- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
O zmn ben normal ramazan yarışmalarını beklesem daha iyi olurCanım olma ihtimali var :)
Başka bir sponsor olabilir onu bekliyoruz:)
Yani madalya alırsanız 3. Hakkınız dolmuş olur:)
Bunaldim icinde bulunduğum durumdan cevremdekilerin derdi kahrı yoruyor artıkminiğim neyin var senin
Yapmayı düşünüyorum ama kafam dolasik :/Selamlar bugun tarif varmi acaba :) galiba herkes iftardan sonra canlaniyo tarifler ozaman geliyo genelde
Ahh kıyamam...Bunaldim icinde bulunduğum durumdan cevremdekilerin derdi kahrı yoruyor artık
Hani herkes kendi derdini büyük sanıyor ya kim içinde ne yaşadığıni bilemez
Gormedigin sürece anlattığı kadarsindir ...
Bir insan her gün aynı derdi anlatiyorsa sana yoruluyorsun ona her gün aynı teselliyi vermek de yoruyor
Hani görsen ki karşıda olumlu bir gelişme var sevinirsin aynı tas aynı hamam :/
Kafan dagilir belki o acidan dusunYapmayı düşünüyorum ama kafam dolasik :/
Nerelerdesingünaydın
YakşamlarYakşamlar
Allah yüreğine ferahlık versinBunaldim icinde bulunduğum durumdan cevremdekilerin derdi kahrı yoruyor artık
Hani herkes kendi derdini büyük sanıyor ya kim içinde ne yaşadığıni bilemez
Gormedigin sürece anlattığı kadarsindir ...
Bir insan her gün aynı derdi anlatiyorsa sana yoruluyorsun ona her gün aynı teselliyi vermek de yoruyor
Hani görsen ki karşıda olumlu bir gelişme var sevinirsin aynı tas aynı hamam :/
Nasılsın canımYakşamlar
Nehaber canımYakşamlar
Şükür ablacım yedik içtik bugün de doyduk, senden ne haberNehaber canım
Çok şükür canım aynen öyleŞükür ablacım yedik içtik bugün de doyduk, senden ne haber
Elhamdülillah ya 5. Gün bitti bile. Bir bakmışız bayram geliyorÇok şükür canım aynen öyleİyidir canım çok şükür
Çok hızlı geçiyor çok şükür
Öyle canım çok şükürElhamdülillah ya 5. Gün bitti bile. Bir bakmışız bayram geliyor
İnşallah ablacımÖyle canım çok şükürBu yıl bayramda evlermizde kalacağız:)Sonrası iyi olacak diyorlar inşaallah öyle olur
İnşaalalh canımİnşallah ablacımyeter ki bitsin bu illet evde de dururuz ne olacak
Henüz net bişey yok çift isim olur diye tahmin ediyorum. İlk isimi klasik isimlerden kullanırız ikinci isim olarak benim aklımda Rahil var eşimde isterse olabilir. Yusuf as.ın annesinin ismi anlamı da "masum"İnşaalalh canım
Ama hayatımız bir süre eskisi gibi olmayacak
Kızımızın ismi ne olacak bir fikriniz var mı:)