Kutunun üstünde 6kusur yazıyor 7.5 a almış komşumSen bayağı uygun almışsın kuzum...
Ne yapmış
Bildirdim bakalım:)Benim konum nerde
Benimki olmamismi ,krem kutumu feda ettim labneye
Çok fena kaçalımNe yapmış
Görmedim ki:)Benimki olmamismi ,krem kutumu feda ettim labneye
Haşlanmış yumurtalı birşey dimiÇok fena kaçalımYumurtadan kuş çıkarmış yok kuştan yumurtaydı
7 kusurdu galiba tam bakmadim ya simdi orucluyuz diye pek yenmiyo labneli yapmazsak oglumun kahvaltisina koyarim artikkaça aldın
indirimde görünce ben de 3 tane aldım,6.5 :)
Elalisi nerden gördün , konum gorunuyordu Yok olduGörmedim ki:)
Oburunde esim 4lu paket almisti uygun diye onlar o yarismaya gitmisti simdi tek alinca daha pahali tabi :)Ben de bugün aldım kuzum. 180 gr olan 7.25 olmuş. Öbür yarismamizda Bim' de kampanyası vardı 400 gr 9 küsur bir şeydi. Haftaya labneli olacak diye ben de birkaç tane aldım senin gibi
Yok değilHaşlanmış yumurtalı birşey dimi
He iyi ozaman tamam kendime kizmistim gerek yokmusLabne canım iyi yapmışsın:)
Mesela pınar labne tatlılar-pınar labne sahur-pınar labne iftar gibi gibi devam edeceğiz:)
Wp den attı:)Elalisi nerden gördün , konum gorunuyordu Yok oldu
Tiramisu istemeyin o hazırHe iyi ozaman tamam kendime kizmistim gerek yokmuslabneli tatli yapasim var ama istedigim tarifi alabilirmiyim mechul
Yok benim gozum uc tane favori tarifte ucunude daha once hic denemedim hem yarisma icin hemde kendim icin denemek istiyorum ama bakalim he dersen sana onceden veriyim yazayim yaniTiramisu istemeyin o hazır
olarSan sebastian senin olsun ne dersin
Kategori gelmeden olmaz canım:)Ama bence sen bunda iyi oy alacaksın:)Sonrakilerde etkisiz eleman olabilirsin:)Yok benim gozum uc tane favori tarifte ucunude daha once hic denemedim hem yarisma icin hemde kendim icin denemek istiyorum ama bakalim he dersen sana onceden veriyim yazayim yani
aynen canım 101 de 7.90 dı galiba.yerel bi marketten aldımSen bayağı uygun almışsın kuzum...