Öylesine almıştım aslında
Ben pişi yapan da olur diye bekledim
Pide yaptım ıspanaklı o gazla,ıspanağın gücü adına
Durmak yok yola devam
günaydııınnnnnİlla çelme mi takayım düş diye
Aradaki fark açıldığından beri yokgünaydııınnnnn
heyecan var mı
günaydııınnnnn
heyecan var mı
nolmuş ben de seni buldumFairy de seni buldumbir sofrada da isim yazıyor bana mı öyle geldi
keşke ekmeği kendin yapaydınAradaki fark açıldığından beri yok
Benim çok belli olmuş zatennolmuş ben de seni buldum
evet yazmış gerçekten
Bu kadar oy alacağını düşünmemiştim hiç katılmak için yaptiydim nevoş zorla yaristirmasa deynebi birinciydimkeşke ekmeği kendin yapaydın
değişik bi lezzet olduğu için bence de şüpheliydi :)Bu kadar oy alacağını düşünmemiştim hiç katılmak için yaptiydim nevoş zorla yaristirmasa deynebi birinciydim
Sonradan katılıp birinci olmayı başaran yüce insandeğişik bi lezzet olduğu için bence de şüpheliydi :)
ama sunum efsane,ekrana yapıştırıyor insanı:)
aahh o deynep son dakika kraliçesi,az yakmadı benim de başımı
bide ben oynamayı bilmem deyip,ortaya çıkınca mezdeke döktüren yeni gelin gibiSonradan katılıp birinci olmayı başaran yüce insan
Kalk tatlını yap bekletme biziaaaa saat daha 10 muş ya
12 gördüm ben yatakta
keşke kalkmasaydım
kulağıma söyleseneKalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
Olmaz 1. Olursun beni topla tüfekle kovarlar burdan :) yarışma bitsin söylerimkulağıma söylesene
tatlımı yapmak istiyorum,benim kız olmaz diyoKalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
tamam,unutma ama :)Olmaz 1. Olursun beni topla tüfekle kovarlar burdan :) yarışma bitsin söylerim
valla bilmem :)Birde onu yapiyomussun
Bende hafta sonunu bekleyemiycem:) meyve bulursam meyveli bulamazsam çikolatalı yapicamtatlımı yapmak istiyorum,benim kız olmaz diyo
69 u göremedik daha,çok kızıyo tatlı yapınca :)
ama yiyoda
malzeme alayım bugün,ikna ederim inşallah