anlayıslı olması iyi smdi genelde sehir hayatı oldugundan cocuklar yalnız buyuyor genelde ve kotu oluyor bu gec acılıyorlar hayata gec alısıyorlar
maviboncukcum onca güzel şey içmişsin, yapmışsın midene giren tek katı şey o makarnacık, bi 3 kaşık makarnanın lafı mı olur hiç? Iyi gidiyorsun iyi bence pazartesi en fazla sen kilo vermiş olacaksın gibi gelio bana.
Mrb süreyya nasıl gidiyo diyet ben son bitki çayımı içtim artık su içip yatarım birazdan
bi an korktum bu çayı görünce:) acı biber falan ben içemem gibi geldi . şimdilik soğan suyuna alıştırdın beni, bu çay dursun şimdi:)
benim diyet iyi gibi tartı da görmeyi bekliyorum asıl sonucu. Arada kaçırıyorum ama hayırlısı bakalım
yediklerimi ben de yazıyorum faydalı oluyor insan bazen fark etmeden çok şey yiyebiliyor. Böyle yazmaya başladıktan sonra dizginledim sanki kendimi
bi de bu hafta 1paket eti formun limonlu bisküvisi dışında hiç tatlı bir şey yemedim benim için zor bir şey bu çok severim tatlıyı. 2dilim de pide yemiştim normal ekmek olanından.
70e düşersem bi parça çikolata yiyeceğim ödülüm bu onu bekliyorum:)
ben ne zaman çok acıksam kendimi tutmak için uyuyorum:) yoksa kendimden korkuyorum yiyebileceklerimden gözüm dönünce mutfaktan çıkamıyorum
benim istediğim saatte uyumak gibi bi şansım yok malum oğlum ne zaman uyursa o zaman... Ben suan otururken 4 brk su içtim inanmazsın midem şişti su içerek dolduruyorum ben mideyi acıkınca. 3 litre oldu yani belkide geçmiştir..
benim de 3 litre oldu bugün, hırsımı sudan çıkardım resmen. 40dk da egzersiz yaptım yediklerimden pişman olunca kendimi suya spora verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?