- 21 Ocak 2018
- 8.224
- 20.219
- 32
İyi bekliyoruz :)Labne siparişi verdim çok geç gelmezse yapicam inşallah
Benim her sene aşağı yukarı boyle denk geliyor ne bayramdan ne ramazandan bişey anlamıyorumBenim sonunda gidecek:)
Hiç yapar mıyım öyle şeyAh minnoşum,ihmal etme beni ama
Tamam tarifi verelim ne olur ne olmaz sende kalsınNe olur ne olmaz pınar labneli aldım bakalım sıra tarifte
Labne canım iyi yapmışsın:)Ben bugun oruc kafasi gittim bir kutu daha labne aldim haftayada yapicaz diye ama haftaya kesin labne degildiki ya bosuna aldim galiba
Günaydın şekerim kahvaltı yapabildin migünaydınnnn
kaça aldınBen bugun oruc kafasi gittim bir kutu daha labne aldim haftayada yapicaz diye ama haftaya kesin labne degildiki ya bosuna aldim galiba
yaptım tebi,azzzz sonraaaGünaydın şekerim kahvaltı yapabildin mi
Ben de bugün aldım kuzum. 180 gr olan 7.25 olmuş. Öbür yarismamizda Bim' de kampanyası vardı 400 gr 9 küsur bir şeydi. Haftaya labneli olacak diye ben de birkaç tane aldım senin gibiBen bugun oruc kafasi gittim bir kutu daha labne aldim haftayada yapicaz diye ama haftaya kesin labne degildiki ya bosuna aldim galiba
yaaa çok sevindim :)Labne canım iyi yapmışsın:)
Mesela pınar labne tatlılar-pınar labne sahur-pınar labne iftar gibi gibi devam edeceğiz:)
labne bu hafta patladı gittiBen de bugün aldım kuzum. 180 gr olan 7.25 olmuş. Öbür yarismamizda Bim' de kampanyası vardı 400 gr 9 küsur bir şeydi. Haftaya labneli olacak diye ben de birkaç tane almıştım senin gibi
Bir labnem bile yok anlıyor musunkaça aldın
indirimde görünce ben de 3 tane aldım,6.5 :)
San sebastian senin olsun ne dersinyaaa çok sevindim :)
tatlı ihtiyacı kalp ben
Sen bayağı uygun almışsın kuzum...labne bu hafta patladı gittiben de 3 kutu aldım