Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 haftada 1.4 kilo
- Konu Sahibi munise19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ne güzel kilo veriyosn ya benim kafama bisey takildi bukadar sporla düsüp bayilmiyomsn :) :) ben bayilirim gibi geliyoda :) bide doyuyomusun
elbette doyuyorsun hatta yemek tabakta kalıyor bile.çünkü sık ve az besleniyorsun midenin acıkmasını beklemediğin için sen ondan önce harekete geçiyorsun. ilk 1-2 hafta çok güzel verirsin sonraki haftalarda kilo vermen yavaşlar seni yıldırmaya çalışır yılma sakın sonra tekrar tıkır tıkır gider kilolar yeterki vazgeçme. ben bugün 2 saat yürüdüm. hemde yokuşlu inişli düz yol değil. hiç dinlenmeden.bacaklarım alıştı az yürüyüş bana çerez gibi geliyor. birazdan mekiğimi ve diğer bacak egzersizlerimi yapıp 2 bardak su içip yatacağım.sabah erken kalkıp tekrar yürüyüşe gideceğim yarında misafirm var.akşama gidemem onlar gelince. o yüzden sabahtan yapacağım.bir zaman sonra kendin yemeyi istemeyeceksin.korkma elin çikolatalara tatlılara varmayacak iraden kuvvetlenecek sen yetrki beyinde bitir.abur cubura değil suya yönel.canın çektikçe su iç. iştahını keser.hadi görüşürüz.sormak istediğin bişey varsa sor. moralini yüksek tut. inan ve başar. unutma kendi vücudunu senden iyi tanıyan olmaz.
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
hayatım sen bu gidişle çok güzel kilo verirsin. benide geçeceksin. sanırım bu hafta benim kilo vermem durdu. bayrama kadar 2 kilo daha verseydim.bugün 2 saat yürüyüş yaptım.ama misafirim geldi. neler yediğimi saat kaçta yediğimi yazmayım bana kızarsınız.inşallah 2 saatlik yürüyüş onu dengelemiştir.
sagolasin valla cok moral verdin banaopuyorumnanaktan
sende yilma abla, 2 saat yürüyüs az degil bayagi iyi yani,
en azindan yediklerini eritmissindir..olumunekankayizsmile
ocakta dügün var, 7 kilo versem bile cok sevinirim
bugünki menüm :
sabah: bir kase sütlü cornflakes
ara: 2 tane siyah erik
ögle: 2 tane müsli-riegel ( tanesi 20 gram)
aksam: ceyrek ekmek arasi hindi jambonu ve bir kase corba
ara: 1 müsli -riegel,2 bardak cay
3 saat sonra yaklasik : 1 bardak süt ( yagsiz ve üstünü hafif tarcinladim)
yalniz sunu belirtmek isterim, bugün hala ablamin evde yaptigi profiterol var
hepsi getirip, annem, 3 ablam, getirip yediler, ablam istersen 1 top ye diye sormasina,
ve defalarca, tatlim cok güzel olmus diye sevinmesine ragmen yemedim !!!!:hooray:
ayrica bugün egzersizlerimi yapmadim, bir gün durayim dedim
ama bugün carsiya gittik, yürüyüs yapmis oldum, eve gelincede Yarim Saat dans ettimhihoyyyt
umarim su bir hafta sonra kilo vermis oldugumu görürsem cok sevinicem..:Saruboceq:
Son düzenleme:
sagolasin valla cok moral verdin banaopuyorumnanaktan
sende yilma abla, 2 saat yürüyüs az degil bayagi iyi yani,
en azindan yediklerini eritmissindir..olumunekankayizsmile
ocakta dügün var, 7 kilo versem bile cok sevinirim
bugünki menüm :
sabah: bir kase sütlü cornflakes
ara: 2 tane siyah erik
ögle: 2 tane müsli-riegel ( tanesi 20 gram)
aksam: ceyrek ekmek arasi hindi jambonu ve bir kase corba
ara: 1 müsli -riegel,2 bardak cay
3 saat sonra yaklasik : 1 bardak süt ( yagsiz ve üstünü hafif tarcinladim)
yalniz sunu belirtmek isterim, bugün hala ablamin evde yaptigi profiterol var
hepsi getirip, annem, 3 ablam, getirip yediler, ablam istersen 1 top ye diye sormasina,
ve defalarca, tatlim cok güzel olmus diye sevinmesine ragmen yemedim !!!!:hooray:
