Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Henüz net bişey yok çift isim olur diye tahmin ediyorum. İlk isimi klasik isimlerden kullanırız ikinci isim olarak benim aklımda Rahil var eşimde isterse olabilir. Yusuf as.ın annesinin ismi anlamı da "masum"
Çok güzelmiş canım Hayırlısı olsun

Allah razı olsun ablacım, inşallah ❤ seninkilerin isimleri ne?
Buradan yazmayayım canım:)
Ama ben kızlarda aslında Müberra-Hümeyra koymayı çok istedim:)Ne eşime ne de çevremdekilere beğendirebildim sonra daha kolay iki isim buldum:)

Buradan yazmayayım canım:)
Ama ben kızlarda aslında Müberra-Hümeyra koymayı çok istedim:)Ne eşime ne de çevremdekilere beğendirebildim sonra daha kolay iki isim buldum:)
Hayırlısı ablam, ikisi de benim yeğenlerimin ismi Hümeyra büyük, Müberra küçük yeğenim

Hayırlısı ablam, ikisi de benim yeğenlerimin ismi Hümeyra büyük, Müberra küçük yeğenim
Şimdi kızlara söylüyorum bakın anlamlarıda böyle falan:)Onlar beğeniyor:)Şimdi aklıma dank ediyor kulaklarına ikinci isim olarak söyleseydik keşke:)

Öyle canım:)Benimde aslında kulağıma başka isim söylenmiş nufüs memuru harfleri karıştırıp yanlış yazmışÖyle kalmış:)
Kulağına söylenen isimle dua edilmesi gerekiyor sana mesela, ya da ölüye telkin verilirken kulağa söylenen isim esastır mahşerde de o isimle çağrılacağız. Nüfus formalite kalacak :)

Kulağına söylenen isimle dua edilmesi gerekiyor sana mesela, ya da ölüye telkin verilirken kulağa söylenen isim esastır mahşerde de o isimle çağrılacağız. Nüfus formalite kalacak :)
Biliyorum canım bunu test ettik diyebilirim:)
Yani benim isim kulağa söylenen aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…