• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 1.4 kilo

ideal görünmesine rağmen zor bir diyet. eğer bir türlü başarılı olamıyyorsan, kendini suçlamayı bırak ve doktorunla yeni bir diyet yapmaya çalışın bence çünkü gerçekten daha az aç kalacağın bir diyetle başlamak uzun vadede daha çok işe yarar.
bu listeye biraz daha meyve ve sebze eklenebilir. elma sirkesi ve maydonozun bir arada olması ciddi bir toksin atımına da sebep olur, eğer devam edersen cildin de harika görünecek :)

evet diyetim zor gibi görünüyor ama alışınca fazla sorun olmuyor. bazı haftalarda kilo veriminin durması normalmiş.diyetisyenim de aynısını söyledi vücut savunmaya geçiyormuş.sonraki haftalarda eğer diyeti bozmazsan rahat verirsin dedi.bakalım inşallah başarırız. önerin için teşekkür ederim.

ben bu hafta 1.2 gr vermiştim ama hafta sonu hiç uyamadım ve yaklaşık yarım kilosunu geri aldım...

çok iyi vermişsin. böyle devam et. haftasonu kabusu bendede var. ya biryerlere gidiyoz yahutta bana gelen oluyor.sonra kaçamaklar oluyor. ama en önemlisi, kocalar evde olunca zaten uymak biraz zorlaşıyor.mesela lahana çorbası içemiyorum.ısıtınca ona kokusu kötü geliyor.ben alıştım ama o birtürlü kilo vermemi kabullenemiyor. bana destek olacağına köstek oluyor.ben bu halini daha çok seviyoorum diyor.ama ben bu halimi hiç ama hiç sevmiyorum psikolojim bozuluyor kıyafet bulamıyorum giymeye. herkesin yanında sanki kendimi zavallı hissediyorum diyorum ama adam takmış benim zayıflamamı istemiyor.mesela dün dayanamadığımı bildiği için yaş pasta almış. birde yanına şekerpara.sen gelde dayan.şekerparden yemedim ama pastadan ince bir dilim yedim.diyet zaten başlıbaşına yorucu birde destek olmayıp köstek olması diyette beni zorluyor.ne yapacağımı bilmiyorum...

diyet listesinin uzun süre değişmemeside kilo verimini durduruyor..

ben 15 günde bir gidiyorum kontrole..bence aksatmayın..

bende 28 ekimde gidicem ayda 1 çağırdı ama ilk 15 gün çok güzel uydum şimdi uyamıyorum hiç...ama bu hafta abartmadan ara vereceğim haftaya kaldığı yerden devam

selam kolay gelsin hepinize nedir bu kadıların kilolardan çektiği
bende kilo vermeye çalışanlardanım bir türlü dirayet gösteremiyorum
nedense ama bu hafta vericem inşallah kaçamaksız hüsransız
kaçamk yapınca duyduğum vijdan azabını artık yaşamak istemiyorum
sıkıldım artık göbeğimden belimdeki çıkıntılardan dar bişey giyemiyorum
pörtlüyorlar her yerden gidecekler başka şansları yok
bende hamilelik kilolarımı çabuk verdim 68 hamile kaldım
baya kiloluydum hamile kaldığımda 84 le doğuma girdim
geçen ekim ayında kızım 8 aylıkken diyete başladım 71 kiloyla
66 ya kadar düştüm sonra baya bi ara verdim birtürlü devam edemedim
allahtan kiloda almadım tek şansım oydu
sonra eşimle iddaya girdik o hırsla 61 ekadar düştüm
ama malesef bazı sağlık sorunları araya giren ramazan bayramla birlikte
63.400 oldum :(( şimdi tekrar diyetteyim aslında ekimin başında başladım
ama malesef pis boğazım iradesizliğim yüzünden bir türlü kilo veremedim
en son tartıldığımda 62.6 düm bu hafta inşallah verebilirim

amacım yılbaşına kadar 55 olmak baya zaman var aslında
ama çok yavaş kilo veriyorum ben ve malesef spor yapamıyorum
yürüyüş yapmak istiyorum ama çalıştığım için fırsatım olmuyor

