• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 1.4 kilo

munise sağol zaten o dediğin hareketi biliyorum ( 12 yaşımda tanıştım ) ama bu ara uygulamıyorum pazartesi itibariyle plates e başlamaya karar verdim bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı inşallah kilo verirsin canım. şu plates aerobik bir türlü yapamıyorum. yapasımda gelmiyor.ebru şallıyı tv de görüyorum hareketleri pek hoşuma gitmedi.spor salonuna yazılıcağım diyorsun sana tavsiyem sürekli gitmeyeceksen yazılma. sporu bırakınca kilo almak hızlanıyor. diyetisyenim sürekli yapabileceğin hareketleri yap spor kursunu bir zaman sonra bıkar ve gitmezsin ve vücut hantallaşır. sen hergün yürüyüşe çık yada 2-3 günde yürü. evdeki gündelik ev işlerini yap. evdeki gündelik yaptığın egzersizleri yap ve diyetini ne az ne çok oranda ye.diyetine sadık kal ayda muhakkak 4-6 kilo arasında verirsin.fazla verilen kilo hem sağlık açısından sorun oluyormuş hemde ani verilen kilo fazlasıyla geri geliyormuş.sen bence spora yazılmayı bi daha düşün. sana bir teklifim var. sana haftalık program veriyim.bunu 1 hafta boyunca yap.eğer diyetine ve egzersizlerine sadık kalırsan haftada 1 kilo garanti verirsin.ben bu hafta 1-2 gün kaçamak yaptım.sen onuda yapma.dediklerimi yaparmısın? eğer kilo verdiğini görürsen spor salonuna gitmen gerekmez.paran sana kalır o parayla düşük beden kıyafet al onu giy.paranda sana kalır üstelik kilolarında gider.ne dersin???

ya bende aslında plates i sevmiyorum hareketler bana çok ağır geliyor. spor salonuyla daha görüşmeye gitmedim. ve belli bir dönemden sonra mesala 10 dakika yapmam gereken aleti dakika yaptıkdan sonra sıkılıp bırakıyorum hatta hocayla bile tartışıyorum :) o nedenle sıkılmadan yapabileceğim tek spor yüzme spor a başlamazsam yüzme düşünüyorum...
senin vereceğin program nasıl bana uyarsa yaparım tabi yapmam mı :D:D sonra düşük beden kıyafet almaya ama ben vaktinde 60 kiloya indim boshayallersmileyine 42 giyiyordum zaten hayatımda hiç 38 giymedim ki ( :sinifsinif:

ya bende aslında plates i sevmiyorum hareketler bana çok ağır geliyor. spor salonuyla daha görüşmeye gitmedim. ve belli bir dönemden sonra mesala 10 dakika yapmam gereken aleti dakika yaptıkdan sonra sıkılıp bırakıyorum hatta hocayla bile tartışıyorum :) o nedenle sıkılmadan yapabileceğim tek spor yüzme spor a başlamazsam yüzme düşünüyorum...
senin vereceğin program nasıl bana uyarsa yaparım tabi yapmam mı :D:D sonra düşük beden kıyafet almaya ama ben vaktinde 60 kiloya indim boshayallersmileyine 42 giyiyordum zaten hayatımda hiç 38 giymedim ki ( :sinifsinif:

