Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım ben ödül koymadım çünkü kaçamaklarımın arasında kek vardı ama pazartesi günü izin vercem kendime anneme gideceğim o gün... Salı günü nasip olursa limonata detoxu yapmak istiyorum cok olumlu sonuçlar var arastıdım.. Heran fikrim değişiyor gerçi...ve suan karnımdan gurultular geliyooo açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım o limonata detoxu nasıl merak ettim hem sen isveç'e başlamıycaktınmı ?
slm ben geldim ama diyet psikolojim henüz bana gelmedi
slm ben geldim ama diyet psikolojim henüz bana gelmedi
evet canım ya aslında cok sıkılıyor cocuk evde bulunduğumuz yer ilçe park falan da yok ... Sırf park için baska ilçeye gidiyoruz...cok gergin sinirli bi çocuk bazen beni delirtmiyo değil yani
il neresi cnm ben adana-izmir karısımı :)
İyi akşamlar kızlar ben yarın sabah ayran detoxuna başlıyorum katılmak isteyen varsa daha iyi olur birbirimize destek oluruz:)
yarın sabah bende onu yapacagım canım 2 günlük salıda limonata detoxuna geçiş yapayım gitsin gari kilolar yapıstım kaldım 72 yeee 69 u görsem ahhh ahhhhhhh
Bügünü kaçamaksız tamamladım valla misafirim vardı akşam yemeğine onlara hazırlık yaptım ama çok ısrar etiler sende ye bişey olmaz birkereden diye ama yemedim,onlar yemek yerken bende çorbamı içtim afiyetle yarında aynen devam inşallah :) keşke sende bügün başlasaydın canım beraber yapardık negüzel :) börekleride baya abartmışsın canım ama neyse olan olmuş artık :)