amacım yılbaşına kadar 55 olmak baya zaman var aslında
ama çok yavaş kilo veriyorum ben ve malesef spor yapamıyorum
yürüyüş yapmak istiyorum ama çalıştığım için fırsatım olmuyor

merhaba arkadaşım.demekki senin bünyen kilo almayada vermeye de müsait. bizim ki tam tersi almaya müsait ama vermeye gelince inatçıı keçiden farkı yok.bende çalışırken yani çocuk doğurmadan önce birde masabaşı çalışıyordum.yaz ayı geldiğinde yazlıkları bir çıkardım şoook geçirdim.inan hiç biri olmamıştı. ben 1 ay yine kışlıklarla işe gittim ama o 1 ay içinde saat 6 da kalktım.otobüse binmedim.1 saat kavacık köprüsüne kadar yürüdüm.ordan otobüse bindim.iş yerine 2 km kala otobüsten indim tekrar yürüdüm.akşamda sadece 1 saat yürüdüm 1 ayda 7 kilo verdim ama sen bana sor.en azından yazlıkların birkısmı olmuştu.sende öyle yap erken kalk işe yürüyerek git en azından yürünecek yerleri yürü.yürüyüş en güzel spor bence. şuan 62 kiloyum demişsin.bende o kiloya düşmeye çalışıyorum.yani 65 e de razıyım.inşallah düşerim.çok bunaldım eski kıyafetlerime girebilsem çok sevinicem.tek tesellim hamileyken sadece 3 kilo aldım kendime.onuda verdim.şimdi evlendiğim kiloma düşmek istiyorum.hepimize kolay gelsin.burdan yaz haftada kaç kilo yada gram verdiğini.birbirimize destek olalım.sağlıcakla...

kızlar bugün mısır püskülü ve kiraz sapı çayına başladım.yazın aldığım mısırların püsküllerini gölgede kurutmuştum.kiraz saplarını da aynen. bugün 20 tane kiraz sapını ve bir tutam mısır püskülünü dün geceden 1 bardak normal suya ısladım.sabah ta içindeki suyla 2 dk kaynattım.öğle yemeğinden önce limon sıkıp içtim.akşama wc ye çıkardı.hatta karnımın şişide indi. tadı da 5 i bir yerdeki çay kadar iğrenç değil.az önce 5 i biryerdeden içtim.Allahım o ne iğrenç tatdır yarabbim halen ağzımda kokuyyor.tatlı yedim üstüne limon yedim şimdi de sakız çiğniyorum genede 5 i biryerde çayın o iğrenç kokusunu halen hissediyorum.galiba bunu içmeyi bırakıp sadece mısırpüskülü ve kiraz sapına devam edeceğim.