sorma canım ya ben en son 38 bedeni abimin düğününde giymiştim.12 sene oldu onlar evleneli. 40-42-44 derken hamile kaldım artık gerisini sen düşün.bir ara 46 giyordum resmen kıyafet bulamıyordum. ben şöyle bir program deniyorum. sabah uyanınca 1 bardak suyumu içiyorum kahvaltıdan öncede 1 bardak su. yarım bardak elma sirke içiyorum ama onu yine 1 bardak suya karıştırıpta içiyorum yoksa boğazını yakıyor.normal daha öncei yazılarımı okuduysan kahvaltımı yapıyorum. saat başı 1 bardak suyumu içiyorum.iş yaparken sakızımı da çiğniyorum.ara öğün 1 elma. öğle sebze yemeği yada çorba ynında yine salatam. ikindi ara öğünüm 1 meyva muz hariç ve yoğurt.ikindi ara öğünü dönüşümlü yapıyorum 1 gün meyva yediysem ertesi gün sütlü tatlı çayla birlikte yiyorum.akşam yemeğim öğle ile aynı.yemek yemezsem k-flakes yiyorum.2 saat sonra çay ve 1 küçük kase beyaz leblebi yiyorum.yatmadanda 1 adet meyva. ve su içip yatıyorum.günlük aktivitelerim.1 saat tempolu yürüyüş.her namaz sonunda 50 şer adet mekik 50 ip atlama 50 bacak hareketlerim ve 50 bel çevirme.yatmadanda bu egzersizleri yapıyorum.mesela bazen yağmur yağıyor yada soğuk oluyor yürüyüşe çıkamazsam egzersizleri 2 ye katlıyorum. denemende fayda var.1 hafta dene kilo vereceğine eminim.ben bazen kaçamak yapıyorum bugün yaptığım gibi.abime gittim.ekmeksiz tavuk ızgara pilav eşliğinde bol salata ve mantar,yeşil biber .ama hepsi ızzgara.aşırıya kaçmadım ama yinede suçluluk duygusu var.nedenmi çayla birlikte yediğim 1 dilim bisküvi tatlısı yüzünden. haftada 1 olsun artık.sporu bol yaptım.ona sayarım.

ben zaten diyetisyene gidiyorum diyetim var bu hafta perşembe kontrolüm var. ve benim tek sorunum spor yapamamam :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
sağol ama vakit buldukca yapıcam yapmalıyım vereliniortak sağol :)

ben zaten diyetisyene gidiyorum diyetim var bu hafta perşembe kontrolüm var. ve benim tek sorunum spor yapamamam :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
sağol ama vakit buldukca yapıcam yapmalıyım vereliniortak sağol :)

ayyy diyetisyene bende gidiyordum da. artık gidemiyorum. yüzüm yok ki. ne dicemki. hiç kilo vermemişin üstelik almışsın deyince yerin dibine girerim. tek sorunumuz spor. herşeye zaman buluruz ona bulamayızz. aynı sorun bendede var.bazen yürüyüşe bugün gitmeyim diyorum sonra hemen kendimi bu düşünceden uzaklaştırmaya çalışıyorum. yoksa gitmez bu kilolar.yerleşmişler ayol. bırakmıyolar yakamızı.5 senelik kilo 5 ayda gidermi??? yavaş yavaş.hırpalamadan sezdirmeden çaktırmadan.... :)))

slm kızlar tartılma zamanım geldi.ya 1 hafta ne çabuk geçti. sonucu sabah yazarım.inşallah istediğim gibi düz 73 çıkarım.ama pek tahmin etmiyorum. regl zamanım geldi karım çok şiş. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama yağmur var.spor yapmak istiyorum karnım ağrıyor. canım hiç bişey istemiyor.yemek de dahil.sadece açlık duyorum.dün teyzeme gittim diyeti azıcık bozdum. şimdi yemezsem alınacak. ama başıma geleceği bildiğim için yürüyüşe sabah çıkmıştım.akşam yemeği yemedim. sadece çay içtim (o benim vazgeçilmezim) yanında 2 ceviz. yatmadan 2 saat öncede elma ve 2 mandalin. ve su. yarını iple çekiyorum. ama moral bozukluğu olursa diyede korkuyorum... bilmiyorumkismile

slm kızlar tartılma zamanım geldi.ya 1 hafta ne çabuk geçti. sonucu sabah yazarım.inşallah istediğim gibi düz 73 çıkarım.ama pek tahmin etmiyorum. regl zamanım geldi karım çok şiş. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama yağmur var.spor yapmak istiyorum karnım ağrıyor. canım hiç bişey istemiyor.yemek de dahil.sadece açlık duyorum.dün teyzeme gittim diyeti azıcık bozdum. şimdi yemezsem alınacak. ama başıma geleceği bildiğim için yürüyüşe sabah çıkmıştım.akşam yemeği yemedim. sadece çay içtim (o benim vazgeçilmezim) yanında 2 ceviz. yatmadan 2 saat öncede elma ve 2 mandalin. ve su. yarını iple çekiyorum. ama moral bozukluğu olursa diyede korkuyorum... bilmiyorumkismile

