- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Onu Ramazandan sonra kuralım inşaallah olur mu:)İyi bakalim :) hani kahvalti sofrasi da kuracaktik o yalanmi oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Ramazandan sonra kuralım inşaallah olur mu:)İyi bakalim :) hani kahvalti sofrasi da kuracaktik o yalanmi oldu :)
Hadi ya bakmadım bilmiyordum ki şu öğretmenler neden bilgilendirmiyor ki böyle şeyleri :/Tekrarına bakılıyormuş baktınız mı?
Siz tvde yayinlanan derslerdenmi bahsediyosunuz kardeslerim onlari kafalarina gire istedikleri saatte izliyolar aklima geldide alakasiz biseyde anlamis olabilirim :)Hadi ya bakmadım bilmiyordum ki şu öğretmenler neden bilgilendirmiyor ki böyle şeyleri :/
Benim icin farketmez eger arkadaslar katilmak isterse boyle bir yarismaya ben her zaman okeyim :)Onu Ramazandan sonra kuralım inşaallah olur mu:)
Sunum işe yaramayacakmıs ya
Canlı dersten bahsediyorum eba üzerinden canlı ders veriyor kendi ders ogretmenleriSiz tvde yayinlanan derslerdenmi bahsediyosunuz kardeslerim onlari kafalarina gire istedikleri saatte izliyolar aklima geldide alakasiz biseyde anlamis olabilirim :)
Ben şimdi ebayı inceleyince gördüm:)Hadi ya bakmadım bilmiyordum ki şu öğretmenler neden bilgilendirmiyor ki böyle şeyleri :/
İnşaallah canım bende isterim:)Benim icin farketmez eger arkadaslar katilmak isterse boyle bir yarismaya ben her zaman okeyim :)
Yeni uygulama canım Pazartesi başlayacakmış:)Siz tvde yayinlanan derslerdenmi bahsediyosunuz kardeslerim onlari kafalarina gire istedikleri saatte izliyolar aklima geldide alakasiz biseyde anlamis olabilirim :)
Hee tamam anladim yenilikler var demek :)Canlı dersten bahsediyorum eba üzerinden canlı ders veriyor kendi ders ogretmenleri
Evet canım inşallah çocuklar için iyi olacak :))Hee tamam anladim yenilikler var demek :)
Bön bördöyüm ya sön nördösünnnnn hihohohohonörödö bö möllöttttt
Könömö öçtöm şömdöBön bördöyüm ya sön nördösünnnnn hihohohoho
Ben bu sefer geç kaldımKönömö öçtöm şömdö
Aç söndö nö döröyönBen bu sefer geç kaldım
Bak bak yine yemiş pastaları, ağzı dolu dolu konuşuyorAç söndö nö döröyön
Könöşörkön könördön dökölöyör nanacöm höyrönö silövörBak bak yine yemiş pastaları, ağzı dolu dolu konuşuyor
YetiştimKönöşörkön könördön dökölöyör nanacöm höyrönö silövör
Höy Allah rözö ölaYetiştim