- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmak istersen birde fairy yarışması var :))ne zamn bitiyor oylama
yaa nerdeYarışmak istersen birde fairy yarışması var :))
İki oy hakkıniz var :))El saçması börek ve gözleme arasında ikilemde kaldım ama böreğin kat kat olduğunu görünce çok titiz bir şekilde açıldığını düşündüm bellide zaten
Artık çok geç aynı anda kullanılıyordu :))Geri dönüp gözlemeyede 1 oy vereyim
Neyse tecrube edinmiş oldum artik teşekkürler ❤Artık çok geç aynı anda kullanılıyordu :))
Gozlemeyi de ben yapmıştım ayrıcaNeyse tecrube edinmiş oldum artik teşekkürler ❤
guya bana oy verecekti tam brnim kafa sag gosterip sol vuruyorNerden biliyorsun :))
Rica ederim bende yaparim borek gözleme falan zahmetli ve maharetli eller ister ha deyince olucak iş değil gözlemeyide ince güzel açmışsınız Ellerinize sağlıkGozlemeyi de ben yapmıştım ayrıca
Oy vermeye değer bulduğunuz için teşekkür ederim :))
O katılmayacaktı hep benim suçumdeynepnaz sakin ol yetisemiyorum ama
İyi ki suç islemissinO katılmayacaktı hep benim suçum
Espri olsun diye herkese yazdı canım onu :))guya bana oy verecekti tam brnim kafa sag gosterip sol vuruyor
bide diyor abla boregi boyle yaptisan sana verecem oyumu sanki bilmiyoruz oyunu kullandigiEspri olsun diye herkese yazdı canım onu :))
Öylesine almıştım aslındadeynepnaz yarışmaya benim zorumla katıldın ama
Ben pişi yapan da olur diye bekledimDemek ki sahurda tatlı sevilmiyormuş:)
Pide yaptım ıspanaklı o gazla,ıspanağın gücü adınaArtık sahura bize yaparsın bir kol böreği
Durmak yok yola devamdeynepnaz sakin ol yetisemiyorum ama
Neyseki buna bende çok hevesli katilmamistimO katılmayacaktı hep benim suçum
İlla çelme mi takayım düş diyeÖylesine almıştım aslında
Ben pişi yapan da olur diye bekledim
Pide yaptım ıspanaklı o gazla,ıspanağın gücü adına
Durmak yok yola devam