ayrica bugün egzersizlerimi yapmadim, bir gün durayim dedim
ama bugün carsiya gittik, yürüyüs yapmis oldum, eve gelincede Yarim Saat dans ettimhihoyyyt
umarim su bir hafta sonra kilo vermis oldugumu görürsem cok sevinicem..:Saruboceq:
seni alkışlıyorum tatlım. gerçekten süper bir menü hazırlamışsın kendine.sen bunları gerçekten yapabildiysen bravo. sen kesin 1 kilo vereceksin.o profiterolleri yemediğine çok sevindim.bravo sana.bak dediğim gibi zamanla senin canın istemeyecek demiştim.işte diyete tam anlamıyla bağlanmışsın.bugün herkes bana incelmişsin diyor.sporlarına gelince yürüyemesende dans etmekte yürüyüşe bedeldir sonuçta heryerin çalışıyor. bugün misafirlerime krep yaptım köfte ve patates kızarrttım. fasulye tava yaptım. hepsinden tadımlık aldım.ama köfte ve patates almadım.zaten benim cadı sürekli masadan kaldırdı.ben dönene kadar silip süpürülmüştü.bugün sabah 10 da yürüyüşe çıktım.1 saat yürüdüm.akindileyin misafirlerimide aldım 1 saat dışarıda hem mağazaları dolaştık hemde yürüyüş yaptırdım onlara. benim hızıma yetişemediler.görsen hepsi yok ayağıma kramp girdi yok belim kopuyor. onların yüzünden fazla yürüyemedim ama olsun.bugün sonuçta yürüyüşümü yaptım.şimdi mekiğimi de çekip yatacağım.ben bu aralar menüme pek uyamıyorum.ama az yiyorum.en büyük sorunumda su içmeyi unutuyorum.onunda çaresini bir bulsam...
sen buldunmu....
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
ya abla bugün dün güzeldi ama bugün kötü oldu
dün kkya dalmisim gec yattim, sabahta erken.. anlayacagin cok yorgun bir sekilde..
kahvaltimi güzel yapabildim ama gec kalktigim icin fazla bisey yeme sansim olmadi
ara filan pek yiyemedim yani.. bide bacaklarimin üst kisminda agrilar var egilirken aciyor..
sanirim dünki danstan ve carsidan dolayi ve reglim yaklasti.. bu ayin baslarinda olurum..
bu yüzden bugün asiri bir yorgunluk var üstümde.. hic bisey yapamadim ne egsersiz ne dans..
bugün menüdede tutamadim kendimi tatli kisminda.. regl dönemim yaklastigi zaman asiri tatli istegi oluyor bende...
bugünki menüm :
sabah: 2 dilim siyah ekmek arasi beyaz peynir ve bir dilim ekmegin bir kismina cok az
yumurta sürmesi sürüp yedim ve 1 bardak papatya cayi
öglen: yarim dilim siyah ekmek ve corba
aksam : 2 dilim arasi hindi jambonu ve cok ince bir dilim kasar peyniri ve 1 bardak papatya cayi
ara: iste simdi yedigim tatlilar var
2 top profiterol ( bugün tutamadim iste )
1 tane kindermilchschnitte (marka vermek istemezdim ama baska adi varmi bilmiyorum)
1 tane kakaolu bisküvi ve yaninda 1 bardak 3'ü bir arada
2 saat sonra: 2 mandalina 1 erik
belki yedigim tatli cok gibi görünüyor olabilir ama ben diyette degilken bunun 4 -5 katini yiyordum..:26:
bu o yüzden bana göre cok degil.. ama diyetteyken cok biliyorum.. bugünki asiri yorgunlugum yüzündende
hic bisey yapamasim gelmedi.. ama yarin uykumu almis bir sekilde uyanirsam tekrar güzel
bir sekilde devam edicem. dans, egsersiz yapicam mutlaka... bugünlük böyle olabilir ama yilmadim..:13:
dün kkya dalmisim gec yattim, sabahta erken.. anlayacagin cok yorgun bir sekilde..
kahvaltimi güzel yapabildim ama gec kalktigim icin fazla bisey yeme sansim olmadi
ara filan pek yiyemedim yani.. bide bacaklarimin üst kisminda agrilar var egilirken aciyor..
sanirim dünki danstan ve carsidan dolayi ve reglim yaklasti.. bu ayin baslarinda olurum..
bu yüzden bugün asiri bir yorgunluk var üstümde.. hic bisey yapamadim ne egsersiz ne dans..
