok ... Sırf park için baska ilçeye gidiyoruz...cok gergin sinirli bi çocuk bazen beni delirtmiyo değil yani

Sabah=soğan suyu+1 brd ayran
öğle=2 brd ayran
akşam=soğan suyu+2-3 kşk makarna yedim ayran içmedim o yüzden
2.5 lt su+3 fincan yeşil çay+5 fincan bitki çayı karısık+ 2 maden suyu ve bol bol türk kahvesi(cok severim)
spor olarak oğlumla dısarda yürüdük biraz ve bol ev işi
bence iyi bi gündü....makarna hariç tabi

maviboncukcum onca güzel şey içmişsin, yapmışsın midene giren tek katı şey o makarnacık, bi 3 kaşık makarnanın lafı mı olur hiç? iyi gidiyorsun iyi bence pazartesi en fazla sen kilo vermiş olacaksın gibi gelio bana.

maviboncukcum onca güzel şey içmişsin, yapmışsın midene giren tek katı şey o makarnacık, bi 3 kaşık makarnanın lafı mı olur hiç? Iyi gidiyorsun iyi bence pazartesi en fazla sen kilo vermiş olacaksın gibi gelio bana.

ayyy inş canım kilo veririz hepimiz ... Valla o bile fazla geldi sanki gözüme bişey olmaz inş

PİŞMANLIK ÇAYI ----

1 tatlı kaşığı acı pul biber
Taze zencefil ( iri bi parçayı ufalayın elinizde)
yasemin 10 adet ( aktarda var)
Barut ağacı kabuğu (4yaprak)
Avokado yaprağı (4 yaprak)

kızlar bi demliğe bunları koyuyorsunuz üzerinede kaynar su 5-6 dk demliyorsunuz içiyorsunuz ama unutmayıun 5-6 dakika ne fazla ne az.. bide çok acımış tadı ama ağır yemeğin üstüne bu çayı içerseniz tuvalete çıkıyormuşsumuz direk .. yemeğin yağıydı falanıydı filanıydı kötü şeyleri vucut emmeden dışarı atıyormuşuz ;):119::119::119::119:
ARTIK KAÇAMAK YAPANLAR BUNU İÇSİN ÜZÜLMESİN DİMİ YAAA

Başka bi topikten buldum yani alıntı cok hosuma gitti sizinle paylaşmak istedim

Mrb süreyya nasıl gidiyo diyet ben son bitki çayımı içtim artık su içip yatarım birazdan

bi an korktum bu çayı görünce:) acı biber falan ben içemem gibi geldi . şimdilik soğan suyuna alıştırdın beni, bu çay dursun şimdi:)

bi an korktum bu çayı görünce:) acı biber falan ben içemem gibi geldi . şimdilik soğan suyuna alıştırdın beni, bu çay dursun şimdi:)

sen bilirsin tatlım ama yaz bi yere dursun gün gelir lazım olur.. Bu arada benim defterim var diyete zayıflamaya dair ne duyarsam görürsem yazıyorum hemen diyet listeleri zayıflama kürleri herseyi yani bence sende yap bi tane faydası oluyo.. Ve buzdolabımın üzerinde haftalık çizelge yapıyorum ne yedim içtim hepsini yazıyorum

benim diyet iyi gibi tartı da görmeyi bekliyorum asıl sonucu. Arada kaçırıyorum ama hayırlısı bakalım

aslında sende fazla yemiyorsun eminim güzel bi sonuç alacaksın. Ayrıca benim gibi evde pineklemiyorsun hareketlisin en azından.. Arada benimde kaçıyor olsun o kadar sonra nazar değer dimi:67::67::67::67::67:

yediklerimi ben de yazıyorum faydalı oluyor insan bazen fark etmeden çok şey yiyebiliyor. böyle yazmaya başladıktan sonra dizginledim sanki kendimi

yediklerimi ben de yazıyorum faydalı oluyor insan bazen fark etmeden çok şey yiyebiliyor. Böyle yazmaya başladıktan sonra dizginledim sanki kendimi

evet canım bende böyle dizginliyorum en azından yediğimi içtiğimi biliyorum yoksa ohoooo götürcem herşeyi

bi de bu hafta 1paket eti formun limonlu bisküvisi dışında hiç tatlı bir şey yemedim benim için zor bir şey bu çok severim tatlıyı. 2dilim de pide yemiştim normal ekmek olanından.
70e düşersem bi parça çikolata yiyeceğim ödülüm bu onu bekliyorum:)

bi de bu hafta 1paket eti formun limonlu bisküvisi dışında hiç tatlı bir şey yemedim benim için zor bir şey bu çok severim tatlıyı. 2dilim de pide yemiştim normal ekmek olanından.
70e düşersem bi parça çikolata yiyeceğim ödülüm bu onu bekliyorum:)

inş canım ben ödül koymadım çünkü kaçamaklarımın arasında kek vardı ama pazartesi günü izin vercem kendime anneme gideceğim o gün... Salı günü nasip olursa limonata detoxu yapmak istiyorum cok olumlu sonuçlar var arastıdım.. Heran fikrim değişiyor gerçi...ve suan karnımdan gurultular geliyooo açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben ne zaman çok acıksam kendimi tutmak için uyuyorum:) yoksa kendimden korkuyorum yiyebileceklerimden gözüm dönünce mutfaktan çıkamıyorum

ben ne zaman çok acıksam kendimi tutmak için uyuyorum:) yoksa kendimden korkuyorum yiyebileceklerimden gözüm dönünce mutfaktan çıkamıyorum

benim istediğim saatte uyumak gibi bi şansım yok malum oğlum ne zaman uyursa o zaman... Ben suan otururken 4 brk su içtim inanmazsın midem şişti su içerek dolduruyorum ben mideyi acıkınca. 3 litre oldu yani belkide geçmiştir..

benim istediğim saatte uyumak gibi bi şansım yok malum oğlum ne zaman uyursa o zaman... Ben suan otururken 4 brk su içtim inanmazsın midem şişti su içerek dolduruyorum ben mideyi acıkınca. 3 litre oldu yani belkide geçmiştir..

benim de 3 litre oldu bugün, hırsımı sudan çıkardım resmen. 40dk da egzersiz yaptım yediklerimden pişman olunca kendimi suya spora verdim

benim de 3 litre oldu bugün, hırsımı sudan çıkardım resmen. 40dk da egzersiz yaptım yediklerimden pişman olunca kendimi suya spora verdim

en dogrusunu yapmışsın canım bide spor yapabilsem cok daha iyi olcak benim için. Neyse sana doyum olmuyo geç olmuş ben yatayım artık iyi geceler kib canım

Back