1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

napıyorsn cnm?bugunde ben varım sen yoksun :) diyet nasıl gidiyor?

iyiyim valla sormaa bi denk gelmiyoz ben varım sen yoksun şimdi de parka gitmiştik şimdi geldik fena acıktım ama bana ceza aksam yemegi yok. 1 dilim kek yedim bugün :85::85::85::85::85::85::85:

15 kg mı nası verdin bizimlede paylaşsan :) ben 2 ayda 5 kg zor verdim

canım benim bünyem sağlıklı diyetleri yapamıyor.aksine kilo alıyorum. o yüzden cok arastırdım lahana corbasıyla basladım sonra elma diyeti isveç diyeti falan derken 15 kilo verdim suan durdu gibi sanki 4 gündür tartılamdım ayran diyeti yapıyorum pazartesi tartı günümüz zor tutuyorum kendimi ama pazartesiye kadar tartı yok. hayatımda ekmek hamurişi tatlı şeker tuz yok... arada kaçırıyorum tabi oda cok az olmak sartıyla. ama ekmek hiç yok.spora vaktim pek olmuyo cocukla ama cok hareketliyim pek oturamıyorum oglum saolsun...erken kalkmak cok önemli bide ne kadar diyette olursam olayım gec kalkarsam kilo veremiyorum... yani kısacası acayip bi bünyem var bende yeni yeni çözmeye basladım. inş faydam olmuştur tatlım seninde bi yerde yanlışın oluyordur mutlaka tekrar bi gözden geçir yaptıklarını. haaa bide günlük yediklerimi ve içtiklerimi tek tek yazıyorum cok faydası oluyo deneyin

ekmek yememişsin bişi olmaz ben kek yedimmmm :125hhh 2 gün rahat rahat yap rejimini benim eşimde ilk günler cok dalga geçti ama suan agzı acık kaldı kilo verince o kilo aldı şimdide:) ama bendeki azmi görünce cok destek oldu hakkını yememek lazım şimdi

arkadaşlar 1 aydır diyetteyim,hiçbozmadım 1 nisan da bozayımdedim,vicdanım el vermedi bozamadım:)diyet yapmak büyük sabır gerektiriyo

arkadaşlar 1 aydır diyetteyim,hiçbozmadım 1 nisan da bozayımdedim,vicdanım el vermedi bozamadım:)diyet yapmak büyük sabır gerektiriyo

melikecim öncelikle hosgeldin aramıza iyi yapmışsın bozmamakla hedefe ulaşana dek vazgeçmek yok ben 3 aydır diyetteyim arasıra kendime izin günü veriyorum istediğimi yiyp içiyorum bişey olmadı yani devamlı yemektense haftada 1 gün yada 1 öğün nasıl istersen istediğini ye. Hem faydalı oluyo metabolizmayı arada bir şaşırtmak lazım daha cok hızlanır öle yaparsan devamlı aynı şeyleri yemek metabolizmayı yavaşlatır farklılıklar yap arada her hafta menünü değiştir hep aynı seyleri yeme yani valla arastırmaktan diyetisyen olup cıkcam yakında

benim diyetimbiraz farklı aslında,diyet için hiçbi özel yemek vs. yapmadımevde ne varsa onu yiyorum yada dadışardaa ama normalde yediğimin 3 te 1 i kadar yiyorum,her hafta kesin 1 kilo veriyorum.ilk zamanlar biraz zorlandım ama alıştım artık az yemeye ve her çeşit yemekten yiiyorum ne olursa

