Hayır değil canım:)Geeeel fasulyesin zaten pinarda![]()
Pınardan fasulye olunmuyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değil canım:)Geeeel fasulyesin zaten pinarda![]()
Aksine yine 17 tarif verdim galiba:)
Evet 3 -4 kişi tarif aldı sende katıl lütfen![]()
Yaaaa lütfen sende katılsan ne olurİki mesaj arasında 10 farkı bulun![]()
Yani 1 kere pınardan 1.olan diğer pınardan ağzıyla kuş tutsa da sayılmıyor demek istediHayır değil canım:)
Tamam orası doğruYani 1 kere pınardan 1.olan diğer pınardan ağzıyla kuş tutsa da sayılmıyor demek istedi![]()
Daha var bundan hariç 2 tane daha. Gerçekten az olsaydı katılırdımYaaaa lütfen sende katılsan ne olur
Buna katıldın fena mı oldu bak ne güzel moral oldu![]()
![]()
Tamam sağol canım ben de kararsızım yapsam mı yapmasam mı:)Daha var bundan hariç 2 tane daha. Gerçekten az olsaydı katılırdım![]()
Borekte kazaninca tekrar tatlida kazanabiliyormuHayır değil canım:)
Yok Pınar hakkı bitiyor ama fasulye olmuyor:)Borekte kazaninca tekrar tatlida kazanabiliyormu![]()
Tamm işte bu tatlılarda fasulye katılabilir:)Yok Pınar hakkı bitiyor ama fasulye olmuyor:)
Aynen katılabilir:)Tamm işte bu tatlılarda fasulye katılabilir:)
Katılsın katılsın el açması baklava yapar belkiAynen katılabilir:)
Onu ben yapacağım kimseye vermemKatılsın katılsın el açması baklava yapar belki![]()
Tamm sen yapOnu ben yapacağım kimseye vermem![]()
Sebo dururken ona kim oy verirTamm sen yap![]()
Geçen pinarda birinci olan 4 tarif mi yarışacak diyorsunSebo dururken ona kim oy verir![]()
Bence sunuma bakar o iş:)Geçen pinarda birinci olan 4 tarif mi yarışacak diyorsun![]()
Tanımaz olur muyum hiç.Benim soframı tanıdınız mı ben seni bulamadım![]()
Yap tabii, bana gelince yap diyorsun, kendine gelince yapsam mı acaba, katılsam mı acaba?Tamam sağol canım ben de kararsızım yapsam mı yapmasam mı:)
Cidden tanıdın mıTanımaz olur muyum hiç.
Masa düzenin güzel de uzak çekim olmuş![]()