Çok güzelmiş canımHenüz net bişey yok çift isim olur diye tahmin ediyorum. İlk isimi klasik isimlerden kullanırız ikinci isim olarak benim aklımda Rahil var eşimde isterse olabilir. Yusuf as.ın annesinin ismi anlamı da "masum"
Allah razı olsun ablacım, inşallah ❤ seninkilerin isimleri ne?Çok güzelmiş canımHayırlısı olsun
Buradan yazmayayım canım:)Allah razı olsun ablacım, inşallah ❤ seninkilerin isimleri ne?
Hayırlısı ablam, ikisi de benim yeğenlerimin ismi Hümeyra büyük, Müberra küçük yeğenimBuradan yazmayayım canım:)
Ama ben kızlarda aslında Müberra-Hümeyra koymayı çok istedim:)Ne eşime ne de çevremdekilere beğendirebildim sonra daha kolay iki isim buldum:)
Şimdi kızlara söylüyorum bakın anlamlarıda böyle falan:)Onlar beğeniyor:)Şimdi aklıma dank ediyor kulaklarına ikinci isim olarak söyleseydik keşke:)Hayırlısı ablam, ikisi de benim yeğenlerimin ismi Hümeyra büyük, Müberra küçük yeğenim
Evet aslında olabilirmiş ama nasip olmamış :)Şimdi kızlara söylüyorum bakın anlamlarıda böyle falan:)Onlar beğeniyor:)Şimdi aklıma dank ediyor kulaklarına ikinci isim olarak söyleseydik keşke:)
Muhtarım sen gerçekten hamilemisinHayırlısı ablam, ikisi de benim yeğenlerimin ismi Hümeyra büyük, Müberra küçük yeğenim
Evet canımmMuhtarım sen gerçekten hamilemisin
Öyle canım:)Benimde aslında kulağıma başka isim söylenmiş nüfus memuru harfleri karıştırıp yanlış yazmışEvet aslında olabilirmiş ama nasip olmamış :)
Hemşom hoşgeldin ne haber:)Muhtarım sen gerçekten hamilemisin
Kulağına söylenen isimle dua edilmesi gerekiyor sana mesela, ya da ölüye telkin verilirken kulağa söylenen isim esastır mahşerde de o isimle çağrılacağız. Nüfus formalite kalacak :)Öyle canım:)Benimde aslında kulağıma başka isim söylenmiş nufüs memuru harfleri karıştırıp yanlış yazmışÖyle kalmış:)
Biliyorum canım bunu test ettik diyebilirim:)Kulağına söylenen isimle dua edilmesi gerekiyor sana mesela, ya da ölüye telkin verilirken kulağa söylenen isim esastır mahşerde de o isimle çağrılacağız. Nüfus formalite kalacak :)
Aynen öyle ablacım :) bazen anlatırlardı eskiden nüfus memurları bi acaipmiş. Beğenmeyip başka isim bile yazarlarmış :)))Biliyorum canım bunu test ettik diyebilirim:)
Yani benim isim kulağa söylenen aslında:)
İyi ki kötü bir şey yazmamışAynen öyle ablacım :) bazen anlatırlardı eskiden nüfus memurları bi acaipmiş. Beğenmeyip başka isim bile yazarlarmış :)))
Neyse ki ama sen istersen sana kulağına okunan isimle de seslenebilirler, gerçi belli bir süre sonra alışkanlıkları değiştiemek zor olur ama :)İyi ki kötü bir şey yazmamışBir harf değişik sadece:)
Bu saatten sonra zor canım hatta kimse bilmez o derece:)Neyse ki ama sen istersen sana kulağına okunan isimle de seslenebilirler, gerçi belli bir süre sonra alışkanlıkları değiştiemek zor olur ama :)
Evet ablacım haklısın :) senin ismin esmer kadın demek aslında ne hikmetse aynı isme sahip tüm tanıdıklarım beyaz bu aradaBu saatten sonra zor canım hatta kimse bilmez o derece:)
Ben de beyazımEvet ablacım haklısın :) senin ismin esmer kadın demek aslında ne hikmetse aynı isme sahip tüm tanıdıklarım beyaz bu arada
Ondan dedim işteBen de beyazım