Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Nevreste Fairy sofralarını da bu bölüme alsanız keşke,sonuçta yemekler sofralar yarışıyor.Yolu bulamıyorum,kayboluyorum her seferde Sonradan taşırdınız gerekiyorsa.Benim gibi başkaları da bulamıyordur.

Canfeb diğer konuda Kıbrıs tatlısı demişsin ama onun üstü,görünüşü başka olmuyor muydu?
Ben yanlışlıkla kakolu krem şanti almışım market yaptigimizda hemde 4kutu normalde sade krema yapıp sade kremsantiyle cirpiyorum üstüne h.cevizi yapıyorum . çilek te bulamayinca süslemeye böyle yapayım dedim keki orijinal ama
Sen beni neden deşifre ediyorsun

Kalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
Bende öyle saatler sonrası istediğim ikinci veya 3. Tatlıyı aldım hiç zorlanmadım

Burada bizbizeyiz, sanki orada mı deşifre ettim
Benim gibi başkalarının da dikkatini şeyetmiştir dedim
İçli köfte çok şugar duruyordu, yok muydu içine israf olmasın diye un, soğan neyim, onu öne sürseydin
Benim soframı tanıdınız mı

Yok canım corbayla fasulye bir gün önceden kalmaydi zaten yanina çeşit olsun diye dondurucudan çıkardım köfteyi ,yeni yapmış olsam artan hamurdan fellah köftesi yapar koyardım

Benim soframı tanıdınız mı ben seni bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…