- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
napıyorsn cnm?bugunde ben varım sen yoksun :) diyet nasıl gidiyor?
15 kg mı nası verdin bizimlede paylaşsan :) ben 2 ayda 5 kg zor verdim
benim gibisi var mıdır acaba? egzersiz yapıyordum yoruldum biraz dinleneyim dedim ki uyuyakalmışımyuhh bana!
az önce de akşam yemeğimi yedim biraz kaçırdım 2 tabak ıspanak yemeğiama çook acıkmıştım yaa. güzel tarafı ekmek yemedimmm tuttum kendimi. şöyle 1-2 saat geçsin yine egzersiz yapcam bu defa uyumadan!! ohhh eşim de yok 2 gün bekarımmm daha rahat olcam. çünkü ne zaman az yiyeceğim zayıflıcam desem 'evet evet yaparsın'' deyip dalga geçio benle. ben de bu yüzden ona söylemeden bir şeyler yapmaya çalışıyorum. haftasonu arkadaşlara falan da gitmeyip evde durursam daha iyi kontrol edebilirim kendimi.
arkadaşlar 1 aydır diyetteyim,hiçbozmadım 1 nisan da bozayımdedim,vicdanım el vermedi bozamadım:)diyet yapmak büyük sabır gerektiriyo
benim diyetimbiraz farklı aslında,diyet için hiçbi özel yemek vs. Yapmadımevde ne varsa onu yiyorum yada dadışardaa ama normalde yediğimin 3 te 1 i kadar yiyorum,her hafta kesin 1 kilo veriyorum.ilk zamanlar biraz zorlandım ama alıştım artık az yemeye ve her çeşit yemekten yiiyorum ne olursa
pazartesiyi çok merak ediyorum nasıl olacak inşallah bir fark olur da daha da azimleniriz. Beklemek çok zooooooor, hemen gitsin istiyorum hemen hemen bitsin gitsinn:) ne zaman bu hale geldim irade kontrolüm başka şeyde değil ama yeme konusunda az
Kimse yok gene
ben burdayım tatlım bu arada inşallah sigarayı bırakırsın en iyisi içmemek ben bırakalı 2 sene olacak 10 mayıs'ta iyiki de bırakmışım hayat böyle daha güzel :)
seni gördüm tatlım aşagıda ne zaman cvp yazcak diye bekliyodumEn iyisi içmemek tabi ama ben yemeğe saldırıyorum içmeyince o yüzden günde 3-4 tane içiyorum birden bırakamadım cok denedim ama olmuyo canım ya varsa formülün söleee
iyiyim valla sormaa bi denk gelmiyoz ben varım sen yoksun şimdi deparka gitmiştik şimdi geldik fena acıktım ama bana ceza aksam yemegi yok. 1 dilim kek yedim bugün :85::85::85::85::85::85::85:
Sen gene iyisin canım ya ben günde 1 paket içiyodum hep bırakamam gibime gelmişti taki hamile kalana kadar hasta oldum boğazlarım çok acımıştı ve 1 gün 4sigara 2 gün 3,3 günde 1 sigara ve böylelikle sonuncu sigaramı içmiş oldum2 sene içindede 1,2 defa içmişimdir ama hayata yeniden başlamayı düşünmüyorum kiloların sebebide sigarayı bırakmam oldu biraz inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım...
kızlar ben hiç sigara içmedim ama en iyisi birden kesmek diyor babam, günde yaklaşık 3-4 paket bitiren biri olarak. bırakalı 25 sene falan olmuş galiba. dedem akciğer kanserinden vefat edince korkudan bırakmış, şimdi de amcam ( o içmeyi hiç bırakmamış) aynı hastalıkla uğraşıyor. bi torunu var amcamın ona acayip düşkün, geçenlerde babama
''insan bu çocuklar için kendine iyi bakmalıymış'' demiş
parkta spor aletleri varsa spor yapsaydın kek erirdi cnm...kac cocugun var mrk ettm yaramazlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?