- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.331
Nanayi yedir tecek nanelere öyle rahat edecekNane ile kafayı bozdun değil mi
Görüşürüz
tam da modum buNane ile kafayı bozdun değil mi
Görüşürüz
İyiyim hamd olsun canım
Nasılsın canım çok yoğunsun görüşemiyoruzİyi misin:)
Bizim öğretmen bir şey söylemedi her şehir için mi geçerli acaba:)İyiyim hamd olsun canım
Sorma öyle oldu ,yarında canlı dersler başlıyor bakalım.nasil uyanacagiz :))
Eba üzerinden dersler başladı bölge bölge değil sanırım bizim tüm sınıf genelinde başladı öğretmenler :))Bizim öğretmen bir şey söylemedi her şehir için mi geçerli acaba:)
Antep'tekiler yarın başlıyor:)
Bize bilgi verilmedi:/Yarın sabah 11 görünüyor ancak o saatte açıp bakalım:)Eba üzerinden dersler başladı bölge bölge değil sanırım bizim tüm sınıf genelinde başladı öğretmenler :))
Evet ama sürüm işlemini yapın abla yoksa dönüyor işaret açmıyor dersi biz ilk derste yaşadık bu sorunu öğretmen link attı bunu yapıp girin bir daha kine dediBize bilgi verilmedi:/Yarın sabah 11 görünüyor ancak o saatte açıp bakalım:)
Bilmiyorum ki canım bizimki program atmışBizim öğretmen bir şey söylemedi her şehir için mi geçerli acaba:)
Antep'tekiler yarın başlıyor:)
Ya sponsoru bosverin yinede yapalim su sofra kurmali yarismayiOndan henüz ses çıkmadı belki haftaya olur:)Ben Ramazan sofraları için çok heveslenmiştim:)
Şimdi baktım indirdim:)Evet ama sürüm işlemini yapın abla yoksa dönüyor işaret açmıyor dersi biz ilk derste yaşadık bu sorunu öğretmen link attı bunu yapıp girin bir daha kine dedi
Hayırlısı bakalım bizim olacak mı:)Bilmiyorum ki canım bizimki program atmış
Bu hafta geçsin olmazsa isteriz:)Ya sponsoru bosverin yinede yapalim su sofra kurmali yarismayibende cok istiyordum :/
Bende Eba indirdim ama linke tam bakmadım hala :/Şimdi baktım indirdim:)
Pcye indirdim kamera gerekiyor mu acaba :)lazım olmuyor diye onu kurmadık:)Bende Eba indirdim ama linke tam bakmadım hala :/
Valla bende giremedim derse abla o yüzden bilmiyorum ilk dersi öyle kaçırdık yaniPcye indirdim kamera gerekiyor mu acaba :)lazım olmuyor diye onu kurmadık:)
İyi bakalim :) hani kahvalti sofrasi da kuracaktik o yalanmi oldu :)Bu hafta geçsin olmazsa isteriz:)
Tekrarına bakılıyormuş baktınız mı?Valla bende giremedim derse abla o yüzden bilmiyorum ilk dersi öyle kaçırdık yani