1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

günaydın günaydın günaydınnnn bugün kocam nöbetçi yanlızım dostlarımmmm

benimki de dün geldi ,keşke benimkinin de işi olsaydı. çünkü sabah fırından gül böreği almış ve tahmin edin ne oldu? yedim tabi ki!!! görünce dayanamadım, Allahtan 2 tane almış sadece de 1 taneyle kapattım olayı. bu yüzden gelmeyeydi iyidi

vah vah vah kız sen gene iyisin ben dün 6 tane sigara böreği bi dilim kek yedim allahtan senin 1 tanecik bişi olmaz ondan aksam öğününden kesseydin bari

vah vah vah kız sen gene iyisin ben dün 6 tane sigara böreği bi dilim kek yedim allahtan senin 1 tanecik bişi olmaz ondan aksam öğününden kesseydin bari

bu sabah yedim zaten, arada bir şey yemem artık akşama da az bir şeyle geçiştirmeyi düşünüyorum. ama sen de iyisin, baksana hep çay su içmişsin bugün gider o böreklr kekler, üzülmeyelim yarın tartıda gitmiş olcak onlar

amannnn 3 günlük dünya aslında arada bişi olmaz devamlı yemekten iyidir en azından. hala dolabımda şantili kekler bana bakıyor ben onlara bakışıp duruyoz ama yemicem öğleyin tansiyonum cok düştü 2 kşk pilav 2 kasık bezelye yedim iyiyim suan bayılcak gibi oldum. ama bu saatten sonra yemek yok artık bitki çayı içiyorum yarın sabahı iple cekiyorum vallaaaa sigara böreğini de sabah eşime verdim götür bunları iş yerinde ye diyee evde kalsa belki de yerdim

Neden Alyansı Soldan Dödüncü Parmağa Takarız???‏

çinliler’in anlattığı çok güzel ve ilginç bir açıklaması var...

Başparmak, anne-babanızı,

ışaret parmağı, kardeşlerinizi,

Orta parmak, sizi,

Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı,

Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder.

ılk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın.

Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin.

Daha sonra kalan dört parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin.
Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın...

Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır.

Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız.
Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın.

Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer.
ışaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın.

Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar.
Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız.

Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar... ıyi günde ve kötü günde...

Ayrıca SOL YUZUK PARMAGINDA KALBE GıDEN TEK DAMARIN OLDUGU ve BUNU MISIRLILARIN BULDUĞU söyleniyor...

kızlar ben kararımı verdim kesin bu seferrr yarın isveçe baslıyorum yorumları cok olumlu yapmak isteyen varsa beraber yapalım destek oluruz birbirimize

Bende yarın başlıyorum İsveç'e canım negüzel beraber yaparız hem destek oluruz birbirimize :) kendine okadar eziyet etme tatlım valla hasta olursun salata veya yoğurt ye bukadar ceza olmaz daha akşamada çok var :)

bende yarın başlıyorum isveç'e canım negüzel beraber yaparız hem destek oluruz birbirimize :) kendine okadar eziyet etme tatlım valla hasta olursun salata veya yoğurt ye bukadar ceza olmaz daha akşamada çok var :)

ayyy valla mı kız bende kendime arkadas arıyordum yarın başlıyoruz bak ona göre ok. Cok mutlu ettin beni sabah tartılalım kaç kilo ile basladık yazalım bide 13 gün sonra tartılalım hadi bakalım kazamız mübarek ola

Tamam ama vazgeçmek yok ona göre.Ben valla 13 gün dayanamam tartılmadan arada tartılırım ben İsveç bitince hangi diyeti yapacas tatlım ?

tamam ama vazgeçmek yok ona göre.ben valla 13 gün dayanamam tartılmadan arada tartılırım ben :d isveç bitince hangi diyeti yapacas tatlım ?

tamam söz vazgeçmek yok... Vazgecen 1 gün aç kalsın ceza olarakbitince limonata detoksu yapmayı düşünüyorum tabi 13 güne kadar belli olmaz bakalım.. Aslında bende dayanamam tartılmadan en azından 2-3 günde bi tartılırız. Diyetin son günü karar veririz ne yapacagımıza valla heyecanlandım canım yaaa iyi oldu ikimizin yapması tek basına olunca motivasyon olmuyo. Bak ben ayran diyetini yalnız yaptım cok kacırdım arada bunda asla kaçamak yapmıcam inş rabbim

İnşallah canım bu arada sen spor yapıyormusun merak ettim?ben spor salonuna kaydoldum 1 ay önce ama pek gidemiyorum aslında cocuklara bakıyorlar daha çok oyüzden kaydoldum ama oğlum çok ağlıyor bende ara sıra eşime bırakıp geliyorum şu an olduğu gibi :) sağolsun eşim ama haftada 3 kere anca gidiyorum havalar biraz ısındın hergün yürüyüş yapıcam.

sabah:1 bardak soğan suyu- 3 fincan şekersiz çay- 8 zeytin- 1 salatalık- 1 tane gül böreği - az peynir, lor ve ceviz
öğle: 8-10 çilek
akşam: soğan suyu - balık - 3 çatal salata - 2 dilim tereyağlı pide çok güzeldi dayanamadım
20dk kadar yürüyüş + 3,5 litre su
pazar günü kaçırdım biraz tam da tartılma öncesi inşallah çok fark etmez yarına

canım yazın yapıyorum fakat kışın evim sobalı olunca cocukla zor oluyo eşimin yanındaa durmuyor benim yanıma geliyo aletler soguk odada olunca yapamıyorum yani suara... Ama başlıcam artık yavas yavas havalar düzeldi. Zaten cok hareketliyim spor gibi yani oğlum saolsun oturtmuyor beni

Kızlar ayran diyetim büyük bi hüsranla sonuclandı baslangıç 73.7 bitiş 72.5 yani 1.200 giden bu kadar az beklemiyordum tamam cok kaçamak yaptım ama bi şekilde telafi ettim neyse bugün isveçe basladım hadi hayırlısı şimdi kahvemi içiyorum bayılırım kahveye. Başlangıç 72.5

bende yarın başlıyorum isveç'e canım negüzel beraber yaparız hem destek oluruz birbirimize :) kendine okadar eziyet etme tatlım valla hasta olursun salata veya yoğurt ye bukadar ceza olmaz daha akşamada çok var :)

canım ben başladım bugün kahvemi içiyorum başlangıç 72.5 sende yaz baslangıç kilonu ara sıra tartılır bilidiririz ok

canım ben başladım bugün kahvemi içiyorum başlangıç 72.5 sende yaz baslangıç kilonu ara sıra tartılır bilidiririz ok

Bende başladım canım gazamız mübarek olsun başlangıç kılo 81,9. Bu arada 2 gün kaçamaksız ayran detoxu yaptım millet 1,5-2 kilo veriyor ben anca 800 gr vermişim çok üzüldüm bende :)

kızlar sabah tartıldım tam 2 kilo gitmiş, çok sevindim hiç bu kadar çabuk kilo vermemiştim daha önce. tam gaz devam etmeyi düşünüyorum. az yemek, su ve spor işe yaradı bi de ekmeksiz ve tatlısız bi haftanın da çok faydası oldu galiba.
maviboncukcum ve shena sizin de fena değil aslında, hiç verememiş de olabilirdik . biz de istek olduktan sonra her şey çok güzel olacak

Bugün kahvaltı yapamadım. sadece bir bardak soğan suyu, 3 ceviz ve 5 tane eti form çubuk yedim okulda.
Öğle - 2 tane yağda yumurta- 2 dilim ekmek - 5 kaşık keten tohumlu yoğurt
öğleden sonra belki meyve yerim
akşam için de soğan suyu , pırasa yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

bende başladım canım gazamız mübarek olsun başlangıç kılo 81,9. Bu arada 2 gün kaçamaksız ayran detoxu yaptım millet 1,5-2 kilo veriyor ben anca 800 gr vermişim çok üzüldüm bende :)

hadi bakalım canım şimdilik iyi gidiyo benim ıspanak yerine 1 salatalık yedim sadece farklı olarak ıspanagım yok. Bende 1.200 vermişim cok az ama olsun bundan sonrasına bakcaz artık

süpersin canım tebrik ederim ben umdugumu bulamadım bugün isveçe basladık bakalım haftaya pazartesi ne olcak şimdiden merak etmeye basladım Inş böle devam edersin

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg // 69.4 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
biblodeniz - 1.60cm 68kg 58kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…