Geçenlerde 7. Koğuştaki mucizeyi izledik benim ağlamaktan gözlerim şişti eşimin bana gülmekten karnı ağrıdıannem eski türk filmlerine bile ağlardı,kadınla dalga geçerdim :)
şimdi ben de ağlıyorum
Acıdı tabii,ama öpünce geçtisilkelen kendine gel tokadı o,şifa niyetine
acıdı mı öpiiimm yumşak yumşak
Bir daha şaklatmadan sevŞefkat tokatı oben döve döve seviyorum
kız bi ben ağlamamışım o filmde,gıcıklığım tuttu zaarGeçenlerde 7. Koğuştaki mucizeyi izledik benim ağlamaktan gözlerim şişti eşimin bana gülmekten karnı ağrıdıöyle böyle değil salya sümük hiç durmadım
Çok sinirim bozuldu o filmde benimGeçenlerde 7. Koğuştaki mucizeyi izledik benim ağlamaktan gözlerim şişti eşimin bana gülmekten karnı ağrıdıöyle böyle değil salya sümük hiç durmadım
TamamBir daha şaklatmadan sev
hadi ben ablayım,ona ne oluyooooooBir daha şaklatmadan sev
Ben de gebe olmasam ağlamazdım belki :)kız bi ben ağlamamışım o filmde,gıcıklığım tuttu zaar
O kadar kızına isim de buldum.hadi ben ablayım,ona ne oluyoooooo
daha çok öpiimmmAcıdı tabii,ama öpünce geçti
Neden?Çok sinirim bozuldu o filmde benim
al kız ismini geri,başkasına veririz.hamile dolu kkO kadar kızına isim de buldum.Niye darbe ,hep darbe
Geçen bir yerde yurtta kalan çocuklara öğretmen şiddet uyguluyordu, kızlı erkekli banyo sırası bekliyorlar falan. Ağlarken içim çıktı. Filmdeki adam da çocuk akıllı ya,şiddet gormesi çok sınırımı bozduNeden?
Ismi duysan belki sen bile kız yapayım dersin,o kadar güncelal kız ismini geri,başkasına veririz.hamile dolu kk
Evet ben o ara komutana baya sövdümGeçen bir yerde yurtta kalan çocuklara öğretmen şiddet uyguluyordu, kızlı erkekli banyo sırası bekliyorlar falan. Ağlarken için çıktı. Filmdeki adam da çocuk akıllı ya,şiddet gormesi çok sınırımı bozdu
eyvaaahhhh daha da çok var doğumaHep onu öp
Hiç yok demem kiiidaha çok öpiimmm
Lupponur koycam tamamIsmi duysan belki sen bile kız yapayım dersin,o kadar güncelNankör bu kiz yea