Benim aklıma başka tatlı gelmiyorYap tabii, bana gelince yap diyorsun, kendine gelince yapsam mı acaba, katılsam mı acaba?
Hazır açılmış konu var baklava, ortasına labne montaj edilsin tamamKatılsın katılsın el açması baklava yapar belki
Tabii kiCidden tanıdın mıKalabalık olunca:)
Çok detaya girmeyelim evet büyük canım:)Tabii ki
Balkonda çekmişsin herhalde, balkonu büyükmüş dedim
Ben dedim sadece deynepnaz tanırTabii ki
Balkonda çekmişsin herhalde, balkonu büyükmüş dedim
Kopya vereyim miBenim aklıma başka tatlı gelmiyor
O olur tabi hatta 2. Konuya yaz faydalanılsın:)Kopya vereyim mi
Belki katılmak isteyene önerirsin katılmak isteyen
Gerçek açık açık yazayım mıO olur tabi hatta 2. Konuya yaz faydalanılsın:)
Tasarruf bilgisi vermeyecek misin:)Yani neler yapılabilir:)Gerçek açık açık yazayım mı
Hee fairye diyorsun, PC ye geçince yazarım. Ben tatlıdan bahsetmiştim yazayım mı diyeTasarruf bilgisi vermeyecek misin:)Yani neler yapılabilir:)
Öyleyse yaz faydalansınlar:)
Fairye yaz tatlı hakkında fikirlerin varsa orayada yaz:)Hee fairye diyorsun, PC ye geçince yazarım. Ben tatlıdan bahsetmiştim yazayım mı diye
BenimKol boregi kimininpatlatiyor a bombayi
Oy anam bu kara gözlüklü oğlanda kimmm
yok değilmiş bakssana :))Katılım mi az acaba
13 fark buldumİki mesaj arasında 10 farkı bulun
Birşey anlamadım ne demek istediğiniOy anam bu kara gözlüklü oğlanda kimmmPatlat canim patlat isinde ol sen
Kara gözlüklü oğlan smile yi diyor gerisini bende anlamadımBirşey anlamadım ne demek istediğini
Onun iftar sofrasındaki yazıyı anlaşılmasın diye değiştirdim ama çok zorlandımBirşey anlamadım ne demek istediğini
Kara gözlüklü oğlan smile yi diyor gerisini bende anlamadım
İyi bari ,sorun bende değilmişOnun iftar sofrasındaki yazıyı anlaşılmasın diye değiştirdim ama çok zorlandım