kızlar bugün mısır püskülü ve kiraz sapı çayına başladım.yazın aldığım mısırların püsküllerini gölgede kurutmuştum.kiraz saplarını da aynen. bugün 20 tane kiraz sapını ve bir tutam mısır püskülünü dün geceden 1 bardak normal suya ısladım.sabah ta içindeki suyla 2 dk kaynattım.öğle yemeğinden önce limon sıkıp içtim.akşama wc ye çıkardı.hatta karnımın şişide indi. tadı da 5 i bir yerdeki çay kadar iğrenç değil.az önce 5 i biryerdeden içtim.Allahım o ne iğrenç tatdır yarabbim halen ağzımda kokuyyor.tatlı yedim üstüne limon yedim şimdi de sakız çiğniyorum genede 5 i biryerde çayın o iğrenç kokusunu halen hissediyorum.galiba bunu içmeyi bırakıp sadece mısırpüskülü ve kiraz sapına devam edeceğim.
Kolay gelsin canım,bana kızmazsan sana nacizane tavsiyem bu beşi onu bir yerde mısır sapı kiraz çöpü olaylarını karıştırma.Bak kendin söylüyorsun,tadı iğrençti tatlı yedim..E tatlı da o beşibir yerdenin sana verdiği veya vereceği faydayı zarara çevirdiyse ne gerek var bunları denemeye.
Bence diyetin gayet güzel,yeter ki uy bu diyete,Eşine kesin bir tavırla zayıflamak istediğini söyle,ondan destek iste,destek olmuyorsa da köstek olmasın.
Özetle,okuduklarımdan çıkardığım sonuç diyetine uymakta zorlandığın yönünde.Bence diyetini diyetisyeninle görüşerek değiştir,1600 kalorilik diyet gayet iyi bir kalorili diyet..Ama yediklerin değişirse ya da daha esnek bir diyet olursa işin kolaylaşır.Mesela ben şu an 1000 kalorilik diyet yapıyorum ve hiç bir güç beni baştan çıkaramadı,şu an bir ay oldu başlayalı ve ben 6.5 kg verdim bile.
Eğer takılma olursa kilonda da,iki günlük şok diyet iste diyetisyeninden..Ayda bir kere şok diyet yapabilirsin.Benim de çocuğum var ve maalesef sabah kalkıp yürümek bile lüks çünkü eşim hayatta uyanamaz çocuğun sesine.Bırakıp gidemem.Ancak evde biri olunca yürüyüş ve spor yapabiliyorum.Buna rağmen kilo verdiğime göre hareket edememeyi kendine dert edinip moralini ve dolayısıyla diyetini bozma.Kilolar öyle ya da böyle gidecek.Yeter ki inan.Kaçamaklara son ver,gerekirse bir süre komşuya gitme,dışarı çıkarsanız da hafta sonları,evde ye çık,ben öyle yapıyorumopuyorumnanaktan
Sana kolay gelsin,şimdi bir karar ver ve kendi kendine de ki bu hafta harfiyen diyetime uyacağım,hiç bir güç beni vaz geçiremeyecek.Haftaya en az 1.5 kg vermiş olursun..
Kolay gelsin,Dilarem de zayıflıyor başlığındayım,takip edeceğim seni,destek olmaya çalışacağım,hadi bakalım bir kiiiiikaydirigubbakcemile5

Kolay gelsin canım,bana kızmazsan sana nacizane tavsiyem bu beşi onu bir yerde mısır sapı kiraz çöpü olaylarını karıştırma.Bak kendin söylüyorsun,tadı iğrençti tatlı yedim..E tatlı da o beşibir yerdenin sana verdiği veya vereceği faydayı zarara çevirdiyse ne gerek var bunları denemeye.
Bence diyetin gayet güzel,yeter ki uy bu diyete,Eşine kesin bir tavırla zayıflamak istediğini söyle,ondan destek iste,destek olmuyorsa da köstek olmasın.
Özetle,okuduklarımdan çıkardığım sonuç diyetine uymakta zorlandığın yönünde.Bence diyetini diyetisyeninle görüşerek değiştir,1600 kalorilik diyet gayet iyi bir kalorili diyet..Ama yediklerin değişirse ya da daha esnek bir diyet olursa işin kolaylaşır.Mesela ben şu an 1000 kalorilik diyet yapıyorum ve hiç bir güç beni baştan çıkaramadı,şu an bir ay oldu başlayalı ve ben 6.5 kg verdim bile.
Eğer takılma olursa kilonda da,iki günlük şok diyet iste diyetisyeninden..Ayda bir kere şok diyet yapabilirsin.Benim de çocuğum var ve maalesef sabah kalkıp yürümek bile lüks çünkü eşim hayatta uyanamaz çocuğun sesine.Bırakıp gidemem.Ancak evde biri olunca yürüyüş ve spor yapabiliyorum.Buna rağmen kilo verdiğime göre hareket edememeyi kendine dert edinip moralini ve dolayısıyla diyetini bozma.Kilolar öyle ya da böyle gidecek.Yeter ki inan.Kaçamaklara son ver,gerekirse bir süre komşuya gitme,dışarı çıkarsanız da hafta sonları,evde ye çık,ben öyle yapıyorumopuyorumnanaktan
Sana kolay gelsin,şimdi bir karar ver ve kendi kendine de ki bu hafta harfiyen diyetime uyacağım,hiç bir güç beni vaz geçiremeyecek.Haftaya en az 1.5 kg vermiş olursun..
Kolay gelsin,Dilarem de zayıflıyor başlığındayım,takip edeceğim seni,destek olmaya çalışacağım,hadi bakalım bir kiiiiikaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim.gerçekten insan bir yerden sonra kilo veremediğini görünce morali bozuluyor.diyetisyenime gitmeyi çok istiyorum ama tartıda pek bişey değişmediğini görürse mahçup olurum diye gitmek istemiyorum.bende şok diyeti evde denemeye çalıştım lakin düşük tansiyon var. hemen bbaşım dönüyor.diyetisyenimde bunu göze alarak 1600 kl lik diyet verdi.keşke diyetimi değiştirse ama dediğiim gibi kilo vermeden karşısına çıkmak istemiyorum.dediğin gibi keşke 1 hafta hiçbir yere gitmesem diyeti harfiyen uygulasam kimseyi kıramıyorum.sonun da pişman olan ben oluyorum.mesela dün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşam eşim hamsi tava yapmış mısır unlu.çoktandırda yemiyordum ve balığı haftada 2 kere ye demişti dooktorum.bende 10 tane kadar hamsi yedim.2 adet kepek ekmeği ile beraber.başka bişey yemedim.yani deiyete harfiyen uyamasamda dikkat ediyorum.diyet listesindeki yemekleri herzaman yapmak mümkn olmuyor zaten yenmeyecekleri biz biliyoruz. benim zaafım kuruyemiş ve tatlı.onları tamamen hayatımdan çıkarsam sorun olmucak.bende seni takibime aldım canım.inşallah senin desteğinle ve diğer arkadaşların desteğiyle bu işi başarıcaz.. kilo alabiliyorsak verebilirizde....