GÜNLÜK MENÜM
SABAH=sogan suyu+ 2brd ayran keten tohumlu
ÖĞLE= 2 brd ayran+2-3 yemek kasıgı patates kavurması(pişmanımmmm)
AKŞAM=YOKKKKKKKKKKKKKK (1 DİLİM KEK YEDİĞİM İÇİN CEZALIYIM)
AYRICA 2.5 LT SU + 2 FİNCAN YEŞİL ÇAY+1 FİNCAN BEŞİ Bİ ARADA+ YATARKENDE KARISIK BİTKİ ÇAYIMI İÇECECEĞİM
SPORUM İSE= PARKTA BİRAZ YÜRÜYÜŞ+ EV TEMİZLİĞİ VE OGLUMLA İLGİLENMEK

aslında en güzelini yapıyorsun az ama sağlıklı veriyorsun. Benim acil vermem gerekiyordu şok diyetler uyguladım ama alıştım artık. Mide küçüldü istesemde yiyemiyorum

pazartesiyi çok merak ediyorum nasıl olacak inşallah bir fark olur da daha da azimleniriz. beklemek çok zooooooor, hemen gitsin istiyorum hemen hemen bitsin gitsinn:) ne zaman bu hale geldim irade kontrolüm başka şeyde değil ama yeme konusunda az

ayy sorma valla ben ilk kez bu kadar uzun süre tartılmadan duruyorum. Normalde hergün tartılırım. Pazartesi olsa artık yaaaa ara sıra kaçamak yapıyorum ama o da sigarayı bırakmaya calısıyorum ondandır büyük ihtimal

ben burdayım tatlım bu arada inşallah sigarayı bırakırsın en iyisi içmemek ben bırakalı 2 sene olacak 10 mayıs'ta iyiki de bırakmışım hayat böyle daha güzel :)

seni gördüm tatlım aşagıda ne zaman cvp yazcak diye bekliyodum En iyisi içmemek tabi ama ben yemeğe saldırıyorum içmeyince o yüzden günde 3-4 tane içiyorum birden bırakamadım cok denedim ama olmuyo canım ya varsa formülün söleee

Benim oğlanın uykusu gelmiş ben kaçıyorum iyi geceler sizee hepinizi öpüyorum

Sen gene iyisin canım ya ben günde 1 paket içiyodum hep bırakamam gibime gelmişti taki hamile kalana kadar hasta oldum boğazlarım çok acımıştı ve 1 gün 4sigara 2 gün 3,3 günde 1 sigara ve böylelikle sonuncu sigaramı içmiş oldum 2 sene içindede 1,2 defa içmişimdir ama hayata yeniden başlamayı düşünmüyorum kiloların sebebide sigarayı bırakmam oldu biraz inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım...

kızlar ben hiç sigara içmedim ama en iyisi birden kesmek diyor babam, günde yaklaşık 3-4 paket bitiren biri olarak. bırakalı 25 sene falan olmuş galiba. dedem akciğer kanserinden vefat edince korkudan bırakmış, şimdi de amcam ( o içmeyi hiç bırakmamış) aynı hastalıkla uğraşıyor. bi torunu var amcamın ona acayip düşkün, geçenlerde babama
''insan bu çocuklar için kendine iyi bakmalıymış'' demiş

inş canım bende kurtulmak istiyorum artık eşimde aynı sekilde bırakmak isiyor ama işte iredemize sahip olamadık inş bigün kurtuluruz elbet hasta olayım bari bende dondurma yesem diyet bozulur mu

tüylerimi diken diken ettin resmen bende oglum için bırakıyorum zaten onla daha cok yaşamak istiyorum her gece yatınca onsuz kaldığımı yada onun bensiz kaldığını düşünmek istemiyorum sabah sabah ağlatcan süreyya beni yaaa allah amcana şifa versin cok zor biliyorum onu torununa bağışlasın inş:26::26::26:

parkta spor aletleri varsa spor yapsaydın kek erirdi cnm...kac cocugun var mrk ettm yaramazlar mı

vardı ama spor yapamadım ki oğlumdan ama epey yürüdük kek erimiştir inş ya ben sanki hiç kilo verememiş gibiyim bu ayran tok tutuyo ama cok da şişkinlik yapıyor normal mi acaba ya ayrıca 3 yasında maviş sarısın bi oğlum var... o benim herşeyim RABBİM isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…