munise sağol zaten o dediğin hareketi biliyorum ( 12 yaşımda tanıştım ) ama bu ara uygulamıyorum pazartesi itibariyle plates e başlamaya karar verdim bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı inşallah kilo verirsin canım. şu plates aerobik bir türlü yapamıyorum. yapasımda gelmiyor.ebru şallıyı tv de görüyorum hareketleri pek hoşuma gitmedi.spor salonuna yazılıcağım diyorsun sana tavsiyem sürekli gitmeyeceksen yazılma. sporu bırakınca kilo almak hızlanıyor. diyetisyenim sürekli yapabileceğin hareketleri yap spor kursunu bir zaman sonra bıkar ve gitmezsin ve vücut hantallaşır. sen hergün yürüyüşe çık yada 2-3 günde yürü. evdeki gündelik ev işlerini yap. evdeki gündelik yaptığın egzersizleri yap ve diyetini ne az ne çok oranda ye.diyetine sadık kal ayda muhakkak 4-6 kilo arasında verirsin.fazla verilen kilo hem sağlık açısından sorun oluyormuş hemde ani verilen kilo fazlasıyla geri geliyormuş.sen bence spora yazılmayı bi daha düşün. sana bir teklifim var. sana haftalık program veriyim.bunu 1 hafta boyunca yap.eğer diyetine ve egzersizlerine sadık kalırsan haftada 1 kilo garanti verirsin.ben bu hafta 1-2 gün kaçamak yaptım.sen onuda yapma.dediklerimi yaparmısın? eğer kilo verdiğini görürsen spor salonuna gitmen gerekmez.paran sana kalır o parayla düşük beden kıyafet al onu giy.paranda sana kalır üstelik kilolarında gider.ne dersin???