- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
açtın mı kızBenim konum nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açtın mı kızBenim konum nerde
Yok canım olmamıştı:)Bu yıl sütlü tatlılarda kimse istemedi:)Daha öncesi bayağı olmuş:)Sebo bu son yılda daha çok meşhur olmadı mı:)olar
daha önce yapan var mıydı seboyu ?
nerden bildinHaşlanmış yumurtalı birşey dimi
aynen canım ben geçen sene keşfettim.Yok canım olmamıştı:)Bu yıl sütlü tatlılarda kimse istemedi:)Daha öncesi bayağı olmuş:)Sebo bu son yılda daha çok meşhur olmadı mı:)
Biliyorum yav kategori gelmeden haksizlik olur sakasina yazdim :) ya bilmiyorumki inanki o an sahur tatifleirni gordum hic dusunmemistim ne yapcam dedim bir anda aklima geldi siz iddali buldunuz cok sasirdim bakalim dedigin gibi olursa bile gene yapicam ben tariflerimi insallah :)Kategori gelmeden olmaz canım:)Ama bence sen bunda iyi oy alacaksın:)Sonrakilerde etkisiz eleman olabilirsin:)
Başka kategoriye uygun olmaz zaten:)aynen canım ben geçen sene keşfettim.
ay değişik bişeylerse ben çok severimYok benim gozum uc tane favori tarifte ucunude daha once hic denemedim hem yarisma icin hemde kendim icin denemek istiyorum ama bakalim he dersen sana onceden veriyim yazayim yani
bence deKategori gelmeden olmaz canım:)Ama bence sen bunda iyi oy alacaksın:)Sonrakilerde etkisiz eleman olabilirsin:)
Benim icin farkli sizin icin bilindik sizin guzel yaptiginiz seyler :) bana kalmaz ama ya cok hizli aliyolar tarifleri ya ondan dedim :)ay değişik bişeylerse ben çok severim
yok ben uslu uslu beklerim kenarda :)Başka kategoriye uygun olmaz zaten:)
Ya labne ya sütlü tatlılar:)Ama bu kategoride yine vereyim yine 1. olursa sütlü tatlılarda yok
hiç belli olmuyor kuzum ya tamamen şans,kısmetBenim icin farkli sizin icin bilindik sizin guzel yaptiginiz seyler :) bana kalmaz ama ya cok hizli aliyolar tarifleri ya ondan dedim :)
Aynen güzel olmuş sanat eseri gibi:)Kategoriye cuk oturmasıda mühim:)bence de
benim küçük kız gördü,anne ama yapmış kadın haaa dedi
Sana vermem zatenyok ben uslu uslu beklerim kenarda :)
başkası yapsın bu sefer
pankek yaptırcaklar bana gece geceAynen güzel olmuş sanat eseri gibi:)Kategoriye cuk oturmasıda mühim:)
aaaa kavgada söylenmezSana vermem zaten
Yap yap güzel olur:)Benim pide var yine kahvaltı yaparız:)pankek yaptırcaklar bana gece gece
Yine birinci ol değil miaaaa kavgada söylenmez
Ya sagolsun kizin beni gaza getirdiniz sonlarda olursam uzulurum sorumlusu sizsinizbence de
benim küçük kız gördü,anne ama yapmış kadın haaa dedi