Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Töpörlöröz abla ne közöyönnnOrtalığı dağıtmayın
Ben mi toplayacağım tabi siz toplayacaksınızTöpörlöröz abla ne közöyönnn
Böşöy dömödök yiöö çıtördönyö o bakömdönBen mi toplayacağım tabi siz toplayacaksınız
Sizden büyüğüm
Normale mi dönsen artıkBöşöy dömödök yiöö çıtördönyö o bakömdön
Döndüm anlayamadın herhal korona biyanda oruç biyanda acaba normal olan varmikiNormale mi dönsen artık
Oruç size hiç yaramadı
Başım çok ağrıyor yemekte yiyemedim:)AnlayamıyorumDöndüm anlayamadın herhal korona biyanda oruç biyanda acaba normal olan varmiki
Himmm süs çıtır dedik sende bahsetme öyle şeylerden. Zorla biseyler ye abla yarın zorlanmABaşım çok ağrıyor yemekte yiyemedim:)Anlayamıyorum
Yiyemiyorum canım midem bulanıyor tansiyonum oynadı galiba:)Himmm süs çıtır dedik sende bahsetme öyle şeylerden. Zorla biseyler ye abla yarın zorlanmA
Geçmiş olsun düşük mü yüksek miYiyemiyorum canım midem bulanıyor tansiyonum oynadı galiba:)
Sağol yüksek :)Geçmiş olsun düşük mü yüksek mi
Yüksek e sarımsak mi iyi geliyordu düşüğe tuzlu ayran diye biliyorumSağol yüksek :)
Sarımsak iyi ama bu saatte zor:)Yüksek e sarımsak mi iyi geliyordu düşüğe tuzlu ayran diye biliyorum
Evet yazdıktan sonra aklıma geldi ben ara verdim oruca malum sebeplerden dün tam gün tutacaktim olmadıSarımsak iyi ama bu saatte zor:)
Benim sonunda gidecek:)Evet yazdıktan sonra aklıma geldi ben ara verdim oruca malum sebeplerden dün tam gün tutacaktim olmadı
Ah minnoşum,ihmal etme beni amaParisteyim şuan ben yıllardır aradığım babamın cenazesine geldik nihalciginmle
Labne siparişi verdim çok geç gelmezse yapicam inşallahGunaydin bugun guzel tarifler varmi acaba
Çok merak ettim ,yap bir an önceLabne siparişi verdim çok geç gelmezse yapicam inşallah