1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Hava süper gene ama daha uykum var ya azcık oğlumun yanına yatayım bari sizde yoksunuzzzz

amin cnm insh :) ALLAH bağışlasın bu arada.desene geleceğin kıvanc ı sende :)

evet tatlım duyduğumda bu sözünü ben de bi tuhaf olmuştum. üzmek için yazmadım kesinlikle, sen hep mutlu sağlıklı ol, oğlun da.

evet tatlım duyduğumda bu sözünü ben de bi tuhaf olmuştum. üzmek için yazmadım kesinlikle, sen hep mutlu sağlıklı ol, oğlun da.

saol bitanem ya biliyorum üzmek için yazmadıgını ama insan bi tuhaf oluyo iştee rabbim herkese sağlık sıhhat versin tabi en basta evlatlarımıza

ben de bugün çok ypruldum okulda üstüne bi de pazar yaptım ama hemen gelip netin başına oturdum. bu diyet bana enerji de verdi galiba

ben de bugün çok ypruldum okulda üstüne bi de pazar yaptım ama hemen gelip netin başına oturdum. Bu diyet bana enerji de verdi galiba

zor tabi çalışmak bende evde sıkıldım bütün gün pinekledim:d ayrıca bugün hiç kaçamak yapmadım ama cok acıktım yaaa

oo snn oglanda hızlıymıs tatlım bosuna behlul demiyorlarmıs :)

ay sorma gülayyy diye sayıklıyor aksama kadar o kızda benim oglanı sayıklıyormus devamlı güle güle ölüyoz hallerine birbirlerine sarılmalar öpmeler bi görseniz... Bi araya gelince ayrılmıyorlar aglaya aglaya bi hal oluyorlar ikiside yasıt tabi bazen birbirlerini dövüyorlar o başka aile içi geçimsizlik gibi

yinede yalnız bırakmayın o zaman kavgayı abartabilirler :) bnm kuzenimde annemi cok seviyormus ben dogunca kıskancmıs odada kimse yokken öldürüyormus zor yetismisler

valla çocukların arkadaşlıklarına dikkat etmek lazım, zira ben ilkokul 3.sınıftaki sıra arkadaşımla evlendim!! 15 yıl aradan sonra tekrar karşılaştık ve şimdi aynı sıradan aynı evi paylaşmaya başladık:)

yinede yalnız bırakmayın o zaman kavgayı abartabilirler :) bnm kuzenimde annemi cok seviyormus ben dogunca kıskancmıs odada kimse yokken öldürüyormus zor yetismisler

aman allah korusun zaten yanlız bırakmıyoruz ikiside kavgacı bıraksalar öldürürler yani birbirlerini... Hem cok seviyorlar ama genede kavgasız olmuyo cocuk sonuçta... Köpekle cocugun hatrı olmaz derler bizimde komsuyla öle yani anlayışlı kadın allahtan baskası olsa oynatmaz ikisini

valla mı süpermiş o yaaa kadere bak sizinkide film gibi olmuş ya allah mesut etsin bi ömür.

anlayıslı olması iyi smdi genelde sehir hayatı oldugundan cocuklar yalnız buyuyor genelde ve kotu oluyor bu gec acılıyorlar hayata gec alısıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…