Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyorBurda tarifin cok guzel falan diyip beni gaza getirenleri kiniyorum su anda yikildim agliyorum hep sizin yuzunuzden bidaha da gaza gelmemtamam bende birincilikte yarisan arkadaslara oyumi vermis olabilirim ama olsun
Ancak kahvaltı sofraları olursa güzel olurDogru ben cok ince dusunmemistim zaten ilk aklima gelen buydu ama zaten pankek bidaha hangi kategoride yapilir uygun kategoride yokki
Valla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmamMadem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyorTatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor
Evt tabi kahvalti sofrasi olsa mikemmel olurAncak kahvaltı sofraları olursa güzel olur
Bence de düşünün, rakip oyunları bunlarValla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmamdedikleriniz mantikli geldi ben bunlari bi dusuneyim
orucu sakatlamamk lazim tabiBence de düşünün, rakip oyunları bunlaröfff gece de ne yeniyor ama tatlılar afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim
Sağol canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun dikkat edin Allah a emanetsiniz. Bizim burda çok kısa hafif bir sarsıntı oldu sadece ama hissedildi yine de aklıma siz geldiniz merkez üssü Malatya imiş.
Geçmiş olsun ablaHissettik canım:/
Artık sahura bize yaparsın bir kol böreğiFarkı açmışım güzeeeeelll
İşime dönebilirim
Çok heycanliGeldim geldim bahçeye çit yapıyorduk
Sağol canım:)Geçmiş olsun abla
Teşekkür ederimTüm tarifler çok güzel her zamanki gibi, oyumu daha önceden tatmadığım ve güzel görünen kafamda tadını canlandırdığım bir tarife verdim, diğerleri de çok güzel çok hamaratsınız maşallah
Takip ediyor musun bilmiyorum Ahmet Yakut diye biri var deprem tahmini yapıyor adam nokta atışı tutturuyor yine videosunu izledim dünSağol canım:)
Depreme alıştık canım inan hiç bir şey umrumda değil elbet öleceğim veya ne yaparsam yapayım bunları yaşayacağız..Takip ediyor musun bilmiyorum Ahmet Yakut diye biri var deprem tahmini yapıyor adam nokta atışı tutturuyor yine videosunu izledim dün
Marmara Ege değil doğuya bakacağiz diyordu :/