- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.331
Aynı ben şimdi hiç bir tarafım tutmuyor eşim bile bazen çocuklara kızıyor kalk kendin yap diyemaşşallah onlara
ben baştan hata ettim farkındayım
herşeye kendim koştum,hep hazır buldular
Bugün bir Balıkesirli videosu geçti elime korona ile ilgili bayağı güldümaynı kafa yaaa
Senn genede cok sofraya girmeden tarifi tek de çek, nevoş birinin istediği fotoyu sofra diye koymamisti sankiTarifim iddialı kahvaltı takımları da iddialı
o zaman kavga çıkar,canfeble mutluluk da varHepsi senin olsun:)
atsana,belki tanıdıktırBugün bir Balıkesirli videosu geçti elime korona ile ilgili bayağı güldüm
Ermiş gibi hissettim
Yok canım öğrenmeleri lazım:)Mesela kızlara diyorum farzedin evlendiniz ve bir mesleğiniz var:)Eve geleceksiniz o makina boşalacak ve dolacak yemek yapılacak,çamaşır yıkanacak,ev temizlenecek:)Yani okudunuz işiniz var diye size kimse bunları yapmana gerek yok demeyecek:)maşşallah onlara
ben baştan hata ettim farkındayım
herşeye kendim koştum,hep hazır buldular
aaaa doğru pınar gelcek :)Pınar gelecek ya labne senin olsun
Konuşması bizim memleket sizin taraf öyle mi konuşuyor bilmematsana,belki tanıdıktır
Belli değil canım :)Olmayacak mı sofra :)
Akdeniz anemisi olduğunu bilmiyordum abla senin kızına da geçmiş olsun :/Yok canım öğrenmeleri lazım:)Mesela kızlara diyorum farzedin evlendiniz ve bir mesleğiniz var:)Eve geleceksiniz o makina boşalacak ve dolacak yemek yapılacak,çamaşır yıkanacak,ev temizlenecek:)Yani okudunuz işiniz var diye size kimse bunları yapmana gerek yok demeyecek:)
Biri benim gibi akdeniz anemisi var çabuk yoruluyor,oruç tutuyor ama ilk iki gün zorlandı:)Tamam yoruluyor ama alışması lazım öyle okula gidebilir:)Ev hanımı olabilir:)Yani hayatın zorluklarını öğrenmeleri lazım:)
Aynen sofra değil tarif resmi eklerim:)S
Senn genede cok sofraya girmeden tarifi tek de çek, nevoş birinin istediği fotoyu sofra diye koymamisti sanki
Sağol canım önce onda çıktı öyle ben kendimi öğrendim:)Akdeniz anemisi olduğunu bilmiyordum abla senin kızına da geçmiş olsun :/
bizimkiler adını kılıbığa çıkardı kocamınOndan canım kolay değil:)
Birazda içinde olacak:)Bak kardeşleri ve babası hayatta yapmaz.Onlara göre erkek iş yapmaz ayıptır:)
Ama benim eşim yapar:)Onlar boşta olsa yapmaz
Yaratılış diyeyim:)
Uyumayı sevmez:)
Ben takımı boşuna çıkarmayım o zamanAynen sofra değil tarif resmi eklerim:)
Senin hediye gelmedi ya onu diyorumo zaman kavga çıkar,canfeble mutluluk da var
Benimkine de diyorlardırbizimkiler adını kılıbığa çıkardı kocamın
bi de iş yapsa x hanım derler
Yanlış anlama ama abla bir akrabamda var o yüzden çocuğu olmuyor dendi öyle olsa sebjnde olmazdi dimi kullanılan ilaca göre değişiyor sanırımSağol canım önce onda çıktı öyle ben kendimi öğrendim:)
Kategori sofra olmadığı için öyle eklenmesi uygun olmaz:)Ben takımı boşuna çıkarmayım o zaman
ona da cevabı hazırYok canım öğrenmeleri lazım:)Mesela kızlara diyorum farzedin evlendiniz ve bir mesleğiniz var:)Eve geleceksiniz o makina boşalacak ve dolacak yemek yapılacak,çamaşır yıkanacak,ev temizlenecek:)Yani okudunuz işiniz var diye size kimse bunları yapmana gerek yok demeyecek:)
Biri benim gibi akdeniz anemisi var çabuk yoruluyor,oruç tutuyor ama ilk iki gün zorlandı:)Tamam yoruluyor ama alışması lazım öyle okula gidebilir:)Ev hanımı olabilir:)Yani hayatın zorluklarını öğrenmeleri lazım:)