bugün menüdede tutamadim kendimi tatli kisminda.. regl dönemim yaklastigi zaman asiri tatli istegi oluyor bende...
bugünki menüm :
sabah: 2 dilim siyah ekmek arasi beyaz peynir ve bir dilim ekmegin bir kismina cok az
aksam : 2 dilim arasi hindi jambonu ve cok ince bir dilim kasar peyniri ve 1 bardak papatya cayi
1 tane kindermilchschnitte (marka vermek istemezdim ama baska adi varmi bilmiyorum)
belki yedigim tatli cok gibi görünüyor olabilir ama ben diyette degilken bunun 4 -5 katini yiyordum..:26:
bu o yüzden bana göre cok degil.. ama diyetteyken cok biliyorum.. bugünki asiri yorgunlugum yüzündende
hic bisey yapamasim gelmedi.. ama yarin uykumu almis bir sekilde uyanirsam tekrar güzel
bir sekilde devam edicem. dans, egsersiz yapicam mutlaka... bugünlük böyle olabilir ama yilmadim..:13:
ya abla bugün dün güzeldi ama bugün kötü oldu
bugünki menüm :
bende bazen kaçamak yapınca suçluluk duygusuna kapılıyorum.fakat aşırıya kaçma. doktorum 1 günlük kaçamaktan kilo almazsın korkma demişti.yeterki bunu sürekli hale getirme.dikkat et. bende öğle yürüyüşü yapayım diyorum.hava güzel. tatlı cadımı arabasına koyup şöyle ormana doğru çıkacağım.akşam eşim gelince çocuğu ona bırakıcam 1 saatlik bir yürüyüş daha.ama saatler geri alındı.sanırım artık hava erken kararacak yani eşim gelene kadar hava kararmış olacak.belki çıkamayabilirim.en iyisi şimdi çıkmak.sende fazla kendini zorlama.regl yaklaşmış zaten bu ara canın çok fazla tatlı çeker.kendini frenle. regl de yürüyüşe çıkma derim kendini huzursuz hissedersin. yürüyüşe çıarsan çok fazla tatlı istersin regl de olacaksın çünkü. görüşürüz...
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
bende bazen kaçamak yapınca suçluluk duygusuna kapılıyorum.fakat aşırıya kaçma. doktorum 1 günlük kaçamaktan kilo almazsın korkma demişti.yeterki bunu sürekli hale getirme.dikkat et. bende öğle yürüyüşü yapayım diyorum.hava güzel. tatlı cadımı arabasına koyup şöyle ormana doğru çıkacağım.akşam eşim gelince çocuğu ona bırakıcam 1 saatlik bir yürüyüş daha.ama saatler geri alındı.sanırım artık hava erken kararacak yani eşim gelene kadar hava kararmış olacak.belki çıkamayabilirim.en iyisi şimdi çıkmak.sende fazla kendini zorlama.regl yaklaşmış zaten bu ara canın çok fazla tatlı çeker.kendini frenle. regl de yürüyüşe çıkma derim kendini huzursuz hissedersin. yürüyüşe çıarsan çok fazla tatlı istersin regl de olacaksın çünkü. görüşürüz...
reglim yaklasti ama bakalim.. bugün güzel basladim umarim tatliya dokunmam...
yürüyüs yerine dans ederim belki yine..
bu aralar su icmeyide unutmustum ama bugün yine her saat basi icmeye calisacagim
her saat basi su icmemiz gerektigini sen söylemistin ya abla bende buna uyunca
cok su iciyorum bide sürekli wcye gidip geldigim icin harekette etmis oluyorum
reglim yaklasti ama bakalim.. bugün güzel basladim umarim tatliya dokunmam...
yürüyüs yerine dans ederim belki yine..
bu aralar su icmeyide unutmustum ama bugün yine her saat basi icmeye calisacagim
her saat basi su icmemiz gerektigini sen söylemistin ya abla bende buna uyunca
cok su iciyorum bide sürekli wcye gidip geldigim icin harekette etmis oluyorum
desene wc ye gitmek içinde kalori yakıyorsun.su içmeyi ben çok unutuyorum.bugün yine 2 saat kadar yürüdüm. komşum yine çiğ köfte yapmış.ama az yağlı diyette olduğumu biliyor.bende öğle yemeği yerine ondan yedim.tabağımda az kalmıştı onuda akşam öğününde yerim dedim.akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt çorbası ve çiğ köfte yedim.ekmeksiz.sen kaç kilo erdi.tartıldınmı???