ayyy tatlımmm kaç çıktın merak ediorummmmm bizimle paylaş hemen ama fazla gelrsen yada aynı gelirsen üzülme reglden dolayı öle gelirsin mutlaka merak etme tmmı süper gitti diyetin benden tam nt aldın bileneeeekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar tahmin ettiğim gibi oldu. ama ilk çıktığımda 72.500 du.geçen hafta 73.600 resmen çığlık attım. 1 kilo gitti sandım.sonra farkettimki benim cadı dijital tartının yerinde oynama yapmış.tekrar tertıldım hep farklı rakamlar çıktı.eski tartıda tartıldım.kilom aynı.farkeden olmamış.reglden olacak heralde bakalım haftaya ne olacak. çok moralim bozuk ama pes etmicemmmm

bende tam cok sevinecektim bir an kalakaldim öyle
reglden dolayidir bence yaa.. verirsin yine
ümidini kesme lütfen..[olumunekankayizsmile/COLOR]

boşver takma kafana birde kendini diyet piskilojisine sokma ben ne zaman öyle yapsam tartıda kilo veremiyorum... benim vucut seviyo kiloları saklıyo :):)kaydirigubbakcemile3

boşver takma kafana birde kendini diyet piskilojisine sokma ben ne zaman öyle yapsam tartıda kilo veremiyorum... benim vucut seviyo kiloları saklıyo :):)kaydirigubbakcemile3

aynen öyle oluyor.vücut sonradan alınan kiloyu veriyor fakat yerleşmiş kiloları zor veriyor. mesela ben 72 den aşağı inemiyordum. hep 72-80 arası gelip gidiyordum.yerleşikler zor gidiyor diyeti bırakmazsam gidecek.gerçekten çok zor. fakat alıştım. sadece şu ara öğünleri işe dalınca unutuyorum. sabah geç kalkmasam sorun olmucak ama geç kalkıyorum.gece de geç yatıyorum.
havalar da düzelmedi gitti. yürüyüşe çıkamıyorum.siz hangi sporları yapıyorsunuz kızlar. mekik ve ip atlamayı aman ihmal etmeyin...

bende tam cok sevinecektim bir an kalakaldim öyle
reglden dolayidir bence yaa.. verirsin yine
ümidini kesme lütfen..[olumunekankayizsmile/COLOR]

bide benim halimi düşün.ben şok oldum. tatlı cadım rahat durmuyor. kendide gidip tartılıyor. onun kilosu 14-500 - 15.300 arası gelip gidiyor. hastalanınca o kadar çabuk kilo veriyorki biz veremiyoruz.benim cadı oturduğu yerden veriyor ama metabolizması süper çalışıyo. karnımın şişi biraz iniyor. regl bitimine 3 gün kaldı. haftaya bakalım ne olcak... sen neler yaptın diyete ve spora zaman ayrabiliyorsun dimi. aman ihmal etme... kendinize iyi bakın. iyi kilo vermeler....

bide benim halimi düşün.ben şok oldum. tatlı cadım rahat durmuyor. kendide gidip tartılıyor. onun kilosu 14-500 - 15.300 arası gelip gidiyor. hastalanınca o kadar çabuk kilo veriyorki biz veremiyoruz.benim cadı oturduğu yerden veriyor ama metabolizması süper çalışıyo. karnımın şişi biraz iniyor. regl bitimine 3 gün kaldı. haftaya bakalım ne olcak... sen neler yaptın diyete ve spora zaman ayrabiliyorsun dimi. aman ihmal etme... kendinize iyi bakın. iyi kilo vermeler....