canım çok teşekkür ederim.gerçekten insan bir yerden sonra kilo veremediğini görünce morali bozuluyor.diyetisyenime gitmeyi çok istiyorum ama tartıda pek bişey değişmediğini görürse mahçup olurum diye gitmek istemiyorum.bende şok diyeti evde denemeye çalıştım lakin düşük tansiyon var. hemen bbaşım dönüyor.diyetisyenimde bunu göze alarak 1600 kl lik diyet verdi.keşke diyetimi değiştirse ama dediğiim gibi kilo vermeden karşısına çıkmak istemiyorum.dediğin gibi keşke 1 hafta hiçbir yere gitmesem diyeti harfiyen uygulasam kimseyi kıramıyorum.sonun da pişman olan ben oluyorum.mesela dün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşam eşim hamsi tava yapmış mısır unlu.çoktandırda yemiyordum ve balığı haftada 2 kere ye demişti dooktorum.bende 10 tane kadar hamsi yedim.2 adet kepek ekmeği ile beraber.başka bişey yemedim.yani deiyete harfiyen uyamasamda dikkat ediyorum.diyet listesindeki yemekleri herzaman yapmak mümkn olmuyor zaten yenmeyecekleri biz biliyoruz. benim zaafım kuruyemiş ve tatlı.onları tamamen hayatımdan çıkarsam sorun olmucak.bende seni takibime aldım canım.inşallah senin desteğinle ve diğer arkadaşların desteğiyle bu işi başarıcaz.. kilo alabiliyorsak verebilirizde....
Aynen öyle hayatım,aldıysak vermesini de biliriz.Tuttum bu lafınıolumunekankayizsmile