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
desene wc ye gitmek içinde kalori yakıyorsun.su içmeyi ben çok unutuyorum.bugün yine 2 saat kadar yürüdüm. komşum yine çiğ köfte yapmış.ama az yağlı diyette olduğumu biliyor.bende öğle yemeği yerine ondan yedim.tabağımda az kalmıştı onuda akşam öğününde yerim dedim.akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt çorbası ve çiğ köfte yedim.ekmeksiz.sen kaç kilo erdi.tartıldınmı???
carsamba 1 hafta olacak.. ama göbegimdeki sislik biraz indi valla
daha iyi hissediyorum kendimi eskine göre..
carsamba 1 hafta olacak.. ama göbegimdeki sislik biraz indi valla
daha iyi hissediyorum kendimi eskine göre..
şişliğin yavaş yavaş iner.ilk hafta güzel kilo verirsin.bol su ve spor.mısır püskülü ve kiraz sapını da dene. ödem attırıyor.
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
şişliğin yavaş yavaş iner.ilk hafta güzel kilo verirsin.bol su ve spor.mısır püskülü ve kiraz sapını da dene. ödem attırıyor.
rezene cayida iyi geliyormus siskinligine.. icmeyi unutuyorum valla hep..
bugünki menümü yazayim..
sabah: 2 siyah ekmek, peynir, domates..
ögle: 1 haslanmis yumurta ve birazcik salatalik
ara: 1 avuc findik ve 1 müsli riegel
aksam: 1 tabak annemin yemegi yaninda 2 siyah ekmek ( yemegi biraz fazla kacirdim
ama ardindan 1 bucuk saat is yaptim :26:)
ara: 2 bardak cay 1 müsli riegel 1 kücük bisküvi..
egsersizimi sabah yaptim gece yatmadanda yapacagim insallah..
carsamba günü tartilicam ama ben bise anlamadim su tartidan
bozuk bizim tarti.. ablam bir sürü tarti almisti simdi tekrar al desem almaz..:44:
rezene cayida iyi geliyormus siskinligine.. icmeyi unutuyorum valla hep..
bugünki menümü yazayim..
sabah: 2 siyah ekmek, peynir, domates..
ögle: 1 haslanmis yumurta ve birazcik salatalik
ara: 1 avuc findik ve 1 müsli riegel
aksam: 1 tabak annemin yemegi yaninda 2 siyah ekmek ( yemegi biraz fazla kacirdim
ama ardindan 1 bucuk saat is yaptim :26:)
ara: 2 bardak cay 1 müsli riegel 1 kücük bisküvi..
egsersizimi sabah yaptim gece yatmadanda yapacagim insallah..
carsamba günü tartilicam ama ben bise anlamadim su tartidan
bozuk bizim tarti.. ablam bir sürü tarti almisti simdi tekrar al desem almaz..:44:
sana tasiyem kendine özel tartı al. kaliteli olsun. dijital olsun.gramını hesaplayandan anlıcan. birde sabit bir yere mesela odana koy. yerinden oynatma. haftada belirli gün aç karnına wc ye çıktıktan sonra kısacası sabah tartıl. ama tartın sana özel olsun. tartılınca yazmayı unutma...
nasıl gidiyor kızlar diyet ben bu ara uyamıyoru pek :2:
uyamasanda sorun yapma. ama bu süreyide uzatma. en kısa zamanda kendini iyi hissedince diyete devam et. görüşürüz...
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
sana tasiyem kendine özel tartı al. kaliteli olsun. dijital olsun.gramını hesaplayandan anlıcan. birde sabit bir yere mesela odana koy. yerinden oynatma. haftada belirli gün aç karnına wc ye çıktıktan sonra kısacası sabah tartıl. ama tartın sana özel olsun. tartılınca yazmayı unutma...
tamam bakalim.. yarin tartilmam lazim.. ama ne cikarsa ciksin belirsiz olacak cünkü:44:
eski tarti.. neyse olmadi persembe yeni tarti olursa onda tartilirim..
bu sabah kalktim bacaklarim kasiklarim agriyor.. egsersizlerimide yapamicam hala agrim var zaten.. reglim yaklasti ya bugün ya yarin filan olurum.. bu yüzden agriyor her yerim..
ama menüme yine sadik kalicam insallah.. bozulsun istemiyorum..
