günaydın günaydın günaydınnnn bugün kocam nöbetçi yanlızım dostlarımmmm
benimki de dün geldi ,keşke benimkinin de işi olsaydı. çünkü sabah fırından gül böreği almış ve tahmin edin ne oldu? yedim tabi ki!!! görünce dayanamadım, Allahtan 2 tane almış sadece de 1 taneyle kapattım olayı. bu yüzden gelmeyeydi iyidi
vah vah vah kız sen gene iyisin ben dün 6 tane sigara böreği bi dilim kek yedimallahtan senin 1 tanecik bişi olmaz ondan aksam öğününden kesseydin bari
bu sabah yedim zaten, arada bir şey yemem artık akşama da az bir şeyle geçiştirmeyi düşünüyorum. ama sen de iyisin, baksana hep çay su içmişsin bugün gider o böreklr kekler, üzülmeyelim yarın tartıda gitmiş olcak onlar
kızlar ben kararımı verdim kesin bu seferrr yarın isveçe baslıyorum yorumları cok olumlu yapmak isteyen varsa beraber yapalım destek oluruz birbirimize
bende yarın başlıyorum isveç'e canım negüzel beraber yaparız hem destek oluruz birbirimize :) kendine okadar eziyet etme tatlım valla hasta olursun salata veya yoğurt ye bukadar ceza olmaz daha akşamada çok var :)
ayyy valla mı kız bende kendime arkadas arıyordum yarın başlıyoruz bak ona göre ok. Cok mutlu ettin beni sabah tartılalım kaç kilo ile basladık yazalım bide 13 gün sonra tartılalım hadi bakalım kazamız mübarek ola
tamam ama vazgeçmek yok ona göre.ben valla 13 gün dayanamam tartılmadan arada tartılırım ben :d isveç bitince hangi diyeti yapacas tatlım ?
tamam söz vazgeçmek yok... Vazgecen 1 gün aç kalsın ceza olarakbitince limonata detoksu yapmayı düşünüyorum tabi 13 güne kadar belli olmaz bakalım.. Aslında bende dayanamam tartılmadan en azından 2-3 günde bi tartılırız. Diyetin son günü karar veririz ne yapacagımıza valla heyecanlandım canım yaaa iyi oldu ikimizin yapması tek basına olunca motivasyon olmuyo. Bak ben ayran diyetini yalnız yaptım cok kacırdım arada bunda asla kaçamak yapmıcam inş rabbim
inşallah canım bu arada sen spor yapıyormusun merak ettim?ben spor salonuna kaydoldum 1 ay önce ama pek gidemiyorum aslında cocuklara bakıyorlar daha çok oyüzden kaydoldum ama oğlum çok ağlıyor bende ara sıra eşime bırakıp geliyorum şu an olduğu gibi :) sağolsun eşim ama haftada 3 kere anca gidiyorum havalar biraz ısındın hergün yürüyüş yapıcam.
bende yarın başlıyorum isveç'e canım negüzel beraber yaparız hem destek oluruz birbirimize :) kendine okadar eziyet etme tatlım valla hasta olursun salata veya yoğurt ye bukadar ceza olmaz daha akşamada çok var :)
canım ben başladım bugün kahvemi içiyorum başlangıç 72.5 sende yaz baslangıç kilonu ara sıra tartılır bilidiririz ok
bende başladım canım gazamız mübarek olsun başlangıç kılo 81,9. Bu arada 2 gün kaçamaksız ayran detoxu yaptım millet 1,5-2 kilo veriyor ben anca 800 gr vermişim çok üzüldüm bende :)
kızlar sabah tartıldım tam 2 kilo gitmiş, çok sevindim hiç bu kadar çabuk kilo vermemiştim daha önce. Tam gaz devam etmeyi düşünüyorum. Az yemek, su ve spor işe yaradı bi de ekmeksiz ve tatlısız bi haftanın da çok faydası oldu galiba.
Maviboncukcum ve shena sizin de fena değil aslında, hiç verememiş de olabilirdik . Biz de istek olduktan sonra her şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?