cocuklarinki ne güzel cok hizli calisiyor..
benim bugün 3. günüm.. sadece evde hareketlerimi yapiyorum mutlaka..
bugün iyi basladim ama bakalim. .dün'e göre az yemeyi düsünüyorum..
cünkü dün biraz badem ve fistik yedim bide meyve yedim.. ama saa 9da yedim meyveyi
bu yüzden bugün öyle yapmicam daha erken yiyecegim insallah..
yoksa genel olarak iyi gidiyor..
aksamlar en zoru benim icin, ben öyle cok yemek düskünü degilim cünkü.. ama dayaniyorum..

cocuklarinki ne güzel cok hizli calisiyor..
benim bugün 3. günüm.. sadece evde hareketlerimi yapiyorum mutlaka..
bugün iyi basladim ama bakalim. .dün'e göre az yemeyi düsünüyorum..
cünkü dün biraz badem ve fistik yedim bide meyve yedim.. ama saa 9da yedim meyveyi
bu yüzden bugün öyle yapmicam daha erken yiyecegim insallah..
yoksa genel olarak iyi gidiyor..
aksamlar en zoru benim icin, ben öyle cok yemek düskünü degilim cünkü.. ama dayaniyorum..

gündüz yemek aramıyorum ama ne varsa bu akşamlarda akşam olunca mutfaktan alamıyorum kendimi.az önce tarçınlı yeşil çayımı içtim.şansıma dün misafirim vardı bugünde var.yarın ve pazarda var.hepsi farklı aileler o yüzden diyete pek uyamıyorum.bugün yediklerimi yazayım caaanımm. sabah uyanınca 2 bardak su, sebze söğüş. 1 adet kızartılmış köy biberi.1 dilim kepek ekmeği ve yumurta. öğlen: 1kase çorba 6-7 kaşık pırasa yemeği,yoğurt 1 dilim kepek. akşam: 1 kase mısırlı buğdaylı çorba. 1 dilim ekmek.1 ayran. çay ile:7-8 adet kestane. 2 ceviz 5-6 fındık. misafir olunca mecburen çay ile bişeyler vermek gerekiyor bazen dayanamıyorum ama fazla yemedim.
mesela onlara az önce nescafe verdim ben yeşil çay içtim.(yeşil çayı hiç sevmiyorumm:kızgın::

cok haklisin ayni durumlari yasiyoruz valla..
bende yesil cay hic sevmem ve misafir filan olunca dayanamam..:1closedeyes: heleki aksamlari
en zorlandigim zaman dilimidir..akannehir
bugün benimde bir kacamagim oldu maalesef ama sunuda söylemeliyim.. dengelemeye calistim herseyi..şutarafagitti
yediklerimi yazayim :
sabah : bir kase sade cornflakes az yagli sütle..
öglen: iki dilim siyah ekmek arasi 2 dilim hindi salami ve bir domates..
ara: bir elma
aksam : yarim dilim siyah ekmek ve corba..
ve iste kacamak : profiterooooollll ..ama 3 top..:utangac:

ama dikkat edersen cok az yedim bugün.. ve profiterol yedim diye,
bu aksamki yaptigim hareketleri cogalttim ve ekstra yerimde 6 dakika boyunca kostum..a.s
suda ictim zaten dünki gibi...
profiterolu ablam kendi yapti ve benim en sevdigim tatlidir.. bu yüzden yedim..fisfisfis

cok haklisin ayni durumlari yasiyoruz valla..
bende yesil cay hic sevmem ve misafir filan olunca dayanamam..:1closedeyes: heleki aksamlari
en zorlandigim zaman dilimidir..akannehir
bugün benimde bir kacamagim oldu maalesef ama sunuda söylemeliyim.. dengelemeye calistim herseyi..şutarafagitti
yediklerimi yazayim :
sabah : bir kase sade cornflakes az yagli sütle..
öglen: iki dilim siyah ekmek arasi 2 dilim hindi salami ve bir domates..
ara: bir elma
aksam : yarim dilim siyah ekmek ve corba..
ve iste kacamak : profiterooooollll ..ama 3 top..:utangac:

ama dikkat edersen cok az yedim bugün.. ve profiterol yedim diye,
bu aksamki yaptigim hareketleri cogalttim ve ekstra yerimde 6 dakika boyunca kostum..a.s
suda ictim zaten dünki gibi...
profiterolu ablam kendi yapti ve benim en sevdigim tatlidir.. bu yüzden yedim..fisfisfis

ohhhh afiyet şeker olsun. yalnız tatlıyı haftada 2 kere ye bence.eğer tatlıyı çok seviyorsan sütlü tatlını kendin yap.diyet tatlılarını araştır netten. en azından kalsiyum ihtiyacını karşılarsın.çok şekerli ve yağlı olmasın.gün içindeki yediklerine baktım çok az beslenmişsin.sana tavsiyem kahvaltını yap. flakeslerden yeme. bu flakesi akşam ye. sabah normal kahvaltını yapki gün boyu seni ayakta tutabilsin. diyetisyenim haftada 2 defa haşlanmış yumurta yememi söyledi. sabahları muhakkak peynir. zeytin.sana tavsiyem zeytini çiğitleriyle ye. 7 adet yiyebilirsin.şimdi neden çekirdekleriyle yemem gerekiyor diye.vücut o çekirdekleri eritmek için enerji yani kalori harcayacak.çekirdekler eriyor muhakkak erimez diye korkma. flakesi de akşam ye.

ohhhh afiyet şeker olsun. yalnız tatlıyı haftada 2 kere ye bence.eğer tatlıyı çok seviyorsan sütlü tatlını kendin yap.diyet tatlılarını araştır netten. en azından kalsiyum ihtiyacını karşılarsın.çok şekerli ve yağlı olmasın.gün içindeki yediklerine baktım çok az beslenmişsin.sana tavsiyem kahvaltını yap. flakeslerden yeme. bu flakesi akşam ye. sabah normal kahvaltını yapki gün boyu seni ayakta tutabilsin. diyetisyenim haftada 2 defa haşlanmış yumurta yememi söyledi. sabahları muhakkak peynir. zeytin.sana tavsiyem zeytini çiğitleriyle ye. 7 adet yiyebilirsin.şimdi neden çekirdekleriyle yemem gerekiyor diye.vücut o çekirdekleri eritmek için enerji yani kalori harcayacak.çekirdekler eriyor muhakkak erimez diye korkma. flakesi de akşam ye.

bugün yine sütlü cornflakes yedim sabah.. bilmiyorumkismile
k-flakes yeme diye yazdigini gec gördüm...ama zaten hergün
kornflakes yemeyecegim.. yarin yine normal kahvalti.. ben siyah zeytini en son ne
zaman kahvaltida yedim hatirlamiyorum, belki yillar oluyordur..fisfisfis
sevmem.. ama yesil zeytin cok severim..
dün evet cok az yedim.. aksam yemegi sadece corbaydi ama dün profiterol yedigim icin
cok sey yemek istemedim..
bugün 4. günüm bakalim kilo verebilecekmiyim.. cok merakla bekliyorum..:ecrin_bebek:

bugün yine sütlü cornflakes yedim sabah.. bilmiyorumkismile
k-flakes yeme diye yazdigini gec gördüm...ama zaten hergün
kornflakes yemeyecegim.. yarin yine normal kahvalti.. ben siyah zeytini en son ne
zaman kahvaltida yedim hatirlamiyorum, belki yillar oluyordur..fisfisfis
sevmem.. ama yesil zeytin cok severim..
dün evet cok az yedim.. aksam yemegi sadece corbaydi ama dün profiterol yedigim icin
cok sey yemek istemedim..
bugün 4. günüm bakalim kilo verebilecekmiyim.. cok merakla bekliyorum..:ecrin_bebek:

hayatım sen bu gidişle çok güzel kilo verirsin. benide geçeceksin. sanırım bu hafta benim kilo vermem durdu. bayrama kadar 2 kilo daha verseydim.bugün 2 saat yürüyüş yaptım.ama misafirim geldi. neler yediğimi saat kaçta yediğimi yazmayım bana kızarsınız.inşallah 2 saatlik yürüyüş onu dengelemiştir.

Back