merhaba kızlar. bugün tartıldım. aslında tartılma günüm dündü.fakat unutmuşum kahvaltıdan sonra aklıma geldi aç karna tartılmam gerektiği için yarın yani bugüne bırakmıştım.tartılmadan önce mezroyu alıp ölçülerime baktım.göbekten 3 cm, belden 2 cm, göğüsten 2 cm, kalçadan 3 cm, ve baldırdan 1.5 cm incelmişim. sıra geldi kiloma geçen hafta 300 gr vermiştim ve moralim bozuktu.bu hafta birazdaha dikkat ettim ve spora özellikle ip atlamaya daha çok zaman ayırdım.sonuç 800 gr vermişim.inanamadım. ben vermemişimdir diye korkarak çıktım tartıyo 73 lü rakamı görünce o kadar sevindimki anlatamam.demekki yapınca oluyormuş.haftaya Allahım inşallah 72 li rakamı görürüm.şok diyetlere hiç girmiyorum sabırla azar azar yol alıyrum.hiç bir sağlık problemimde yok şuara.Allaha şükür.kızlar artık market alışverişini eşime yaptırıyorum.liste veriyorum eline. ben gitsem dayanamam atarım sepete tatlı tuzlu ne varsa.ben sadece pazara çıkıyorum.pazardada malum sebze meyve var.dün 3 bağ maydonoz ve roka aldım.bu ikiliye yoğunlaşacağım. birde salatalık ve pahalı olsada azcık domates aldım sayılı. 5 adet domates.herkahvaltıda 1 adet doğrayıp bol roka maydonozla yiyorum.bu sabah koca bir kase yaptım.kızımada 2 küçük patetes kızarttım.tabağında 3-4 küçük parça bırakmış çöpe gitmesin onuda ben yiyim dedim.kendimi tatmin ettim.öğlen nohut yemeği ve akşam lahana çorbamı yiyeceğim bol salata eşliğinde.bugün hava güzl öğlen ve akşam yürüyüşüne gideceğim nasip olursa.kızlar sizde yazın günlük neler yapıyorsunuz ne kadar verdiniz.... beni yalnız bırakmayın.. destek olalım. kocalar köstek oluyor biz destek olalım birbirimize... hihoyyyt

helal olsun sana 800 gr süperalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben bu hafta hiç diyetime uyamadım kilo vermeyi bırak cumartesi almış olarak bile çıkabilirim tartıya Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

helal olsun sana 800 gr süperalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben bu hafta hiç diyetime uyamadım kilo vermeyi bırak cumartesi almış olarak bile çıkabilirim tartıya Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

canım moralini bozma.ana tavsiyem yarın 300 defa ip atla.aralıklarla.yani 50 şer atla 300 e tamamla.300 mekik çek. onuda aralıklarla.en azından biraz kalori yakarsın. bugün kendimi dışarı attım.öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım.bu sefer bebek arabasını da aldım.kızımıda gezdirdim hava güzeldi.akşamda kızımı komşuya bıraktım yarım saat tempolu yürüyüş yaptım.akşam sadece lahana çorbamı yedim.şimdide 1 adet salatalık yiyorum.eşim yine bana inat tatlı getirdi. sütlaç almış ama yine de yemedim.yarın ikindi ara öğününe saklıyorum.akşam yersem onu direk alırım kendime.yani tartıda rakamlar düşmeye başlayyınca kendime daha çok dikkat ediyoruum. yarın kendime ödül olarak lahana sarması yapacağım canım istedi.onuda saat 5 gibi yiyeceğim yani yürüyüşe çıkmadan önce. en azından eritirim. sende yaz neler yedin neler yaptın.çalışıyormusun.masabaşı işinmi var.diyetine neden uyamadın...

ya bu ara spor yapamıyorum ama bayram sonrası niyetliyim spor salonuna başlıyacağım...
hafta içi evdeyim hafta sonları kursa gidiyorum. ve benim en az 60 a inmem lazım ocak ayına kadar...
bu arada bak senin kocanada sinir olmaya başladım ne sütlacı yaaaaohaoldumsmile

ip atlıyamıyorum onun yerine zıplasam olur muuu?:kedi:

canım zaten ip atlar gibi yapacaksın.sanki elinde ip varmış gibi. zıplamakta fayda eder ama ip atlarken gövdeni ve ayaklarını sabit oranda kaldırıyorsun zıplarsan düzensiz zıplarsın aynı tempoda yapamazsın ve soluk soluğa kalırsın. yarım mekiğini çekmeyi unutma. sonra ellerini kalçanın altına yerleştir alt karnını(göbeği) çalıştırmak içinde farklı bir mekik şekli var.onuda dene. yere yat mekik pozisyonu al. dediğim gibi ellerinin sadece 4 parmağını kapalı şekilde kalçanın altına yerleştir ve ayaklarını havaya kaldır.aşağı indir ama çok indirme.indir kaldır.çok indirirsen zorluk seviyeni sen kendine göre ayarla.zaten karnın ve basenlerin yanmaya başlar.hadi kolay gelsin...

munise sağol zaten o dediğin hareketi biliyorum ( 12 yaşımda tanıştım ) ama bu ara uygulamıyorum pazartesi itibariyle plates e başlamaya karar verdim bakalım hayırlısı

Back