Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Burda tarifin cok guzel falan diyip beni gaza getirenleri kiniyorum su anda yikildim agliyorum hep sizin yuzunuzden bidaha da gaza gelmem tamam bende birincilikte yarisan arkadaslara oyumi vermis olabilirim ama olsun
Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyorTatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor

Valla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmam dedikleriniz mantikli geldi ben bunlari bi dusuneyim

Valla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmam dedikleriniz mantikli geldi ben bunlari bi dusuneyim
Bence de düşünün, rakip oyunları bunlar öfff gece de ne yeniyor ama tatlılar afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim

Evet hanımlar bildirim gelmiş oy kullandım. Hepinizin ellerine sağlık. Oruçluyken karar vermek zor oldu gönlümden geçen hepsine oy verebilmekti aslında şuan hepsinden olsada yesem modundayım keşke oy veren herkese kazen abim ramazan hediyesi olarak pro üyelik verebilse çok güzel olurdu. Hepinizin ellerine sağlık.

orucu sakatlamamk lazim tabi sizede iyi iftarlar

Takip ediyor musun bilmiyorum Ahmet Yakut diye biri var deprem tahmini yapıyor adam nokta atışı tutturuyor yine videosunu izledim dün

Marmara Ege değil doğuya bakacağiz diyordu :/
Depreme alıştık canım inan hiç bir şey umrumda değil elbet öleceğim veya ne yaparsam yapayım bunları yaşayacağız..
İnşaallah çabucak bunlardan kurtuluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…