Nayn nayn istemiyorum hakim bey
Biz demiştik ama alanın iyiliği içinDemek ki sahurda tatlı sevilmiyormuş:)
Geldim geldim bahçeye çit yapıyorduk
Hissettik canım:/Nevreste deprem oldu hissettiniz mi
Nevreste deprem oldu hissettiniz mi
Geçmiş olsun kızlar. Allah esirgesin korkuttu mu sarsıntı..Hissettik canım:/
Sağol ablamGeçmiş olsun kızlar. Allah esirgesin korkuttu mu sarsıntı..
İkinci gruba bayildimmm, pralin dediniz beni kazandiniz karsiliginda ahahahahah artik pesinizi birakmam dermisimHerkese seni tutuyorum yazması ben bilmem eşim bilir programını anımsattıinsallah siz kazanırsınız çünkü ben sizi tutuyorum
Burdayımdarkmore buyrun
Geçmiş olsun dikkat edin Allah a emanetsiniz. Bizim burda çok kısa hafif bir sarsıntı oldu sadece ama hissedildi yine de aklıma siz geldiniz merkez üssü Malatya imiş.Hissettik canım:/
Teşekkür ederim sevindimmİkinci gruba bayildimmm, pralin dediniz beni kazandiniz karsiliginda ahahahahah artik pesinizi birakmam dermisim
Aha mudurum dayanamadin geldin hemi arkamdanAllah'ım sana geliyorumaç bir insana işkence gibi bir topik Pacman gibi hepsini yesem 500 metre engelli koşmam gerekir, ellerinize emeklerinize sağlık hepinize başarılar diliyorum
Fadıl takipte gibi mi oldu ne olduAha mudurum dayanamadin geldin hemi arkamdan
Tarif sunum çok güzel tek eksi tatlı olması yanlış kategori:)Burda tarifin cok guzel falan diyip beni gaza getirenleri kiniyorum su anda yikildim agliyorum hep sizin yuzunuzden bidaha da gaza gelmemtamam bende birincilikte yarisan arkadaslara oyumi vermis olabilirim ama olsun
Dogru ben cok ince dusunmemistim zaten ilk aklima gelen buydu ama zaten pankek bidaha hangi kategoride yapilir uygun kategoride yokkiTarif sunum çok güzel tek eksi tatlı olması yanlış kategori:)