- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
Bence çocuklu aileler için çok ideal direk 1.kat olsanız gider sorunu için yorum yapabilirdim ama altınız da bir kat daha olacağı için sorun yaşamazsınız annemler de 1.katta oturuyorlar çok sorun yaşadılar ama siz şanslısınız hiç düşünmeyin derim bu devirde ev almak yeterince lüks bütçenize hangisi uyuyorsa kaçırmayın alın çünkü çoğu insan 1.kati tercih etmezMerhabalar herkese. Ev almak istiyoruz eşimle 2 küçük çocuğumuz var. Çok fazla birikimimiz yok orta katlar pahalı, 1. Kat bir ev bulduk çok sevdik ama korkularımız var. Lütfen 1. Kat evlerin artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz. Bu arada ev giriş yani zemin katın üstü. Giriş katta yani bizim altımızda toplantı salonu olacak ve kaloriferleri hep yanacak.
1.katta oturan komşularımin söyledikleri şunlar: ısınma sorunu ses sorunu en çok bunlardan şikayet edilir.Merhabalar herkese. Ev almak istiyoruz eşimle 2 küçük çocuğumuz var. Çok fazla birikimimiz yok orta katlar pahalı, 1. Kat bir ev bulduk çok sevdik ama korkularımız var. Lütfen 1. Kat evlerin artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz. Bu arada ev giriş yani zemin katın üstü. Giriş katta yani bizim altımızda toplantı salonu olacak ve kaloriferleri hep yanacak.
İki küçük çocuklu aile için 1. Kat avantajlı bence. Gürültü geliyor diye kapıya dayanan olmaz. Çocuklar bahçeye kendi kendilerine çıkabilirler. Satmak istediğinizde elden çıkarmak biraz zor olur belki biraz da soğuk olabilir. Ama şu devirde ne alırsan eline kâr kalıyor. Üç sonra fiyat ikiye katlıyorMerhabalar herkese. Ev almak istiyoruz eşimle 2 küçük çocuğumuz var. Çok fazla birikimimiz yok orta katlar pahalı, 1. Kat bir ev bulduk çok sevdik ama korkularımız var. Lütfen 1. Kat evlerin artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz. Bu arada ev giriş yani zemin katın üstü. Giriş katta yani bizim altımızda toplantı salonu olacak ve kaloriferleri hep yanacak.
Lütfen siz benim üst katıma gelinAsansörsüz bir binada 4.kattan bildiriyorum; büyüğün yürüyüşünden küçüğün oyununa herşeye "yavrum yapma etme..komşuya ses olmasın " demekten çocukların ruh sağlığını bozdum ..dün akşam yemeğinde masadan çatal düşürdüm küçük kızım bana kızdıMesela çocuklarımın bisikleti var ama yukarı aşağı taşıyamadığım için çocuklarım kullanamıyor .Ortak bahçe var ama giriş daireler sahiplenmiş durumda oradan da faydalanamıyoruz..Siz bir kez daha gidin evin içine girdiğinizde içiniz ısınıyorsa komşularına bir sorun binanın tesisat sorunu ,gider taşması sorunu var mı ..İnşallah gönlünüze göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?