Kolay gelsin canım,bana kızmazsan sana nacizane tavsiyem bu beşi onu bir yerde mısır sapı kiraz çöpü olaylarını karıştırma.Bak kendin söylüyorsun,tadı iğrençti tatlı yedim..E tatlı da o beşibir yerdenin sana verdiği veya vereceği faydayı zarara çevirdiyse ne gerek var bunları denemeye.
Bence diyetin gayet güzel,yeter ki uy bu diyete,Eşine kesin bir tavırla zayıflamak istediğini söyle,ondan destek iste,destek olmuyorsa da köstek olmasın.
Özetle,okuduklarımdan çıkardığım sonuç diyetine uymakta zorlandığın yönünde.Bence diyetini diyetisyeninle görüşerek değiştir,1600 kalorilik diyet gayet iyi bir kalorili diyet..Ama yediklerin değişirse ya da daha esnek bir diyet olursa işin kolaylaşır.Mesela ben şu an 1000 kalorilik diyet yapıyorum ve hiç bir güç beni baştan çıkaramadı,şu an bir ay oldu başlayalı ve ben 6.5 kg verdim bile.
Eğer takılma olursa kilonda da,iki günlük şok diyet iste diyetisyeninden..Ayda bir kere şok diyet yapabilirsin.Benim de çocuğum var ve maalesef sabah kalkıp yürümek bile lüks çünkü eşim hayatta uyanamaz çocuğun sesine.Bırakıp gidemem.Ancak evde biri olunca yürüyüş ve spor yapabiliyorum.Buna rağmen kilo verdiğime göre hareket edememeyi kendine dert edinip moralini ve dolayısıyla diyetini bozma.Kilolar öyle ya da böyle gidecek.Yeter ki inan.Kaçamaklara son ver,gerekirse bir süre komşuya gitme,dışarı çıkarsanız da hafta sonları,evde ye çık,ben öyle yapıyorumopuyorumnanaktan
Sana kolay gelsin,şimdi bir karar ver ve kendi kendine de ki bu hafta harfiyen diyetime uyacağım,hiç bir güç beni vaz geçiremeyecek.Haftaya en az 1.5 kg vermiş olursun..
Kolay gelsin,Dilarem de zayıflıyor başlığındayım,takip edeceğim seni,destek olmaya çalışacağım,hadi bakalım bir kiiiiikaydirigubbakcemile5