- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
vardı ama spor yapamadım ki oğlumdan ama epey yürüdük kek erimiştir inş ya ben sanki hiç kilo verememiş gibiyim bu ayran tok tutuyo ama cok da şişkinlik yapıyor normal mi acaba yaayrıca 3 yasında maviş sarısın bi oğlum var... o benim herşeyim RABBİM isteyen herkese versin
amin cnm insh :) allah bağışlasın bu arada.desene geleceğin kıvanc ı sende :)
tüylerimi diken diken ettin resmen bende oglum için bırakıyorum zaten onla daha cok yaşamak istiyorum her gece yatınca onsuz kaldığımı yada onun bensiz kaldığını düşünmek istemiyorum sabah sabah ağlatcan süreyya beni yaaa allah amcana şifa versin cok zor biliyorum onu torununa bağışlasın inş:26::26::26:
evet tatlım duyduğumda bu sözünü ben de bi tuhaf olmuştum. üzmek için yazmadım kesinlikle, sen hep mutlu sağlıklı ol, oğlun da.
saol tatlım zaten herkes küçük behlül diye seviyorlar. Ayrıca benim oğlum kıvançtan daha yakışıklı hıhhh
ben de bugün çok ypruldum okulda üstüne bi de pazar yaptım ama hemen gelip netin başına oturdum. Bu diyet bana enerji de verdi galiba
ileride kızım olursa alırız o zmn snn yakısıklı oglunu cnm
zor tabi çalışmak bende evde sıkıldım bütün gün pinekledim:d ayrıca bugün hiç kaçamak yapmadım ama cok acıktım yaaa
inş tatlım allah sana da nasip etsin ama bi düşünmem lazımmm şimdi gerçi oglum komsunun torununa asık galibaaaaa
ben de kaçamak yapmadım oleeyyy!! Kalan 7-8 saati de böyle atlatırsak ne güzel olur
oo snn oglanda hızlıymıs tatlım bosuna behlul demiyorlarmıs :)
ay sorma gülayyy diye sayıklıyor aksama kadar o kızda benim oglanı sayıklıyormus devamlı güle güle ölüyoz hallerine birbirlerine sarılmalar öpmeler bi görseniz... Bi araya gelince ayrılmıyorlar aglaya aglaya bi hal oluyorlar ikiside yasıt tabi bazen birbirlerini dövüyorlar o başka aile içi geçimsizlik gibi
yinede yalnız bırakmayın o zaman kavgayı abartabilirler :) bnm kuzenimde annemi cok seviyormus ben dogunca kıskancmıs odada kimse yokken öldürüyormus zor yetismisler
valla çocukların arkadaşlıklarına dikkat etmek lazım, zira ben ilkokul 3.sınıftaki sıra arkadaşımla evlendim!! 15 yıl aradan sonra tekrar karşılaştık ve şimdi aynı sıradan aynı evi paylaşmaya başladık:)
aman allah korusun zaten yanlız bırakmıyoruz ikiside kavgacı bıraksalar öldürürler yani birbirlerini... Hem cok seviyorlar ama genede kavgasız olmuyo cocuk sonuçta... Köpekle cocugun hatrı olmaz derler bizimde komsuyla öle yani anlayışlı kadın allahtan baskası olsa oynatmaz ikisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?