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
dün reglim ziyaretime geldi sagolsun
bu yüzden dün biraz tatli istedi canim.. bunun disinda pek bisey yemedim sayilir..
cünkü dün agrim vardi bir ara uzandim öyle..
ve bu yüzdende dün gece yatmadan biraz midem bulandi.. bugünde kahvaltimda biraz önce
ekmegi yerken midem bulanarak yedim.. reglimde oluyor benim böyle.
dünki menüm
sabah: 2 dilim siyah ekmek arasi peynir.. ( tost seklinde) 1 bardak papatya cayi
3 bucuk saat sonra ara ögün: kücük bir kase cornflakes
aksam yemegi: annemin yaptigi yemekten normal ölcüde 1 tabak.. patates püresi ve yesil mercimek
ara: 3-4 kurabiye.. ablamin yaptigi tatlidan birazda yedim..
menüme bakarsan hic ara yok.. ve pek bisey yemedim cünkü agridan yorgunluktan
hic kalkasim yoktu.. ama sabah egsersizimi yaptim dün..
bide dün dikkatimi cektide o tatlilari yedikten sonra canim tatli filan istemedi..
e daha ne olsun diyeceksin belki ama ben normalde bu yedigim tatlinin 3-4 katini yerdim..
belkide artik midem cok daha az yedigi icin aksamlari.. kücülmüs olabilir..
bugün tartilma günüm ama evdeki bozuk tartiya ciktim 3 kere ciktim ilkinde en azi cikti
sonralarinda baska baska.. 3'ündede farkli rakkamlar.. evde aslinda digital tarti vardi
hic kullanmamistik anneme söyleyeyim bi baksin nerde diye..
reglim varken aslinda tartilmak istemiyorum cünkü cok sis oluyor bende..
bu yüzden dün biraz tatli istedi canim.. bunun disinda pek bisey yemedim sayilir..
cünkü dün agrim vardi bir ara uzandim öyle..
ve bu yüzdende dün gece yatmadan biraz midem bulandi.. bugünde kahvaltimda biraz önce
ekmegi yerken midem bulanarak yedim.. reglimde oluyor benim böyle.
dünki menüm
sabah: 2 dilim siyah ekmek arasi peynir.. ( tost seklinde) 1 bardak papatya cayi
3 bucuk saat sonra ara ögün: kücük bir kase cornflakes
aksam yemegi: annemin yaptigi yemekten normal ölcüde 1 tabak.. patates püresi ve yesil mercimek
ara: 3-4 kurabiye.. ablamin yaptigi tatlidan birazda yedim..
menüme bakarsan hic ara yok.. ve pek bisey yemedim cünkü agridan yorgunluktan
hic kalkasim yoktu.. ama sabah egsersizimi yaptim dün..
bide dün dikkatimi cektide o tatlilari yedikten sonra canim tatli filan istemedi..
e daha ne olsun diyeceksin belki ama ben normalde bu yedigim tatlinin 3-4 katini yerdim..
belkide artik midem cok daha az yedigi icin aksamlari.. kücülmüs olabilir..
bugün tartilma günüm ama evdeki bozuk tartiya ciktim 3 kere ciktim ilkinde en azi cikti
sonralarinda baska baska.. 3'ündede farkli rakkamlar.. evde aslinda digital tarti vardi
hic kullanmamistik anneme söyleyeyim bi baksin nerde diye..
reglim varken aslinda tartilmak istemiyorum cünkü cok sis oluyor bende..
ınsallah bende zayıflarımmmmmmm bu dıyetle sana bol bol dua edecegımmmmmmmmmm
inşallah zayıflarsın canım. eğer gerçekten zayıflamaya karar verdiysen başla. her geçen gün seni aleyhine ilerler.ne kadar çabuk başlarsan o kadar çabuk zayıflamada yol alırsın. kendine inan ve güven. kaç kilo fazlan var.boy yaş ve kilon nedir. onlarıda yaz.ben olmasamda sana burdaki arkadaşlarda destek verir.
kızlar tekrar merhaba. bu aralar pek uyamıyorum diyetime.ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum. artık ayda 1 tartılacağım. diyetisyenim ayda 1 tartıl yoksa moralin bozuluyor diyeti bırakmak isteyebilirsin dedi.bende artık her ayın başında tartılacağım. artık az yemeyi alışkanlık haline getirdim.inşallah hepimiz bu zayıflama yolunda muaffak oluruz. :79: