- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sabah tartıldım tam 2 kilo gitmiş, çok sevindim hiç bu kadar çabuk kilo vermemiştim daha önce. tam gaz devam etmeyi düşünüyorum. az yemek, su ve spor işe yaradı bi de ekmeksiz ve tatlısız bi haftanın da çok faydası oldu galiba.
maviboncukcum ve shena sizin de fena değil aslında, hiç verememiş de olabilirdik . biz de istek olduktan sonra her şey çok güzel olacak
kızlar bu saate kadar cok iyiyim hiç kaçamagım yok tavugumu hasladım yanında salatayla saat 6da yiyeceğim bence süper gidiyo şimdilik shena senin nasıl tatlım
Benimkide gayet iyi canım öğlen yumurtalı ıspanak yaptım tadı gayet iyiydi domatesı ara öğün yaptım sıra şimdi akşam yemeğinde inşallah bu hafta başarılı oluruz ben artık Pazartesi tartılacam daha iyi olur sanırım sen ne dersin ?
canım ben ıspanak yemedim aksam yemeği ise yagsız tuzsuz limonlu yeşil salata yanında 100 gr tavuk (200 gr cok geldi) yedim kaçamak yok şimdilik süper gidiyo bugün kocama börek yaptım tadına bile bakmadım bencede en dogrusu pazartesileri tartılırız hem arkadaslara da uymuş oluruz cok iyi düşünmüşsün tatlım bu arada arkadaslık isteği gönderdim kabul edermisin mesajlarından haberim olması acısındaan iyi olur
Canım kusura bakma ben telefondan giriyorum ondan görmemişim ama şimdi leptopu açıp kabul edıcem.benımde gayet rahat geçiyor hiç açlık hissetmiyorum inşallah böyle devam eder:)
canım kusuru mu olur hiç görmediğini tahmin ettim zaten o yüzden söledim inş böle devam eder bende aclık hissetmiyorum sayende azimleniyorum iyice iyi oldu beraber yapmamız ben şimdi gezmeye gidiyorum bitki çayımı götürcem cay yok pasta börek yok kesin kararlıyım
bende 1.5 kg vermism ustelk her gun 1 saat agır fitness yapıyorum 1 saat yuruyus yapıyrm..sanırm diyette pek basarılı olamıyorm bide bsy soracktm konu yeri degil ama kızlar gözünden lazer olan tanıdıklarınız var mı ben bu hafta olacagımda yinede kararsızım
bende 1.5 kg vermism ustelk her gun 1 saat agır fitness yapıyorum 1 saat yuruyus yapıyrm..sanırm diyette pek basarılı olamıyorm bide bsy soracktm konu yeri degil ama kızlar gözünden lazer olan tanıdıklarınız var mı ben bu hafta olacagımda yinede kararsızım
bencede cok iyi oldu beraber yapmamiz,ben malesef bügün yürüyüs yapamadim evdeyim hava cok souk olumla cikmakta istemiyorum hasta olur diye ama aksama evde egzersis yapmayi düsünüyorum olani uyutuktan sonra yarinda spora gitmeyi düsünüyorum...
Sabah=sogan suyu sade kahve
öğle=2 yumurta 1 domates 1 salatalık
aksam=sogan suyu+100 gr tavuk +yagsız tuzsuz limonlu yeşil salata
3 litre su+1 brd sekersiz cay+7 fincan karısık bitki çayı
kocama börek yaptım yemedim+misafirlikteki ikramları yemedim süperim ben yaaaaaaaaaaaa aferin bana
Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg /// 69.4 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73.7 kg 60 kg / // 72.5 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg /// 68.5kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
biblodeniz - 1.60cm 68kg 58kg
bence gayet iyi kilo vermişsin niye başarısız buldun ki kendini? yazın arkadaşım oldu başka da var bildiğim hepsi gayet memnun. numaraları çok yüksekti onların o yüzden şimdi daha rahatız diolar.
canım iyi vermişsin bence her bünye aynı değil sonucta... Sorun hakkında bi bilgim yok malesef tatlım ya
Bencede canım süpersin bende aynen senin gibiyim geriye kaldı 12 gün :)